O επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών - «H Μπαλανίκα ήταν στο πλευρό του»

Στηβ Κακέτσης: Οι γυναίκες της ζωής του, o τζόγος, η φυλακή και η οικονομική καταστροφή που τον λύγισε - Η Άντζελα Δημητρίου ραγίζει καρδιές. Η κόρη της στο πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατό του: «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το τελευταίο διάστημα, η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά ύστερα από ένα σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη και γι’ αυτό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μέχρι τα τέλη Μαρτίου. 

Πριν λίγους μήνες, ο Στηβ Κακέτσης υπέστη ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ λίγες μέρες αργότερα πήρα εξιτήριο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου. Την Πέμπτη 18/5 ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Στηβ Κακέτση έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη βάπτιση της κόρης της Έρης Ζώρα.

202009271241350.2347_STIV_KAKETSIS_2692020-scaled

Η Άντζελα Δημητρίου, το πρωί της Παρασκευής 19/5 ανήρτησε ένα μήνυμα που «ραγίζει» καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε για τον Στηβ Κακέτση: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

dimitriou-kaketsis

Η κόρη της Όλγα του είχε τεράστια αδυναμία. Η αδυναμία της αυτή φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο θέλησε να τον αποχαιρετήσει.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε την είδηση θανάτου του Στήβ Κακέτση στον λογαριασμό της στο facebook και έγραψε, «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα».

345304312_1574394693054948_7327535812646112138_n

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στηβ Κακέτση: «Όταν έκλεισε το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο #HappyDay για τον Στηβ Κακέτση που γνώριζε προσωπικά, καθώς της είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις στην αρχή της καριέρας της. Μάλιστα, επεσήμανε πως η κάτω βόλτα για εκείνον ήρθε στα χρόνια της κρίσης.

«Στα χρόνια του Alter μού είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Πάντα αυτό που ξέραμε όλοι που τον γνωρίζαμε προσωπικά, είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε επί παντός επιστητού χωρίς φόβο και πάθος. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον γιο τους, έγινε παππούς, ξαναέφτιαξε μετά τη ζωή του.

Η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του Στηβ Κακέτση άρχισε πριν κάποια χρόνια με την κρίση και τα μνημόνια που τα μαγαζιά του δεν πήγαιναν καλά. Όταν έκλεισε και το μαγαζί στα νότια προάστια, δεν το άντεξε. Είχε μάθει να είναι πάντα στα πράγματα, να λύνει και να δένει και όλη αυτή η ιστορία του κόστισε. Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, αυτή τη στενοχώρια τη σωματοποιούν. Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αρκετά νέος και δεδομένου ότι ήταν ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος με διαύγεια πνεύματος, ακμαίος… Καλό ταξίδι Στηβ, θα μας λείψει αυτός ο δυναμισμός σου, το ταπεραμέντο σου, ο τρόπος που σχολίαζες τα κακώς κείμενα, οι ατάκες που έδινες… Δεν στρογγύλευε, εκστόμιζε άφιλτρες κουβέντες και έμενε στο μυαλό του άλλου».

Για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του #ToPrwino. Ο παρουσιαστής, ο οποίος συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον επιχειρηματία που πέθανε σε ηλικία 73 ετών, αποκάλυψε πληροφορίες για τους τελευταίους μήνες της ζωής του, την κηδεία αλλά και την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών –και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος- στενοχωριέσαι. Κι εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα.

Έφυγε χθες το μεσημέρι. Πριν από έναν μήνα περίπου έπαθε ένα εγκεφαλικό. Ενημερώνεται ο κόσμος και τον μεταφέρουν στο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του Υγεία, παθαίνει δεύτερο εγκεφαλικό. Κι ενώ το πρώτο εγκεφαλικό ήταν πιο ελαφρύ, και ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν ήταν καλά και έτσι τον πήγαν στο νοσοκομείο, με το που περνάει την πόρτα του νοσοκομείου παθαίνει το δεύτερο εγκεφαλικό. Εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα. Για μία εβδομάδα τον κράτησαν στο νοσοκομείο κι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Είπαν στη συνέχεια ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα οικονομικά δεν θα τα πω εγώ γιατί αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν σε άλλο ίδρυμα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Μαΐου. «Μάλλον τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία, ο γιος του δεν είναι στην Ελλάδα. Ο Μάκης ήταν στην Αμερική, εκεί όπου ασχολείται με τα οικονομικά και έχει μία ωραία οικογένεια. Είναι ο γιος που απέκτησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχουμε περάσει μέρες και νύχτες μαζί να μου εξομολογείται τον έρωτά του για την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Άντζελα Δημητρίου. Τους έζησα και πολύ μαζί με την τελευταία του σύντροφο, την Αννίτα».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα του όταν ήταν στις δόξες του τον εγκατέλειψαν, ωστόσο η Κατιάνα Μπαλανίκα βρισκόταν εκεί. «Πούλησε το σκάφος του, πούλησε τη μεζονέτα του στον Άλιμο. Πολλοί λίγοι άνθρωποι ήταν στο πλευρό του και παρότι είχαν χωρίσει με την Κατιάνα Μπαλανίκα, εκείνη ήταν στο πλευρό του με την Αννίτα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αποκαλύψεις για τους τελευταίους μήνες της ζωής του επιχειρηματία και φίλου του, ζήτησε συγγνώμη δημόσια που δεν πήγε να τον δει στο νοσοκομείο.

