Οι Κόκκινοι στη Νέα Υόρκη για 3ημερο, ο Τάκης στην καλύβα & ο Μαρτίκας με 100.000€ στο Κερατσίνι με την Βρισηίδα

#SurvivorGR: Τα «καρφιά» του Μπάρτζη, η μοναξιά του Τάκη, η... στημένη κλήρωση και η μάχη για το μεγάλο έπαθλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star με το τηλεοπτικό κοινό να μην του επιτρέπει ούτε και φέτος να φτάσει τις 13 υποψηφιότητες. Έτσι μετά από 12 φορές στον τάκο ο 45χρονος φαρμακοποιός μάζεψε τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στο Κερατσίνι και να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του Βρισηίδας Ανδριώτου, με τους συνυποψήφιούς και συμπαίκτες του στη Μπλε ομάδα Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανό να συνεχίζουν τη μάχη της επιβίωσης.

Ποιο είναι το χρηματικό έπαθλο που θα πάρει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Ο Σπύρος φεύγει με 100.000 ζεστά ευρουλάκια στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ένα έπαθλο νικητή δηλαδή.

Νωρίτερα οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει τους Μπλε και ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη με τον τιμωρημένο Τάκη Καραγκούνια να μένει πίσω στην παραλία και τη θέση του να παίρνει στο αεροπλάνο για την αμερικανική μεγαλούπολη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη που οδήγησε και στην τιμωρία στέρησης δύο επάθλων για τον 49χρονο μισθοφόρο της Κόκκινης ομάδας δεν λέει να κοπάσει.

Όπως δεν λέει να κοπάσει και η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με τον 28χρονο αγρότη, με τους δυο τους να εξαπολύουν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.

«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπό, να αποβάλεις εμένα, γιατί δεν πρωταγωνιστείς και εσύ; Να βγεις και εσύ υποψήφιος» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Άλλαξε την ψήφο του, έδωσε εμένα για να μου κάνει επίθεση να φαίνομαι εγώ ο κακός. Έπρεπε κάποιον να ψηφίσω, δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει από το παιχνίδι ο Ηλίας. 'Έχουν εμμονή μαζί μου, φαίνεται. Το μόνο που συζητάνε είναι πώς θα στήσουν ένα πράγμα να κάνουν επίθεση στον Νίκο, ο Νίκος δεν ενοχλεί κανέναν και είναι πάντα πρωταγωνιστής, ο Νίκος φταίει και για την τρύπα του όζοντος» σχολίασε ο Μπάρτζης.

«Μπήκες με "μπιφτέκα" και την έχεις γυρίσει 1000 φορές» είπε ο Μαρτίκας.

Όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού της Τετάρτης, από όπου και προέκυψαν οι τέσσερις τελικές υποψηφιότητες προς αποχώρηση, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Η στρατηγικής καλώς και υπάρχει γιατί πάμε στο ατομικό. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Μαρτίκας να λέει ότι ψηφίστηκε ο Μπόγδανος για να τον πετάξουν έξω. Δηλαδή ο Μπάρτζης και ο Ασημακόπουλος δεν μπορούν να πετάξουν έξω τον Μαρτίκα; Ο Μπόγδανος τι θα αλλάξει στην όλη ψηφοφορία; Τέλοσπαντων, ο καθένας θέλει να κατηγορήσει την αντίπαλη πλευρά. Για μένα όμως καλώς και έγινε έτσι όπως έγινε γιατί έδειξαν και οι δύο ότι προστατεύουν τους φίλους τους», ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

«Προφανώς και όσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο στρατηγικό, αντικειμενικά. Το είχαμε δει και στο δικό μας Survivor όπου, όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό, εκεί που δεν είχα ψηφιστεί ποτέ από την ομάδα μου ψηφίστηκα πέντε φορές. Το ίδιο είδαμε και χθες και η μπλε ομάδα ανακάτεψε λίγο τις ψήφους και τα χαρτιά της. Ο Σπύρος άλλαξε ηθελημένα την ψήφο του γιατί ήξερε ότι η δυάδα Ασημακόπουλου και Μπάρτζη θα ψηφίσει Μπόγδανο οπότε κατάφερε να βάλει και τον Μπάρτζη στο πλάνο των υποψηφίων» δήλωσε, επίσης, ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Τάκης παραδέχεται το λάθος του, αλλά συγνώμη θα ζητήσει μόνο από τον κόσμο

Η ανυπομονησία των δύο ομάδων να μάθουν τι έπαθλο θα διεκδικήσουν στο στίβο μάχης έληξε όταν συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους ανακοίνωσε πως ο νικητής θα απολαύσει ένα τριήμερο στη Νέα Υόρκη. Όλοι οι παίκτες έμειναν έκπληκτοι εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος έδειξε να έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και το γεγονός ότι τον ψήφισαν προς αποχώρηση.

Όταν ο αγρότης των Μπλε πήρε τον λόγο, είπε ότι το μόνο που τον χαροποιεί είναι ο αγώνας και τίποτα άλλο γιατί όλα τα υπόλοιπα, όπως είπε, είναι κωμικοτραγικά. «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεκτή η ψήφος, ήρθαμε να απολαύσουμε το παιχνίδι για αυτό το τεράστιο έπαθλο. Εξάλλου αυτό με χαροποιεί μόνο, όλα τα άλλα είναι κωμικοτραγικά» είπε ο Μπάρτζης.

Όσο για τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος αποβλήθηκε δύο φορές από τον αγωνιστικό χώρο λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς, παραδέχτηκε ότι δεν είναι και στα καλύτερά του. Άλλωστε, μετά την αποβολή του, τού έχει επιβληθεί και τιμωρία, να μη συμμετάσχει δύο φορές σε έπαθλο που τυχόν θα κερδίσει η ομάδα του.

Πάντως ο Τάκης πάλεψε στο στίβο μάχης σαν να πήγαινε και αυτός στο ταξίδι και βοήθησε την ομάδα του να κάνει το 8-3 στο πρώτο σετ με 2 νίκες κερδίζοντας Ασημακόπουλο και Μπόγδανο, όχι όμως και τον Μάριο.

Στο 2ο σετ οι Μπλε προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως έπρεπε πρώτα να σταματήσουν τον Σάκη και τον Τάκη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν αυτή που έδινε τις λύσεις για την ομάδα τη, ενώ και η Στέλλα βοήθησε να γίνει το 8-5 και να κάνουν οι Μπλε το 1-1.

Στα μπαράζ η Μελίνα και ο Σάκης έκαναν για τους Κόκκινους το 2-0, η Στέλλα μείωσε σε 2-1, όμως ο Τάκης νίκησε τον Μπάρτζη για μια βολή και έστειλε την ομάδα του στη Νέα Υόρκη.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από τη στιγμή που δεν θα ακολουθήσει της ομάδα του ο Τάκης Καραγκούνιας, οι Κόκκινοι μπορούσαν να πάρουν και μία παίκτρια από την Μπλε ομάδα. Μετά από κλήρωση, μεταξύ Σταυρούλας και Στέλλας η τύχη χαμογέλασε στην πρώτη. H Σταυρούλα έβαλε τα κλάματα και ευχαρίστησε τους Κόκκινους που θα τους ακολουθούσε.

Η Στέλλα άφησε υπονοούμενα για στημένη κλήρωση.

Στη μέση ο Βασάλος: «Μούτρα η Μελίνα, η Μαριαλένα δεν θέλει τη Σταυρούλα, η οποία θα έρθει πάνω μου»

Οι Μπλε έμειναν στην καλύβα τους έχοντας μαζί τους τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος επέλεξε να απομονωθεί.

Αντίθετα οι Κόκκινοι πέρασαν ένα υπέροχο τριήμερο στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας πολύ φαγητό, βόλτα στην «Times Square», χορό σε κλαμπ, ανέβηκαν στο «Empire State Biulding», ενώ επισκέφθηκαν μέχρι και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της «Μαντάμ Τισό», με την Μαριαλένα να δηλώνει οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο την ώρα που ο σύντροφός της Σάκης «προσκυνούσε» τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να ευχαριστήσει τον Τάκη που έκανε τα πάντα για να τους στείλει στη Νέα Υόρκη άφησε το «αποτύπωμα» του μισθοφόρου στο Άγαλμα της Ελευθερίας, γράφοντας με μαρκαδόρο «Τάκης Αίγιο».

Οι Κόκκινοι επέστρεψαν μετά από τρεις ημέρες στην παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάστηκαν για το Συμβούλιο προκειμένου να μάθουν ποιος αντίπαλος τους θα αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες των δύο ομάδων από την... Αθήνα και αφού άκουσε τις περιγραφές των Κόκκινων για το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε τον παίκτη της Μπλε ομάδας που αποχωρεί.

Οι Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Σπύρος Μαρτίκας τοποθετήθηκαν πριν ανακοινωθεί ποιος θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης. Τελικά ο παίκτης που έπρεπε να πάρει τη δάδα του και να πει «αντίο» στον Αγιο Δομίνικο σχεδόν 40 ημέρες πριν τον τελικό ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» ομολόγησε ο 45χρονος φαρμακοποιός χαμογελώντας κατά την αποχώρηση του, δηλώνοντας πως θέλει νικητή του Survivor All Star τον Ηλία Μπόγδανο, κάτι που συγκίνησε τον τραγουδιστή.

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»