Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε τον επεισοδιακό τρόπο που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Κορινθίου

«Γνωριστήκαμε όταν είχαμε και οι δύο σχέση, στην Κύπρο. Η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρήγορα. Όταν είσαι στα πολλά μέλια και σε τεράστιο έρωτα… ήμασταν 2-3 μήνες μαζί, και ήταν ήδη έγκυος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμάδες» βρέθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου, αλλά και για τη γέννηση της κόρης του, Ισμήνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Γνωριστήκαμε στην Κύπρο όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: «Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία». Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

«Η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρήγορα. Όταν είσαι στα πολλά μέλια και σε τεράστιο έρωτα…Γυρίσαμε από ένα ταξίδι από την Νέα Υόρκη, ήμασταν 2-3 μήνες μαζί, και ήταν ήδη έγκυος. Γυρνώντας πίσω, η ιστορία λέει ότι η Μαρία είχε κάνει γκεστ στα “Υπέροχα Πλάσματα” και μου είπαν ότι λιποθύμησε. Την πήρα, την πήγα στο νοσοκομείο και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί ότι είναι έγκυος. Όταν της το είπαν, είπε αποκλείεται. Ήταν συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να κάνουμε νέα ζωή μαζί. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Δεν έχω τον ρόλο του αυστηρού μπαμπά. Η Ισμήνη νομίζω είχε πει στην Μαρία να μην μου το πει ακόμα. Όταν παίχτηκε η πρεμιέρα της, είναι μια φίλη της στο σπίτι. Καθόμασταν στο σαλόνι και της λέω “Θα έρθεις;” και μου λέει “Θα κάτσω να το δω από μέσα”. Όταν τελείωσε και τη ρώτησα πώς το είδε, είπε ότι θα μπορούσε και καλύτερα. Συγκινήθηκα όταν την είδα να παίζει στην τηλεόραση. Το να έχεις δημιουργήσει ένα πραγματάκι και να ακολουθεί μετά κάτι, είναι χαρά και συγκίνηση. Πολύ κλάμα και στις παραστάσεις του σχολείου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Και λάθη να κάνει και να μάθει. Είμαι πολύ τυχερός που η Ισμήνη συζητάει πολύ με τη Μαρία και σε δεύτερο χρόνο μαζί μου. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια με τη Μαρία γιατί υπάρχουν πράγματα που όταν μεγαλώσει ένα κορίτσι, δεν τα ξέρεις. Ενώ μια μαμά γνωρίζει. Η Ισμήνη παίρνει καλές βάσεις και προειδοποιήσεις του τι να προσέξει και τι όχι που μπορεί και αντιμετωπίζει τα πράγματα. Άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Είναι οι γονείς να προειδοποιούν και το παιδί να πάρει τον δρόμο του για να μπορέσει να μεγαλώσει και να χρησιμοποιήσει τις βάσεις», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο Γιάννης Αϊβάζης επεσήμανε: «Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε».

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους