#MasterChefGR: Η αποκάλυψη Κουτσόπουλου για τον γιο του: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου»

#MasterChefGR: Η τελευταία διπλή ομαδική δοκιμασία - So cute! Ο Αλέξανδρος βράζει λαχανικά για τον γιο του θείου Λεωνίδα - Η Λαζαρίζου στέφθηκε «Miss Γκούρα» από τον Πορφύρη - Η αντίδραση της διαγωνιζόμενης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η δεύτερη μέρα της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας επιφύλασσε στους 6 επίδοξους chefs επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Γκούρα, στον Δήμο Σικυωνίων της Κορινθίας.

«Είμαστε έτοιμοι για την τελευταία μέρα της διπλής ομαδικής δοκιμασίας. Βρισκόμαστε στο πανέμορφο χωριό Γκούρα στον Δήμο Σικυωνίων της Κορινθίας», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, καλωσορίζοντας τους έξι υποψήφιους MasterChefs.

Με φόντο τη γραφική πλατεία Kόκκινοι» και Mπλε» καλούνται να μαγειρέψουν, για να κερδίσουν την πρόκρισή τους στην τελική 5άδα του MasterChef 2023.

«Τα τοπικά προϊόντα θα είναι η πηγή έμπνευσης για τη μαγειρική σας. Θέλουμε να φτιάξετε τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας και με το ίδιο υλικό να φτιάξετε τρία ρουστίκ πιάτα», ήταν οι οδηγίες που έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους διαγωνιζόμενους, αναφορικά με το δεύτερο μέρος της δοκιμασίας

Αυτή τη φορά το ζητούμενο δεν είναι μενού, αλλά πιάτα σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, όσπρια, τυριά και κρέας. Οι δύο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν δύο πιάτα σε κάθε κατηγορία. Το ένα πιάτο θα πρέπει να είναι υψηλής γαστρονομίας και το άλλο πιάτο παραδοσιακό, χρησιμοποιώντας τα φημισμένα και εξαιρετικά τοπικά προϊόντα.

Οι δυο ομάδες έχουν ήδη σχηματιστεί και έτσι θα παραμείνουν και σε αυτή τη δοκιμασία.

Η Mπλε ομάδα με αρχηγό τον Νίκο Τράκα και η Kόκκινη με αρχηγό τον Άγγελο Τσιγκάκο, γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί και όλα μπορούν να ανατραπούν. Αυτή είναι η στιγμή να διορθώσουν τα λάθη και τις αστοχίες της πρώτης δοκιμασίας, να επιλύσουν τα πιθανά προβλήματα επικοινωνίας και να συνεργαστούν αρμονικά.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να παρουσιάσουν εξαιρετικά πιάτα, ικανά να τους δώσουν τη νίκη, αλλά και να απολαύσουν στο έπακρο τη δοκιμασία, αφού αυτή η Ομαδική Δοκιμασία θα σημάνει και το τέλος των ομαδικών δοκιμασιών για το MasterChef 2023.

H Λαζαρίζου στέφθηκε «Miss Γκούρα» από τον Πορφύρη - Η αντίδραση της διαγωνιζόμενης

Μάλιστα, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος της ομαδικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε κανονικά στη θέση του για την τελευταία δοκιμασία των έξι φιναλίστ που έλαβε χώρα στην Γκούρα Κορινθίας.  Δεν ήταν, δε, λίγες οι φορές που είχε την ευκαιρία να συζητήσει on air σε πιο χαλαρό πλαίσιο με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Κατά τη διάρκεια της, καθισμένοι έξω από την εκκλησία του χωριού, οι τρεις σεφ και κριτές είχαν την ευκαιρία να πουν τα δικά τους και φυσικά να αστειευτούν, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους. Εκεί ήρθε άλλωστε και η αποκάλυψη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως στις τελευταίες δοκιμασίες φτιάχνει ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ένα επιπλέον πιάτο για τον γιο του, τον μικρό Κίμωνα.

«Να πω ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει και ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει» εκμυστηρεύτηκε, με τρυφερότητα, ο σεφ και κριτής του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει πως «και ο Ηλίας το ‘κανε».

«Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;» ρώτησε, στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον κριτή του MasterChef να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».

Ποια ομάδα θα καταφέρει να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να οδηγηθεί στη νίκη, που θα χαρίσει στα μέλη της μια θέση στην τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού;

Έτσι σχολίασαν Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος & Κοντιζάς την τελευταία δοκιμασία

To trailer 76ου επεισοδίου - Δευτέρα 22.5.2023

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι