Σάλος με το θλιβερό σχόλιο του Νίκου Αποστολόπουλου - Αποκάλεσε την Χάρις Αλεξίου... ταβερνιάρισσα

Κώστας Αρζόγλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Βαρδής, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου τοποθετούνται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι απο τον κόσμο που με ακούει και με αγαπάει. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί, αν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζονται, το θέλουν οι ίδιοι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου και την είσοδό της στην υποκριτική. «Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας, μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θεατρο», σχολίασε και πρόσθεσε: «Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου, πριν πεθάνω, τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω».

Τέλος, μίλησε για τη Ρένα Πιττακή. «Για μένα ήταν μεγάλη ηθοποιός, την είδα στο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" να κάνει τη μισόγυμνη αλκοολική γκουβερνάντα. Για μένα, η υστεροφημία είναι το μεγαλύτερο πράγμα για έναν άνθρωπο», εξηγεί.

«Δεν τις κάνω από ανάγκη αυτές τις δηλώσεις, μόνο τον Θεό έχω ανάγκη. Όλο αυτό το background που έχω, μου επιτρέπει να κάνω τις δηλώσεις που κάνω και να λέω τη γνώμη μου», πρόσθεσε κλείνοντας.

Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στα plus size μοντέλα με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε καμπάνια που δείχνει μοντέλα plus size να φοράνε εσώρουχα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αισθητική πλευρά και εμένα δεν μου αρέσει. Τώρα, αν με προσβάλλει, είναι τόσα πολλά που με προσβάλλουν σήμερα κυρίως σε αυτή την χώρα και σε όλες τις χώρες του κόσμου που κάθε μέρα που ξυπνας προσβάλλεσαι από τα πάντα. Από τους πολιτικούς, από τους ανθρώπους, παντού έχεις ένα μπούλινγκ καθημερινό στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθεις κυρίως χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο σου. Υπάρχει όμως και ένα σοβαρό θέμα πίσω από την αισθητική, δεν ξέρω αν προσβάλλεται αυτός ο λαός ο οποίος αγοράζει τα εσώρουχα».

«Αυτή τη στιγμή πιστοποιούν και κάνουν πρότυπο κάτι πολύ απαίσιο το οποίο είναι η παχυσαρκία. Αυτό είναι το πιο φρικτό. Δηλαδή επιτέπουν στον κόσμο και του δίνουν βραβεία για να είναι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι νόσος πολυπαραγοντική».

«Δεν μου αρέσει το μήνυμα. Ότι αυτό δηλαδή το εκφράζουν σαν πρότυπο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Αποστολόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Σέβομαι τον καθένα αλλά το πρότυπο αυτό είναι κακό για τα παιδιά».

Τη δική του απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο και τα σχόλιά του προς το πρόσωπο της Χαρούλας Αλεξίου δίνει ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή #StarBreakfast.

«Δεν αξίζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη Χαρούλα Αλεξίου και κυρίως όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο χωρίς γνώση. Επομένως, εφόσον δεν έχει γνώση, δε δικαιούται να έχει γνώμη», αναφέρει ο Κώστας Αρζόγλου.

«Η Χαρούλα τώρα αποδεικνύει ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησε, από μία δραματική σχολή. Εδώ βλέπω άλλους να παίζουν και γελάω, γιατί είναι φερμένοι από το πουθενά. Τα ριάλιτι είναι που παράγουν πλέον star.

Δεν παράγεται κάποια Βουγιουκλάκη ή Καρέζη. Παράγονται από διάφορες κοπελιές που είναι σε παιχνίδια επιβίωσης ή σε πασαρέλες. Έχουμε μάθει πια μέχρι και με ποιον νταραβερίζονται. Η Χαρούλα είναι μία πραγματική σταρ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο σπουδαίος ηθοποιός.

Το θέμα συζήτησε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

«Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να χάσει κάποιος τη λάμψη του υποδυόμενος έναν ρόλο. Το θεωρεί υποδεέστερο δηλαδή;», παρατηρεί η Ελένη Χατζίδου.

«Διαφωνώ κάθετα εγώ προσωπικά. Το πόσο εύπλαστος μπορεί να γίνει κάποιος, αυτό τον κάνει star. Εμένα μου αρέσει που πολλοί αστέρες έχουν έρθει πιο κοντά στον κόσμο και δεν φοβούνται να τσαλακωθούν», σχολιάζει από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε οσα είπε και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Βαρδής

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα