Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Μου γράφουν: Φάλαινα, με αηδιάζεις. Θα πεθάνεις από καρδιά και εγώ θα γελάω»

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Υπολογίζουμε την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάμε και εκτιμούμε. Αυτό είναι και μέχρι εκεί. Οι υπόλοιποι δεν μας αφορούν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το μεσημέρι της Τρίτη στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media και την προσωπική της αντίδραση στα σχόλια μίσους που δέχεται διαδικτυακά.

Ειδικότερα, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς στα social media. «Φάλαινα», «με αηδιάζεις», «θα πεθάνεις νωρίς», το ένα το άλλο. Όλα τα υπόλοιπα δεν με είχαν σοκάρει, αυτό όμως που με είχε σοκάρει ήταν ένα συγκεκριμένο μήνυμα».

«Που μου έλεγε «θα πεθάνεις πολύ μικρή». Θα πεθάνεις από καρδιά και εγώ θα γελάω όταν θα συμβεί». Ήταν τέτοιο σχόλιο, πολύ hate».

«Αυτά τα μηνύματα πλέον τα αγνοώ. Τα κλείνω. Παιδιά, έχω ένα μότο και το έχω πει αυτό. Υπολογίζουμε την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάμε και εκτιμούμε. Αυτό είναι και μέχρι εκεί. Οι υπόλοιποι δεν μας αφορούν» συμπλήρωσε, ακόμα, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά αναφέρθηκε και στο χειρουργείο που είχε κάνει με τον γιατρό της να της λέει ότι εξαιτίας των κιλών η επέμβαση είναι πιο δύσκολη.

«Είχα διάφορα θέματα. Στην αρχή είχα μάγουλα, μετά λίγη κοιλίτσα και μετά ήμουν κανονική στα κιλά μου, αλλά επειδή είχε αναπτυχθεί το στήθος μου φαινόμουν πολύ πιο μεγάλη από τα υπόλοιπα παιδιά. Κάτι ήταν πάντα παραπάνω. Γιατί να κρυφτώ. Στηρίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι χοντρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρείται κακή λέξη. Γιατί πρέπει να είναι προσβολή; Είναι ένας χαρακτηρισμός. Είμαι χοντρή, έχω παραπάνω κιλά και that’s it. Τελεία. Πρέπει λίγο να το απενεχοποιήσουμε» είπε αρχικά η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

«Εμείς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να χρησιμοποιούμε τις λέξεις προσβλητικά. Δεν πρέπει να συμβαίνει. Ο γιατρός ουσιαστικά μου είπε ότι εξαιτίας των κιλών μου, η επέμβαση είναι πιο δύσκολη και θα μπορούσε να είχε γίνει σε λιγότερες ώρες. Θα μπορούσα να την είχα κάνει λαπαροσκοπικά και δεν την έκανα γιατί είναι πολύ δύσκολο να περάσουν από το λίπος για να κάνουν την δουλειά τα μηχανήματα. Με άνοιξαν κανονικά κι ήταν τέσσερις που προσπαθούσαν να τα βγάλουν όλα τα όργανα με ανοιχτή τομή και βεβαίως θέλει προσοχή και στην νάρκωση εκεί πέρα» εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»