Ιδιαιτέρως φορτισμένος συναισθηματικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν πήγα να τον δω. Και ζητώ και συγγνώμη. Του ζητώ συγγνώμη… Δεν μπόρεσα να τον δω έτσι… Είναι λάθος μου. Δεν είμαι τόσο δυνατός για κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο άνθρωπος που μου κρατούσε το χέρι όλο το βράδυ».

Η Λίτσα Διαμάντη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Θάνος Βάγιος από το #ToPrwino, πληροφορήθηκε για τον θάνατο του επιχειρηματία από τον δημοσιογράφο.

«Ααα! Σοβαρά; Συλλυπητήρια θερμά!», αναφώνησε έκπληκτη η Λίτσα Διαμάντη και στη συνέχεια είπε: «Είχα συνεργαστεί μαζί του πολλές σεζόν. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του, ήταν λεβέντης! Τον είχα γνωρίσει στην Αμερική, τον παρακάλεσα να έρθει στην Ελλάδα, να μας ακούσει στη Νεράιδα και από τότε έμεινε και την πήρε».

Δεν έχω τίποτα άσχημο να πω για εκείνον, τα πηγαίναμε πολύ καλά. Ένα μεγάλο παιδί και είχε και πολύ χιούμορ.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχε πολύ στενή σχέση με τον Στηβ Κακέτση. Συγκινούν τα όσα είπε στον επίσης φίλο του επιχειρηματία Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Στηβ ήταν ο κολλητός μου, ο αδερφικός μου φίλος...», τόνισε ο τραγουδιστής στην αρχή της κουβέντας που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον Γιώργο Λιάγκα, αφήνοντας έναν βαθύ αναστεναγμό.

«Εντάξει δεν έχω λόγια, με έχεις καλύψει με όλα αυτά που είπες ειδικά εσύ Γιώργο για τον Στηβ...», είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως το τέλος του επιχειρηματία ήταν άδικο και ότι δεν υπήρχε λόγος να φύγει έτσι.

Τόνισε ωστόσο ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο βεβαρυμμένη που ακόμα και αν δεν πάθαινε το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο φίλος του Στηβ δεν είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμα.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τον φίλο του: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον».

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά», δήλωνε ο ίδιος το 2017 στην #Espresso.

Δείτε όσα είπαν ο Γιώργος Αλκαίος, η Κατερίνα Στανίση, ο Αντύπας και ο Δημήτρης Κοντολάζος

Στην απώλεια του Στηβ Κακέτση αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την φιλική σχέση της οικογένειάς της με τον επιχειρηματία, τονίζοντας πως την πόνεσε πολύ ο χαμός του.

«Με πονάει προσωπικά αυτό γιατί τον Στηβ Κακέτση τον ήξερα από παιδάκι μικρό, από τον μπαμπά μου και τη μαμά μου και τον αγαπούσα πολύ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε στη συνέχεια: «Η είδηση αυτή που θα παρουσιάσουμε με πόνεσε σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ο Στηβ Κακέτσης είναι ένας από τους ανθρώπους που θυμάμαι από παιδάκι. Φίλος του μπαμπά μου, της μαμάς μου, οικογενειακός φίλος.

Τον αγαπούσα πάρα πολύ γιατί ήταν αυτό που λέμε άρχοντας. Και όταν έμαθα ότι “έφυγε”, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας και πόσο δύσκολα περνούσε τον τελευταίο καιρό, δεν το γνώριζα».

Ποιος ήταν ο Στηβ Κακέτσης

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ένας από τις πιο ισχυρούς επιχειρηματίες, της αθηναϊκής διασκέδασης με θρυλικά μαγαζιά όπως η #Νεράϊδα, στην οποία φιλοξενήθηκαν και τραγούδησαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Έζησε μια ζωή γεμάτη, μέσα στη νύχτα, με γυναίκες που τον λάτρεψαν και τις λάτρεψε, φλέρταρε με τον τζόγο, απέκτησε φίλους, ωστόσο, όταν έχασε το μαγαζί του και καταστράφηκε οικονομικά, λύγισε και αποτραβήχτηκε από όλους και από όλα.

Οι γυναίκες της ζωής του

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Στηβ Κακέτση, αποτέλεσε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, έζησαν μαζί 26 χρόνια, απέκτησαν έναν γιο, τον Μάκη και χώρισαν διατηρώντας όμως άψογες σχέσεις μέχρι το τέλος.

«Η Κατιάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μου, Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί» είχε αποκαλύψει ο επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του αποτέλεσε η Άντζελα Δημητρίου, για χάρη της οποίας χώρισε από την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο» είχε αποκαλύψει.

