Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ελλάδα για τις εκλογές - Συζητήθηκε η άρση ασυλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο

Αλέξης Γεωργούλης ψήφισε στη Λάρισα και συνομίλησε με φίλους και υποστηρικτές του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Mετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του, Αλέξη Γεωργούλη, η Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό, συζητήθηκε για πρώτη φορά η άρση ασυλίας από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.

Όπως μετέδωσε το STAR, αν και ο ίδιος κλήθηκε να παραστεί, με επιστολή του απάντησε ότι δε θα δώσει το παρών, καθώς επιθυμεί να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο.

Η παραπομπή του θέματος στη ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αναμένεται να γίνει σε έναν με δύο μήνες. Εισηγητής στην Επιτροπή θα είναι ο Πολωνός Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αποστείλει τρεις επιστολές στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, για την επίσπευση της διαδικασίας άρσης ασυλίας του.

Η Σταματία Μαλλά, δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, δήλωσε για το αίτημα άρσης της ασυλίας του, από τον ίδιο τον ευρωβουλευτή: «Ο ίδιος επιθυμεί η άρση της ασυλίας του να γίνει το συντομότερο και για το λόγο αυτό, παρότι κλήθηκε από την Επιτροπή να εκθέσει τις απόψεις του, δήλωσε και πάλι την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του χωρίς ακρόαση, προς επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του είναι ήρεμος και απολαμβάνει τις αγαπημένες του συνήθειες ειδικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα όπου βρέθηκε για 10 ημέρες.

Σε περίπτωση άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη και παραπομπής του σε δίκη, αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινές κάθειρξης από 5 έως 10 έτη. Ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει με τρεις επιστολές του επίσπευση της διαδικασίας.

Στην Ελλάδα για τις εκλογές

Ο κολλητός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη αποκάλυψε στο #ToPrwino και στον Θάνο Βάγιο ότι ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής βρέθηκε στη Λάρισα για τις εκλογές.

Τελευταία φορά που επικοινωνήσατε με τον κύριο Γεωργούλη πότε ήταν;

Ήταν πριν τρεις μέρες, στις εκλογές, τώρα. Απ’ ότι μου είπε θα ψήφιζε.

Με αεροπλάνο ήρθε;

Με αεροπλάνο, ναι.

Σας είχε ενημερώσει ότι θα κατέβαινε Ελλάδα;

Όχι, δεν με ενημερώνει. Γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Με πήρε τηλέφωνο, «έρχομαι απ’ το σπίτι». Καθίσαμε, επί ένα δίωρο διάβαζε την μικρή μου κόρη που πάει Ε’ Δημοτικού και δεν τα πάει λίγο καλά στα μαθηματικά. Πάει Ε’ Δημοτικού, δεν καταλάβαινε κάτι και της εξηγούσε επί δύο ώρες, της εξηγούσε τους όρους! Μετά κάναμε την γυμναστική μας, όλα καλά. Εννοείται ότι δεν συμβαίνει κάτι σ’ εμάς και όλοι οι φίλοι είναι, δεν κάνουν κάτι διαφορετικό. Ό,τι κάναμε και πριν, κάνουμε και τώρα. Βγήκαμε έξω και περπατήσαμε στο πεζοδρόμιο επί 2 χιλιόμετρα, είναι μεγάλος ο δρόμος, περνά πολύς κόσμος. Δεν κρυβόταν ο Αλέξης από κάτι.

-Αυτοί που τον συνάντησαν, ποια ήταν η στάση τους απέναντι του;

«Γεια σου Αλέξη, που είσαι;» Κανένας δεν κρυβόταν, ίσα-ίσα χάρηκαν πάρα πολύ που τον είδαν. Όλοι ρωτάνε που είναι ο Αλέξης, τι κάνει, που βρίσκεται. Κανένας δεν ρωτάει αν έγινε ή δεν έγινε κάτι. Όλοι ξέρουν ότι δεν έγινε τίποτα! Εννοείται ότι τον στηρίζουμε όλοι μας, απλά λυπόμαστε γιατί αναγκάζεται ο Αλέξης κάπου να μην εμφανίζεται, στο αεροδρόμιο που πάει, στην Ευρώπη και όλα αυτά.

-Σας έδωσε να καταλάβετε ότι παρακολουθεί αυτά που λέγονται στα Μέσα ενημέρωσης;

Εγώ ο ίδιος αν θα δω κάτι, θα του στείλω ένα μήνυμα το messenger. Θα τον ενημερώσω ότι κάποιος είπε κάτι. Σίγουρα (παρακολουθεί) και σίγουρα χαίρεται που κανένας, μα κανένας, δεν έφτασε στα αυτιά του ότι κάποιος υποψιάζεται κάτι γι’ αυτόν. Όλα τα παρακολουθεί. Δεν δείχνει να ανησυχεί για κάτι, πέρα από τον χρόνο που λειτουργεί σε βάρος του.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»