Ξεσπά ο αδερφός του Mel Gibson, Donal: «Τον μισώ γι’ αυτό που έχει γίνει. Μπήκα στη μαύρη λίστα εξαιτίας του»

Ο Mel Gibson, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ, βρίσκεται στο στόχαστρο του αδελφού του, Donal Gibson.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Donal Gibson είναι δύο χρόνια μόλις μικρότερος από τον αδερφό του Mel Gibson και του μοιάζει πολύ στην εξωτερική εμφάνιση. Όχι μόνο του μοιάζει πολύ, αλλά η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που η «Disney» προσέλαβε τον Donal Gibson για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του John Smith στη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων #Pocahontas, εφόσον ο Mel Gibson αδυνατούσε να επαναλάβει τον ρόλο.

1

Κάποτε τα δύο αδέλφια ήταν τόσο δεμένα μεταξύ τους, που ο Mel Gibson έδωσε στον Donal έναν ρόλο στην ταινία #Braveheart παροτρύνοντάς τον να διεκδικήσει ένα μερίδιο στο Χόλιγουντ. Σήμερα, όμως, έχουν όλα αλλάξει καθώς η σχέση τους έχει ολοκληρωτικά καταρρεύσει.

2

«Ο Mel Gibson που ήξερα, εξαφανίστηκε. Μισώ αυτό που έχει γίνει»

Σε αποκλειστική συνέντευξη στην #DailyMail, ο Donal Gibson αποκάλυψε το τίμημα που η φήμη και η περιουσία που απέκτησε ο Μel από τον κινηματογράφο είχε στον άλλοτε «αδιαπραγμάτευτο δεσμό» των δύο αδελφών. Κατηγόρησε, μάλιστα, την ταινία του Mel Gibson «Τα Πάθη του Χριστού» ως την αιτία της διάλυσης της σχέσης τους.

«Ο Mel κι εγώ κάποτε ήμασταν τόσο κοντά που το βρίσκω απίστευτο που δεν μιλάμε, που δεν έχουμε επαφή», είπε.

«Όταν ήμασταν παιδιά μοιραζόμασταν ένα υπνοδωμάτιο, κάναμε τα πάντα μαζί. Όταν ήρθε στο Λος Άντζελες, τον ακολούθησα. Είναι μόνο δύο χρόνια μεγαλύτερός μου, οπότε ήταν ο μεγάλος μου αδερφός, ο καλύτερος μου φίλος. Όταν έγινε διάσημος, δεν υπήρχε ζήλια. Ήμουν χαρούμενος γι’ αυτόν, περήφανος που τα κατάφερε. Η φήμη τον άλλαξε. Ο Μel που ήξερα, εξαφανίστηκε. Το Χόλιγουντ τον έφαγε και τον έφτυσε. Για μένα η φήμη και τα λεφτά, δημιούργησαν ένα τέρας. Μισώ αυτό που έχει γίνει», πρόσθεσε ο Donal Gibson.

Ο Donal Gibson είπε ότι επέλεξε να μιλήσει αυτή τη χρονική στιγμή, επειδή ο πιστός καθολικός αδερφός του Mel Gibson πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη συνέχεια της ταινίας «Τα Πάθη του Χριστού» με τίτλο «Ανάσταση».

Όταν η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 2004 – η ταινία καλύπτει τις τελευταίες 12 ώρες της ζωής του Ιησού – καταδικάστηκε από πολλούς ως αντισημιτική για την απεικόνιση των Εβραίων και επικρίθηκε για την απεικόνιση ακραίας βίας.

Αν και η ταινία ήταν μια θριαμβευτική εισπρακτική επιτυχία με έσοδα 612 εκατομμύριων δολάριων στο παγκόσμιο box office, πλουτίζοντας τον Mel Gibson κατά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, ο αδελφός του υποστήριξε ότι η ταινία ήταν «μια καταστροφή».

Όπως πολλές οικογενειακές διαμάχες, έτσι και αυτή ξεκίνησε για τα χρήματα. Ο Donal Gibson είπε ότι παρακαλούσε επανειλημμένα τον αδελφό του για οικονομική βοήθεια και σοκαρίστηκε όταν ο Mel Gibson του απάντησε: «Τα προβλήματά σου είναι δικά σου».

Σε ερώτηση γιατί θα έπρεπε ο Mel Gibson να συντηρεί τον αδερφό του, ο Donal απάντησε: «Έπαιρνα κανονικά δουλειές πριν από τα «Τα Πάθη του Χριστού» αλλά νομίζω ότι ο κόσμος πίστευε πως ο Μel ήταν αντισημίτης, οπότε πίστευαν ότι ήμουν κι εγώ. Πιστεύω ότι μπήκα στη μαύρη λίστα. Ο Μel δεν ενδιαφερόταν για το τι έλεγε ο κόσμος, γιατί εισέπραξε εκατομμύρια».

Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα, όπως δήλωσε ο Donal Gibson, όταν η αστυνομία σταμάτησε τον Μel για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Μαλιμπού το 2006 και άρχισε ένα παραλήρημα, βρίζοντας μια γυναίκα αστυνομικό και εκστομίζοντας μια σειρά από αντισημιτικά σχόλια.

Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό κραυγαλέας αντίδρασης από τον Χολιγουντιανό αστέρα.

France-Edge-Of-Darkness-Premiere-in-Paris

Το 2010, διέρρευσαν κασέτες με τον Mel Gibson να ουρλιάζει εξαπολύοντας ρατσιστικά σχόλια στην τότε σύντροφό του Oksana Grigorieva και μητέρα ενός από τα εννέα παιδιά του.

Κι ενώ κάποιοι θαυμαστές του, όπως ο Robert Dawney JR. παρακάλεσαν τα κινηματογραφικά στούντιο να δώσουν στον Μel μια δεύτερη ευκαιρία, πολλοί στη βιομηχανία τον ξεγράψαν εξ' ολοκλήρου.

3


«Όταν ο Μel έγινε εκρηκτικός και έκανε αυτά τα αποτρόπαια σχόλια για τους Εβραίους όταν συνελήφθη, η δουλειά μου στέρεψε εν μία νυκτί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Donal Gibson.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι οι πράξεις του Μel σήμαιναν ότι δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Το όνομα Gibson ήταν τοξικό. Ο ατζέντης μου με παράτησε. Το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπά. Είχα συνεργαστεί με μεγάλα στούντιο όπως η #WarnerBrothers και η #Disney. Μέσα σε μια νύχτα σταμάτησαν όλα αυτά».

Ο Donal Gibson είπε ότι ο Μel του παρείχε μια μικρή οικονομική βοήθεια προσφέροντάς του ένα μικρό διαμέρισμα, ωστόσο πιστεύει ότι ο αδερφός του θα έπρεπε να τον είχε αποζημιώσει για τον «πόνο και την ταλαιπωρία» που ο ίδιος και η σύζυγός του, ισχυρίζεται ότι υπέστησαν.

«Μου φώναζε, λέγοντάς μου ότι εάν με ενοχλούσε το όνομα Gibson, να το αλλάξω», δήλωσε ο Donal.

Κάνοντας έναν παραλληλισμό με τα αδέλγια από την Αυστραλία, Hemsworth, τα οποία έχουν σημειώσει διαφορετικά στάδια επιτυχίας στο Χόλιγουντ, ο Donal Gibson σημείωσε: «Άλλες οικογένειες φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Τα αδέρφια Hemsworth ζουν ο ένας κοντά στον άλλον, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον».

4

Ο Donal Gibson δεν έχει μιλήσει με τον αδερφό του για περισσότερα από πέντε χρόνια τώρα, λέγοντας: «Αγαπώ ακόμα τον Μel, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι πια. Θέλω να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ μας. Θέλω να ζήσω ειρηνικά».

Δειτε Επισης

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο