Aυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το #J2US - Ξεχώρισαν για άλλη μια φορά Λουίζα Πυριόχου και Biased Beast

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την απουσία του από το #J2US: «Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου» - Γλέντι, χορός και τραγούδι με Ζαφείρη Μελά, Κώστα Αγέρη και Δημήτρη Σχοινά - Ποιοι αποχώρησαν και ποια ζευγάρια σάρωσαν παίρνοντας 40άρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Νίκος Κοκλώνης αφού καλωσόρισε το κοινό παρουσιάζοντας ένα remake του «Dance with the devil» σε «Dance with Κοκλώνης», υποδέχθηκε επιτροπή και φυσικά τους διαγωνιζόμενους.

Από Ζαφείρη Μελά με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα μέχρι ποντιακά με τον Κώστα Αγέρη και λίγο πιο χορευτικά με το Δημήτρη Σχοινά είχε το χθεσινό #J2US, το οποίο επέστρεψε στις οθόνες μας μετά την παύση λόγω εκλογών.

«Καίγομαι» τραγούδησαν χθες Λουίζα Πυριόχου και Biased Beast και ανατρίχιασαν για άλλη μια φορά τους κριτές που τους αντάμειψαν με 40 βαθμούς. «Ήταν ανατριχιαστικό από την αρχή που φωτίστηκαν οι σκιές σας. Πριν ξεκινήσει η νότα έμπαινες στη διάθεση ακόμη και το πώς καθόσουν. Το σωματοποίησες πολύ όμορφα. Απέδωσες τον στίχο γιατί είναι ένας ωραίος στίχος. Όταν γεννιέται ο άνθρωπος, ένας καημός γεννιέται. Το “καίγομαι” και το “πνίγομαι” ήταν όπως θα έπρεπε ειπωμένα. Έχεις τη δυνατότητα του χαμαιλέοντα. Είσαι σπουδαία», είπε η Δέσποινα Βανδή με την Πυριόχου να δακρύζει από χαρά.

40άρι όμως περίμενε χθες και το Γιώργο Κοψιδά και τη Στεφανία Ρίζου που ερμήνευσαν την «Ελπίδα» του Κωνσταντίνου Αργυρού. «Μπράβο στην Στεφανία που έπαιξε πιάνο και τραγούδησε. Και εσύ Γιώργο ήσουν καταπληκτικός» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή, με τη Σταυροπούλου να τους δίνει τα μπράβο της.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς και η παρουσίαση του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι» από τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την Ηρώ που βαθμολόγησαν με άριστα 40. Για συγκινητική και ευχάριστη στιγμή της βραδιάς έκανε λόγο ο Φασουλής, ενώ η Σταυροπούλου δήλωσε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα: «Τι τραγουδάρα είπατε ρε παιδιά! Και εσύ βρε Ηρώ μου με τι μοναδικό τρόπο το είπες; Μας τρέλανες! Ιάσονα, μου άρεσες πάρα πολύ. Στην αρχή είχες άγχος, άκουγα την ανάσα σου. Έχεις τόσο ωραία φωνή και τόσο άνοιγμα και μετά που λίγο ηρέμησες, και πήρες την αγάπη από το κοινό, χαλάρωσες. Ήσουν ένα όνειρο», είπε η γνωστή ηθοποιός. Από την πλευρά της η Βανδή στάθηκε στο γεγονός ότι στην αρχή ο Παπαματθαίου ήταν φοβισμένος ενώ στη συνέχεια έγινε συγκινητικός.

Τον καλύτερό τους εαυτό για άλλη μια βραδιά έδωσαν η Κατερίνα Στανίση και ο Παντελής Τουτουντζής ερμηνεύοντας το κομμάτι της Καίτης Γαρμπή «Κι αν ξυπόλυτη χορεύω», Ο Φασουλής στάθηκε σε κάποια λάθη στο ρεφρέν από πλευράς του διαγωνιζόμενου, ενώ η Σταυροπούλου τον επαίνεσε για την ενέργειά του, παρά τα μικρά λάθη. «Μεγάλη σημασία σε αυτά το σόου που δεν κρίνονται είναι η χαρά και το κέφι των συμμετεχόντων», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου. Συνολικά το ζευγάρι έλαβε 37 βαθμούς.

Το αποτύπωμά τους άφησαν χθες και Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη που ερμήνευσαν την «Παράνοια», λαμβάνοντας επίσης 37 βαθμούς. Η Γαρμπή σχολίασε την αστάθεια που εντόπισε στην αρχή, η οποία όμως γρήγορα κατά τη γνώμη της ξεπεράστηκε. «Θολούρα» στο κουπλέ και καλή τοποθέτηση στο ρεφρέν εντόπισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Επόμενο ζευγάρι η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος που πήραν 36 βαθμούς. Η Γαρμπή και ο Φασουλής στάθηκαν στην αυτοπεποίθηση και στη σιγουριά της Φελίσιας με τη Βανδή να τονίζει τη χημεία που έχει το ζευγάρι. Εξίσου θετικά ήταν και τα σχόλια της Σταυροπούλου: «Στο πρώτο κουπλέ χάθηκε λίγο ο ρυθμός αλλά είσαι απόδειξη ότι η πίστη κινεί βουνά. Έχεις μεταλλαχθεί», είπε μεταξύ άλλων η κριτής.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (32 βαθμούς) έλαβαν χθες 27/5 η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης που ερμήνευσαν το «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» με τον Γιώργο Βογιατζάκη να ρίχνει το δικό του ζεϊμπέκικο. Οι κριτές που εντόπισαν στοναρίσματα στάθηκαν στο ρυθμό που δεν ταίριαζε στη διαγωνιζόμενη. «Θεωρώ ότι αν το έλεγες πιο κοφτά, θα ήσουν λιγότερο εκτεθειμένη. Θα μπορούσε να το πει σε ένα πιο γρήγορο τέμπο γιατί φαινόταν ότι σέρνονταν οι καταλήξεις», είπε η Δέσποινα Βανδή με τη Γαρμπή να επισημαίνει ότι η Ναταλία σερνόταν και δεν το είπε με την ψυχή της.

Τελευταία εμφάνιση έμελλε να ήταν η χθεσινή για το Φοίβο Παπαδάκη και τη Χριστίνα Μαραγκόζη που ερμήνευσαν το «Θα εκραγώ» του Αντώνη Βαρδή. Οι διαγωνιζόμενοι αφού ευχαρίστησαν τον Κοκλώνη και τους κριτές στάθηκαν στην όμορφη εμπειρία που έζησαν με τον Παπαδάκη να ευχαριστεί τη δασκάλα του για τα μαθήματα και την όλη εμπειρία.

Νωρίτερα οι κριτές που τους έδωσαν 36 βαθμούς είχαν εντοπίσει λάθη στην όλη παρουσίαση, τονίζοντας τις δυσκολίες του τραγουδιού. «Το τραγούδι είναι πολύ σπουδαίο και ήταν εξαιρετικά στημένο. Θα έλεγα ότι είναι καταπληκτικό αν δεν υπήρχε η εικόνα του περσινού Αντώνη Λώλα και δημιούργησε άλλο ρίγος. Η εικόνα του παρελθόντος είναι πιο δυναμική», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

Η ανάθεση των τραγουδιών για το Σάββατο 03/06/23

Εκτός σκηνής του λαμπερού σόου βρέθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και αναπόφευκτα και η coach του Ειρήνη Μερκούρη. 

Το ζευγάρι είχε αφεθεί τελευταίο να εμφανιστεί στη σκηνή του σόου όμως αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να κάνει πρόβες το διάστημα που απείχαν όλοι από τη μικρή οθόνη.

Έτσι, όπως ορίζουν οι κανονισμοί του παιχνιδιού, δεν ήταν δυνατόν να διαγωνιστούν απόψε, όπως επισήμανε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Κοκλώνης απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη αποχή, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο live ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή η οποία του είχε επισημάνει πως στην εμφάνισή του δεν ακούστηκε καθόλου η φωνή του. Όλοι έκαναν λόγο για όχι και τόσο καλή απόδοση της ερμηνείας του, με τον ίδιο να επιμένει πως καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού εκείνος άκουγε κανονικά τη φωνή του σε αντίθεση με τους κριτές που τον άκουγαν να κάνει δεύτερη φωνή.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση τόσο με τον Σταμάτη Φασουλή όσο και με τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος ήταν guest κριτής εκείνο το βράδυ. Μάλιστα τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν του live, ο Γιάννης Παπαμιχάηλ έδειξε με ανάρτησή του ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Ψινακη, τονίζοντας πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος εσκεμμένα χαμήλωσε τη φωνή του την ώρα που τραγουδούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη αν εμφανίζονταν θα τραγουδούσαν το «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη.

O Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγώντας τους λόγους που απείχε από το χθεσινό (27/5) live του J2US κατά το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι δεν θα κατάφερνε να διαγωνιστεί μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό εφόσον δεν είχε κάνει καμία πρόβα την εβδομάδα που πέρασε, δεν μπορούσε και να εμφανιστεί. 

Με ανάρτησή του, λοιπόν στα social media, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ανέφερε:

«Λοιπόν, αναγκάζομαι να απαντήσω και να εξηγήσω τι πραγματικά συμβαίνει.

1) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και όλους όσους εργάζονται σε αυτή.

2) Για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή εκπομπή.

3) Τόση δημοσιότητα, θα την ζήλευε ακόμα και ο Πρωθυπουργός! Επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα που είναι στην εκπομπή και αξίζουν να προβληθούν όπως πρέπει.

4) Τα παράπονά μου είναι πολύ στοχευμένα και έχουν να κάνουν με πολύ συγκεκριμένα άτομα.

5) Στην επόμενη εκπομπή θα δείτε την καλύτερη εμφάνισή μου με ξένο τραγούδι, guest δύο κορυφαίους μουσικούς.

6) Το ότι μου γίνεται ένας ανελέητος “πόλεμος” είναι πια αναμφισβήτητο και λυπηρό.

7) Το μόνο που καταφέρουν κάποια σιχαμένα κείμενα που διαβάζω στο internet είναι να μου χαλάνε την ψυχολογία.

8) και τελευταίο και το τονίζω. Να ξέρετε ότι είμαι πάρα πολύ δυνατός, σαν άνθρωπος. Μπορώ να ανταπεξέλθω από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και αυτοί που νομίζουν ότι με έχουν “τελειώσει” με όλη αυτή την εμπόλεμη ατμόσφαιρα, στην πραγματικότητα τους έχω ήδη τελειώσει εγώ, εάν και εφόσον χρειαστεί. Κατανοητό φαντάζομαι.

Λοιπόν, αυτά είχα να πω. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος, έβαλα τα πράγματα στη σωστή τους θέση και όλα καλά. Εύχομαι σε όλους καλή Κυριακή».

papamixail

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» πως δεν έχει κάποια… ίντριγκα με κάποιον άλλο συμμετέχοντα του show, ωστόσο αν δεν του αρέσει κάτι θα το πει.

«Πέντε έξι άτομα δεν με χαιρέτησαν, αλλά εντάξει, κανένα πρόβλημα», είπε.

Ο Παντελής Τουτουντζής τραγούδησε μία χρυσή επιτυχία της Καίτης Γαρμπή, όμως φαίνεται πως δεν ενθουσίασε την Δέσποινα Βανδή. Όπως είπε ο ίδιος, η τραγουδίστρια και κριτής του show είχε φανταστεί κάπως διαφορετικά το styling.

Ο Γιώργος Βογιατζάκης διαφώνησε με τον Σταμάτη Φασουλή σχετικά με την ερμηνεία του με την Ναταλία Αργυράκη.

«Καλό θα είναι να υπάρχουν διαφωνίες. Έρχεσαι σε ρήξη με όσους ενδιαφέρονται για σένα. Εάν ήταν τραγουδίστρια η Ναταλία Αργυράκη θα ήταν ασυγχώρητο που έφυγε από τον ρυθμό, αλλά είναι διαγωνιζόμενη», δήλωσε, ενώ το παράπονο της Ναταλίας Αργυράκη ήταν πως θα ήθελε να ακούσει κάτι θετικό από την κριτική επιτροπή.

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων