Ο Victor Vernicos τοποθετείται για το 2αρι που έδωσε στην Κύπρο σε συνέντευξή του και προκαλεσε ξανά σάλο

«Γεια σας παιδιά! Στη συνέντευξη έδωσα 2 βαθμούς στην Κύπρο από τους 12, αφού βαθμολόγησα ποια εμφάνιση κατά την γνώμη μου, μου άρεσε το βράδυ του τελικού» - Η απάντηση του Andrew Lambrou

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε μέσω Skype ο Victor Vernicos, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από την Eurovision. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή απέναντι αποκάλυψε ότι ο 16χρονος καλλιτέχνης ήταν να δώσει συνέντευξη στην #SuperΚατερίνα.

«Ο Victor Vernicos είναι απέναντι στην Δανάη ζωντανά, ενώ ο Γιάννης είχε κανονίσει να είναι εδώ να κάνουν συνέντευξη. Δεν ήθελε να έρθει στη συγκεκριμένη εκπομπή; Μάλλον είδε τι είπαμε εδώ. Τον Λιάγκα τον έχει δει;» είπε απορημένη η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Είπε ότι δεν ήθελε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα τον υπερασπιστώ. Δεν με αφορά. Έχει τελειώσει η Eurovision εδώ και καιρό. Ήταν κλεισμένος να βγει εδώ και τελικά άλλαξε γνώμη. Είπε δεν θέλει ο άνθρωπος, σεβαστό» απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Δεν χάθηκε και ο κόσμος!» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Όσα δήλωσε ο Victor Vernicos

Την Τρίτη 23/5 ο Έλληνας εκπρόσωπος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega μεταξύ πολλών ανέφερε πως θα έδινε δύο πόντους στην συμμετοχή της Κύπρου και το 12αρι του στην Πορτογαλία.

«Θα έδινα δυο στην Κύπρο εξετάζω από την εμπειρία μου. Είναι υψηλό το δύο, μου αρέσει πάρα πολύ. Με τον εκπρόσωπο της Κύπρου γίναμε φίλοι είναι πολύ καλό παιδί τον αγαπώ. Πιστεύω θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά» σχολίασε αρχικά ο Victor Vernicos.

«Το 12αρι μου θα το έδινε στην Πορτογαλία, μέσα στο στάδιο η ενέργεια ήταν πολύ ωραία. Η ερμηνεία ήταν πολύ ψηλά για εμένα» αποκάλυψε ο Victor Vernicos.

Ο Victor Vernicos με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε και βαθμολόγησε με 2 την εμφάνιση της Κύπρου στην Eurovision, θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Όπως είπε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βαθμολόγησε με βάσει τη δική του εμπειρία από το στάδιο και από τις εμφανίσεις που είδε.

Ωστόσο, η εμφάνιση του Andrew Lambrou του άρεσε και θεωρεί πώς θα έπρεπε να ήταν στην τελική δεκάδα.

«Γεια σας παιδιά! Στη συνέντευξη έδωσα 2 βαθμούς στην Κύπρο από τους 12, αφού βαθμολόγησα ποια εμφάνιση κατά την γνώμη μου, μου άρεσε το βράδυ του τελικού.

Αυτό σημαίνει 9η συνολικά σε όλο τον διαγωνισμό, μια καταπληκτική θέση στην οποία δεν κατάφερα να φτάσω φέτος. Η Κύπρος ήταν εκτός 10αδας του διαγωνισμού.

Πιστεύω ότι η Κύπρος έπρεπε να είναι στην 10αδα, νομίζω ότι ήταν απίστευτος και αγαπώ τον Andrew Lamprou και την Κύπρο στην φετινή Eurovision».

victor-1

Ο Andrew Lambrou που εκπροσώπησε την Κύπρο στην φετινή Eurovision, κατακτώντας τη 12η θέση, μίλησε στην εκπομπή #PameDanai για την εμπειρία του, ενώ απάντησε πρώτη φορά για τους δύο βαθμούς που τού έδωσε ο Victor Vernicos στο τραγούδι του.

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει» ανέφερε αρχικά ο Andrew Lambrou.

«Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία» δήλωσε για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Eurovision.

«Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του» σχολίασε ο Andrew Lamprou για τον Victor Vernicos.

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική