Βάσω Λασκαράκη: «Δίνω εύσημα στον εαυτό μου για τον τρόπο διαχείρισης του χωρισμού με τον Τσιμιτσέλη»

«Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία αποκαλυπτική και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή #PameDanai και στον Αρη Καβατζίκη.

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» είπε για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά ότι ήταν «μία ωραία εμπειρία με σασπένς και πιπεράτες καταστάσεις που θύμιζαν παλιό ελληνικό κινηματογράφο».

Οσο για την κόρη της Εύα και το κομμάτι της διαπαιδαγώγησης, είπε χαρακτηριστικά: «Με έχει ρωτήσει από πού έρχονται τα παιδιά, της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Εχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης». Και συνέχισε: «Τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με τη διαφορετικότητα και τα φύλα και ρωτάνε συχνά, λόγου χάρη, "μπορεί σε ένα κορίτσι να αρέσει ένα άλλο κορίτσι; Της λέω ότι δεν είναι παράξενο να αρέσει σε ένα αγόρι ένα άλλο αγόρι, είναι συναισθήματα, δεν καθοδηγώ το παιδί μου, το αφήνω να μου μιλήσει. Πρέπει πρώτα να ακούσω πώς βλέπει το παιδί τη διαφορετικότητα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με την Εύα και με αφορμή την Ada, την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, γιατί έζησε από κοντά τη διαδικασία της υιοθεσίας της».

Επίσης αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε πρόσφατα μέσα στο σπίτι της: «Κατάλαβα ότι διαθέτω μεγάλη υπομονή και αντοχή στην ακινησία, γιατί έπεσα κατεβαίνοντας τη σκάλα, μόνη μου στο σπίτι, ενώ έπινα ταυτόχρονα νερό! Ημουν στο σπίτι με την Εύα όταν έπεσα, εκείνη άκουσε ένα μπαμ, πανικοβλήθηκε και γυρνούσε γύρω γύρω από τον εαυτό της λέγοντας "Εύα ηρέμησε". Ετρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, δεν μπορούσα καν να κουνηθώ».

laskaraki-2

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δίνω εύσημα στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε τον χωρισμό μας με τον Γιάννη σε σχέση με την κόρη μας την Εύα, με τα λάθη, τα καλά και τα κακά μας. Οταν διαφωνούμε με τον Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση. Πολλές φορές μπορεί οι απ΄έξω-φίλοι ή δικηγόροι-να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό, πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται Παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις πορευτεί και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί. Εχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι».

138731034_399525537794211_4432695995778451100_n1

Αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Σουλτάτο: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Οταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και σήμερα ¨αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί"».

Και συνεχίζοντας: «Στην περίπτωσή μας πέτυχε η πρόκληση της μεικτής οικογένειας και αξίζει να το προσπαθήσεις όταν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία».

Οσο για τα μελλοντικά της σχέδια: «Είμαι σε στάδιο συζητήσεων για την τηλεόραση, ενώ μετά από εννέα χρόνια έχω συζητήσει και για θέατρο. Εκανα δοκιμαστικό για το 5Χ5 στον ΑΝΤ1, ήθελα πάρα πολύ να δω πώς είναι όλο αυτό, ένα δοκιμαστικό για κάτι άλλο εκτός μυθοπλασίας. Ηταν ενδιαφέρον και τρομακτικό το δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι, κατάλαβα ταυτόχρονα πώς είναι και το ζωντανό πρόγραμμα, αφού σου μιλούν στο αυτί από το κοντρόλ».

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια