#SurvivorGR Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι (23-24/05/23) - Τελεσίγραφο Καραγκούνια – Μπάρτζη

#SurvivorGR Spoiler: Δεν είναι ένας, δεν είναι τρεις, αλλά είναι 4 οι υποψήφιοι για αποχώρηση, καθώς προέκυψε ισοψηφία γι’ ακόμη μία φορά στη δεύτερη θέση - Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση με Καραγκούνια – Μπάρτζη και η πρώτη απόφαση της παραγωγής κάνει... χειρότερα τα πράγματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ολη η ψηφοφορία θα είναι… Μπλε την ερχόμενη εβδομάδα στο #SurvivorGR All Star. Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση;

Δεν είναι ένας, δεν είναι τρεις, αλλά είναι 4 οι υποψήφιοι για αποχώρηση, καθώς προέκυψε ισοψηφία γι’ ακόμη μία φορά στη δεύτερη θέση.

Ηδη, γνωρίζουμε το αποτέλεσμα και της δεύτερης ασυλίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος και πλέον, μετά τη νίκη των Διασήμων και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είναι και ο βασικός υποψήφιος για αποχώρησης και θα δώσει τη μάχη για να την αποφύγει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Ασημακόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως αναμενόταν άλλωστε και η έκπληξη έρχεται στον τρίτο και τον τέταρτο υποψήφιο, αφού εδώ προκύπτει ισοψηφία.

Ποιοι συμπληρώνουν το καρέ των υποψηφίων για την ομάδα των Μαχητών;

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οπότε έχουμε ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης με υποψηφίους τους:

  • Σπύρο Μαρτίκα
  • Γιώργο Ασημακόπουλο
  • Νίκο Μπάρτζη
  • Ηλία Μπόγδανο

Ο Τάκης Καραγκούνιας συμμετείχε κανονικά στο Συμβούλιο του Νησιού μετά τη νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και η πρώτη ποινή που ανακοίνωσε η παραγωγή προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter.

Ο κίνδυνος της αποβολής αιωρείται πάντα πάνω απ’ το κεφάλι του Τάκη Καραγκούνια τις τελευταίες μέρες, όμως σε πρώτη φάση η ποινή που του επιβλήθηκε για τα σοβαρά επεισόδια με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν δύο στερήσεις συμμετοχής στα έπαθλα νίκης της ομάδας του.

Αυτή η απόφαση προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις από τον κόσμο, καθώς έρχεται σε απόλυτη αντιδιαστολή με τις προηγούμενες ποινές και τις αποβολές που αντιμετώπισαν παίκτες για παραβιάσεις κανονισμών που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με την απόπειρα χειροδικίας ή τη χειροδικία και τη συμμετοχή σε διαπληκτισμό.

Είναι σαφές ότι στην παρούσα φάση η παραγωγή προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα και να κερδίσει χρόνο, όσο μπορεί φυσικά, ποντάροντας στην αύξηση της τηλεθέασης η οποία έχει πλέον κολλήσει στα χαμηλότερα επίπεδα της φετινής σεζόν για το πρότζεκτ.

Ομως, για μια ακόμη φορά, με αυτήν την τακτική κινδυνεύει να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, όπως τα είχε και στις προηγούμενες «κρίσιμες αποφάσεις» που ελήφθησαν με ανάλογους χειρισμούς και με πρώτο γνώμονα στο σκεπτικό τη μη κατάρρευση της τηλεθέασης.

Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο για τις επόμενες κινήσεις της παραγωγής, καθώς στον Τάκη Καραγκούνια πρωτίστως, αλλά και στον Νίκο Μπάρτζη δευτερευόντως έχουν δοθεί τελεσίγραφα πως στο επόμενο επεισόδιο θα τεθούν αυτομάτως εκτός Survivor All Star.

Η ατμόσφαιρα στον Αγιο Δομίνικο «μυρίζει μπαρούτι» και οι ισορροπίες μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου