Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κι εγώ κατάψυξη ωαρίων, έχω σκεφτεί και την υιοθεσία»

«Ήταν επανάσταση για μένα το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική κι έτσι, πήγα στα καλλιστεία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γάμο της, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων, στην οποία έχει προχωρήσει.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή #PameDanai και αρχικά, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τη συμμετοχή της αργότερα, στα καλλιστεία.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική, ήταν η σταρ. Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό», είπε αρχικά και συμλήρωσε: «Ήταν επανάσταση για μένα το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική κι έτσι, πήγα στα καλλιστεία. Τελικά, δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφίσεις».

Αναφορικά με τον γάμο της, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω του κορωνοϊού, παντρεύτηκα το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ, αλλά μετά τον γάμο, το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μου άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν τον γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ. Η τελετή ήταν όπως την ήθελα. Σε ένα ξωκλήσι, με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα κι έγινε ένας πανικός».

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί. «Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Το έχουμε σκεφτεί», αποκάλυψε κλείνοντας.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»