Μιμή Ντενίση, Κλέλια Ρένεση και Γιάννης Ζουγανέλης τοποθετούνται δημόσια για τις Εκλογές

Κλέλια Ρένεση: «Τι είναι η κυβέρνηση ρε φίλε; Η καινούργια σοκολάτα που θες να πουλήσεις;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κλέλια Ρένεση παρακολούθησε τις χθεσινές εκλογές μαζί με την κόρη της, μη μπορώντας να πιστέψει τα αποτελέσματα αλλά και στη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία δεν μασάει τα λόγια της και πολλές φορές εκφράζει την άποψή της σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media για τις φετινές εκλογές.

«Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στη Βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανέβουμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα. Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει «σχέδιο» και «σταθερότητα».

Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και τη δική μας σταθερότητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο. Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί , φταίμε και εμείς. Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας. Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το ποστ και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά» έγραψε η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο #ToPrwino του ΑΝΤ1 μίλησε η Μιμή Ντενίση και ο Γιάννης Ζουγανέλης και σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα και κυρίως τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι. Γνώρισα τον Λεωνίδα Κύρκο και με έβαλε να σκεφτώ ως πολίτης. Η ΝΔ ουσιαστικά έμεινε σταθερή, 1-2 μονάδες ανέβηκε από τις προηγούμενες εκλογές, ήταν σαφέστατη η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίστηκε γιατί δεν έπεισε με τον τρόπο που επικοινώνησε τους στόχους του, τους μπέρδεψαν πάρα πολύ οι δηλώσεις Κατρούγκαλου. Επίσης οι αναφορές σε διάφορα πράγματα με τρόπο που δεν ήταν ευπρεπής, πχ δεν άφησαν δικαίωμα οπαδοί στον μεγάλο Διονύση Σαββόπουλο να έχει μία θέση  και έχει σημασία ο τρόπος που του επιτέθηκαν γενικά και στα social που απεδείχθη ότι παίζουν έναν ρόλο.

Οι ηττημένοι να μην αντιμετωπιστούν σαν δεύτερης κατηγορίας επειδή δεν νίκησαν, όπως επίσης, δεν ξέρεις τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές.

Οι Έλληνες πολίτες δεν ψηφίζουν ιδεολογικά, ψηφίζουν οικονομικά. Και αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους.

Ο Τσίπρας θα παραμείνει γιατί είναι ένας ευγενής άνθρωπος και χαρισματικός. Θα πρότεινα να δείξει τη συμπεριφορά στον ιδιωτικό του βίο και προς τα έξω. Η αντιπαράθεση δεν μετράει πια, μετράνε οι προτάσεις που κάνεις στον κόσμο.

Με όλον τον σεβασμό δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να τον αντικαταστήσει» τόνισε.

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega