Thomas Markle: «Με σκότωσε και μετά με θρήνησε... Αρνούμαι να με θάψει... Meghan άσε με να δω τα εγγόνια μου»

Χωρίς καμία ντροπή, ο Thomas Markle και τα παιδιά του, ξαναχτυπούν και αιτούνται και πάλι σημασίας, με νέα συνέντευξη, ίσως και αυτή... πληρωμένη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πασχίζοντας να μιλήσει μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη, ο Thomas Markle, παρακάλεσε την κόρη του Meghan να του επιτρέψει να δει τα βασιλικά του εγγόνια, την πριγκίπισσα Lilibet, 1 ετών, και τον Πρίγκιπα Archie, την ημέρα της στέψης του άλλου παππού τους, του βασιλιά Κάρολου Γ'.

Ο 78χρονος Αμερικανός συνταξιούχος σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο #7NewsSpotlight, μέρος της οποίας προβλήθηκε την Κυριακή, αναφέρθηκε στα όσα ειχε πει η κόρη του σε ντοκιμαντέρ του #Netflix ότι «έχασα τον μπαμπά μου», αλλά και στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, #Spare, στα οποία γινόταν αναφορά ότι η Μeghan«θρηνούσε ήδη για τον χαμό του πατέρα της».

«Με σκότωσε και μετά με θρήνησε», είπε ο άρρωστος μπαμπάς της Μeghan στο δελτίο ειδήσεων της Αυστραλίας, στην πιθανότατα «τελευταία» συνέντευξή του.
«Αρνούμαι να με θάψει», δήλωσε ο 78χρονος και αποκάλυψε πως παρ’ ότι υπέστη εγκεφαλικό πέρυσι, η Μέγκαν δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί του. «Μακάρι να καθίσουμε και να μιλήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας. Με αγαπούσε. Είμαι ο ήρωάς της. Και ξαφνικά με πέταξαν έξω» ανέφερε την ώρα που μοιραζόταν συγκινητικά βίντεο του με την κόρη του ως απόδειξη ότι τον «αγαπούσε».

«Μeg σε αγαπώ — αγαπώ τα εγγόνια μου. Θα ήθελα πολύ να τους δω», είπε, σημειώνοντας ότι ο νεαρός πρίγκιπας και η πριγκίπισσα «θα έχουν τη μύτη μου, θα έχουν τα μάτια μου».

Τα ετεροθαλή αδέρφια της Μeghan, η Samantha Markle και ο Τhomas Markle jr, είπαν επίσης ότι προσβλήθηκαν από τους ισχυρισμούς της Μeghan ότι ήταν ένα μοναχοπαίδι της οποίας η μεγάλη «επιθυμία» ήταν να «έχει αδέρφια» και ότι αρνήθηκε την ύπαρξή τους επειδή πίστευε ότι δεν ήταν αρκετά καλοί για τη νέα της ζωή.

Ο ίδιος ήρθε σε ρήξη με την Μeghan όταν έγινε γνωστό πως είχε σκηνοθετήσει κάποιες φωτογραφίες με παπαράτσι, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει λίγο πριν τον βασιλικό γάμο το 2018, σ’ αυτές φαινόταν ο Τόμας να δοκιμάζει κάποια κουστούμια για τον γάμο. Έπειτα από την αποκάλυψη για τις στημένες φωτογραφίες, το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της νύφης δεν θα παραστεί στον γάμο. Αντί για εκείνον την Μeghan “παρέδωσε” στον Harry, ο πεθερός της και νυν βασιλιάς Κάρολος.

«Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους συζήτηση», είπε σε ένα τελευταίο μήνυμα προς την κόρη του.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»