#SurvivorGR: Δυο-δυο… στον τάκο δυο-δυο - Ένταση στο συμβούλιο με τους δύο υποψήφιους αποχώρησης

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Στέλιου, ο εκνευρισμός του Βασάλου, το Κερατσίνι και η μάχη για την 2η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νικόλας Αγόρου ήταν οι δύο παίκτες που ισοψήφησαν και βγήκαν στον τάκο από τους Μπλε μετά την ήττα από τους Κόκκινους στο αγώνισμα για την 2η ασυλία του Survivor All Star.

Η υποψηφιότητα στου Στέλιου Χανταμπάκη ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι Μπλε και στο επεισόδιο της Τρίτης (2/5) άρχισαν να αναζητούν τους λόγους που οι Κόκκινοι προχώρησαν σε αυτή τους την κίνηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας περίμενε πως στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης θα έβγαινε ο Τάκης Καραγκούνιας γιατί τον θεωρεί χειρότερο παίκτη από τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανός εκτίμησε ότι ρόλο έχει παίξει η παρέα. Σχέδιο πίσω από τους Κόκκινους είδε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα σχόλια της Στέλλας Ανδρεάδου, η οποία ανέφερε πως ο καθένας κοιτά την πάρτη του στην αντίπαλη ομάδα κι όχι το κοινό καλό.

«Θα δούμε όλοι μαζί και εμείς και ο κόσμος αδιανόητα πράγματα γιατί το παιχνίδι είναι τόσο στρατηγικό, τόσο σκληρό που για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πήγε στην επόμενη ψηφοφορία και μίλησε για το πώς θα επηρέαζε τους Κόκκινους μια νίκη των Μπλε στο αγώνισμα της 2ης ασυλίας.

«Μια νίκη δική μας θα οδηγήσει τον Σάκη Κατσούλη κατόπιν συνεννόησης σε υποψηφιότητα. Αυτό θα συμβεί. Αν χάσουν την ασυλία, ο Σάκης θα είναι υποψήφιος. Αυτό δεν κάνανε με τον Στέλιο; Πάμε να δούμε, λοιπόν, συνεννοούνται ή δεν συνεννοούνται; Γιατί χθες συνεννοήθηκαν», είπε ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.


Από την πλευρά του ο Στέλιος Χανταμπάκης περίμενε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν και η σειρά του στον τάκο και έδειξε να έχει αποδεχθεί πως είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Εκνευρισμένος για τα σχόλια που άκουσε στο συμβούλιο για την αγωνιστική του εικόνα ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο 33χρονος γυμναστής νιώθει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με Τάκη και Χανταμπάκη παρά τα όσα λένε τα στατιστικά στο Survivor.

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, τον Τάκη κι εμένα; Γιατί σε κάποιους χτυπά άσχημα. Με αριθμούς; Που σας αρέσουν τα στατιστικά. Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο; ή ο Τάκης από εμένα; Ή ο Στέλιος από τον Κόρο; Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας προσπαθεί να δικαιολογήσει την ψήφο του με τα δικά του κριτήρια. Έχω έναν φίλο, τον εξυψώνω για να δείξω ότι είμαι αντικειμενικός» ανέφερε αρχικά ο Βασάλος εκνευρισμένος στο Survivor.

«Αν είναι να πάρουμε αυτήν την λίστα με τα στατιστικά και να βγάζουμε τους προτεινόμενους. Πώς θα γίνει τώρα; Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις; Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο κι είναι αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Είναι εγώ καλύτερος. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα» πρόσθεσε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Πριν το αγώνισμα για την 2η ασυλία ο Σπύρος Μαρτίκας επιχείρησε να βάλει... φωτιά στους Κόκκινους και να επηρεάσει την ψυχολογία τους σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη, με τον Τάκη Καραγκούνια να «τσιμπάει» στο δόλωμα του 45χρονου φαρμακοποιού.

Οι Κόκκινοι θέλησαν να απαντήσουν στο στίβο μάχης στους Μπλε και προηγήθηκαν στο πρώτο σετ του αγώνα με 5-1, με τον Ηλία να σταματάει τη φόρα τους, όχι όμως και να τους εμποδίζει από το να πάρουν τελικά τη νίκη με 8-5.

Στο 2ο σετ οι Μπλε βρήκαν τα πατήματα τους, όμως βρήκαν απέναντι τους και έναν εξαιρετικό Σάκη. Το ματς ήταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4.

Η νίκη της Στέλλας επί της Μαριαλένας που έφερε και τη γκρίνια της παίκτριας των Κόκκινων προς τον σύντροφό της αποδιοργάνωσε την ομάδα, με τον Σάκη να της απαντάει ότι κάνει σαν τον Τάκη.

Ακολούθησε το el clasico του Άγιου Δομίνικου με νικητή για ακόμα μια φορά τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον Τάκη Καραγκούνια να τα... βάζει με το Κερατσίνι.

Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν με τον Ασημακόπουλο το σετ με 8-6 και να οδηγήσουν τη «μάχη» σε μπαράζ.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχασε και παραπονέθηκε στον Σάκη Κατσούλη ενώ εκείνος ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Σάκης επέλεξε να βοηθήσει τη συμπαίκτριά του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, κάτι που μπέρδεψε τη Μαριαλένα.

Όπως είπε η ίδια έχασε τη συγκέντρωσή της λόγω αυτής της βοήθειας του Σάκη, ενώ εκείνος διαφώνησε μαζί της καθώς της είπε ότι τέλειωσε πρώτη το παζλ, επομένως δεν είναι δυνατό να έχασε τη συγκέντρωσή της.

«Κάνεις σαν τον Τάκη μερικές φορές», της είπε ο Σάκης και πρόσθεσε «να σε βοηθήσω προσπαθώ».

«Το ένα, δύο ,τρία δεν με βοήθησε. Έχασα τη συγκέντρωσή μου» απάντησε η Μαριαλένα.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με Μαριαλένα και Σάκη και παρά την προσπάθεια της Σταυρούλας να βάλει τους Μπλε στο παιχνίδι, ο Στέλιος Χανταμπάκης επικράτησε του Μάριου Πρίαμου και έτσι οι Κόκκινοι με 3-1 επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα σερί ηττών, στέλνοντας τους Μπλε στην κάλπη.

Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα που λίγο έλειψε να βάλει... φωτιά στους Κόκκινους, με τον 45χρονο φαρμακοποιό να μην το παραδέχεται και να στέκεται στην ατάκα του Καραγκούνια για το Κερατσίνι.

Στην κάλπη οι Μπλε μεταμορφώθηκαν σε Κόκκινους και κατάφεραν με ισοψηφία να βγάλουν στον τάκο δυο συμπαίκτες τους, τον Σπύρο Μαρτίκα για 10η φορά φέτος και τον Νικόλα Αγόρου.

Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη μίλησαν για το αποτέλεσμα της κάλπης, με τον Τάκη Καραγκούνια από την πλευρά του να κάνει μαντεψιές για το ποιος ψήφισε ποιον.

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της