Έπειτα, στη ζωή του μπήκε η κατά 25 χρόνια μικρότερή του Αννίτα η οποία ήταν και εκείνη που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον τζόγο.

«Δεν μου έκοψε τον τζόγο η ίδια αλλά ο τρόπος της. Δεν μου γκρίνιαζε κι εγώ δεν θέλω ανθρώπους να με γκρινιάζουν. Μπορεί να γυρνούσα σπίτι χαμένος και να μην έλεγε κουβέντα. όποια άλλη γυναίκα είχα στη ζωή μου γκρίνιαζε κι αυτό με ενοχλούσε. Είχα χάσει που είχα χάσει τα λεφτά μου και είχα την ταλαιπωρία μου πώς θα πληρώσω, είχα και την γκρίνια. Η Αννίτα όμως δεν γκρίνιαζε! Δεν μου έλεγε κουβέντα κι αυτό με έκανε σταδιακά να εγκαταλείψω το άθλημα. Είμαι της παρανομίας (γέλια) έπαιζε ζάρια. Το πιο ευγενές και πιο μάγκικο άθλημα. Όταν έπαιζα εγώ, ζάρια παίζαμε σε διάφορους παράνομους χώρους… Με έχουν πιάσει κατά δυο φορές…» είχε εξομολογηθεί ο Στηβ Κακέτσης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε άλλο σημείο είχε αναφερθεί στη διαφορά ηλικίας τους λέγοντας, «Με κορόιδεψε! Μιλούσε άπταιστα ελληνικά και εγώ νόμιζα ότι είναι Ελληνίδα, ενώ είναι από την Πολωνία! (γέλια) Είμαστε πολλά χρόνια μαζί… Είναι λίγο πιο μικρή από εμένα, 25 χρόνια, τη γνώρισα όταν ήταν 27. Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου. (γέλια) Είναι στοργική, έχει χιούμορ, εργατική, με νοιάζεται… Πιστεύετε ότι η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο στα ζευγάρια; Δεν είναι έτσι, γιατί εγώ δεν είμαι με τις παντόφλες, όπως κάποιοι άλλοι που είναι ίδιοι ηλικιακά με εμένα. Εμένα πετάει η σκούφια μου, όπου κι αν μου πεις τώρα πάμε. Πού θέλεις να πάμε; Να κοιμηθούμε στο παγκάκι απόψε; Ό,τι θέλεις. Προχωράω! …Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όποια λοιπόν ήταν μαζί μου έπρεπε να έχει υπομονή! Τρέλαινα όποια γυναίκα ήταν μαζί μου. Η Αννίτα μου τα λέει έξω από τα δόντια…».

Η σχέση αυτή όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να έληξε το 2022 με την ψυχολογική κατάσταση του Στηβ Κακέτση να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο.

Η εμπειρία από τη φυλακή

Η ζωή του Στηβ Κακέτση τα είχε όλα, ακόμα και την τραυματική εμπειρία της φυλακής όπου χρειάστηκε να μείνει για εννέα ολόκληρους μήνες.

«Εμεινα στη φυλακή 9 μήνες και μια εβδομάδα. Ήταν στιγμές που μου ερχόταν να αυτοκτονήσω. Δεν έκανα αυτή την κίνηση για το παιδί μου, θα του άφηνα ρετσινιά. Μιλάς σοβαρά τώρα; Να σε παίρνουν αθώο και να σε βάζουν εκεί με τους κακοποιούς; …Τους έλεγα έξω από τα ανακριτικά γραφεία: ‘Ρε παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά τι μου λέτε;’ Κι αυτό είπα και στον ανακριτή , αλλά δεν εισακούστηκα, με έβαλαν φυλακή και μου χάλασαν την ψυχολογία, αυτό είναι πάντα ένα πυρωμένο καρφί στην ψυχή μου» είχε εξομολογηθεί γι’ αυτή του την εμπειρία το 2013 στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”.

H οικονομική καταστροφή που τον “λύγισε”

Τα τελευταία χρόνια, ο Στηβ Κακέτσης, είχε καταστραφεί οικονομικά. Η αυτοκρατορία που συντηρούσε επί 38 χρόνια κατέρρευσε, μπήκε λουκέτο λόγω χρεών στην επιχείρησή του και ο ίδιος δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση.

«Δεν έμεινε τίποτα κοριτσάκι μου, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει.. Ζω με τις αναμνήσεις μου. Δεν πέρασα δύσκολα, τώρα περνάω. Από τη στιγμή που έφυγα από το μαγαζί και έγινε αυτή η καταστροφή, πώς να περνάω καλά; Μετά από 38 χρόνια.

Δεν παίρνω σύνταξη, αν χρωστάς στο Δημόσιο πως να πάρεις σύνταξη; Ζω από το έτοιμα. Έχω το γιο μου, ο οποίος με στηρίζει» είχε εξομολογηθεί πριν από τρία χρόνια στην Πόπη Παπαδοπούλου ο Στηβ Κακέτσης για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»