Αφεθείτε στο #journeyspiration! Νέος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας από την Answear

Η Answear εγκαινιάζει ένα νέο διαγωνισμό φωτογραφίας με στόχο να μας εμπνεύσει με τη δημιουργία μίας διεθνούς συλλογής από μοναδικές στιγμές και μέρη αλλά και να μας προσφέρει πλούσια βραβεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Lifespiration Starts Here: αυτό είναι το σύνθημα της Answear, ένα σύνθημα που ενθαρρύνει τον καθένα να αναζητήσει την έμπνευσή του για μια συναρπαστική ζωή!

Τι μπορεί, αλήθεια, να αποτελέσει έμπνευση ζωής και πού μπορούμε να τη βρούμε;

1080x1080_5

Όλα ξεκινούν από στιγμές αποτυπωμένες σε μια φωτογραφία, στιγμές που ενεργοποιούν τη φαντασία, προκαλούν έντονα συναισθήματα και μπορούν να αποτελέσουν την αφορμή για μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

1080x1080_4

Η Answear μας προτρέπει μέσα από έναν ακόμα δημιουργικό διαγωνισμό να απαθανατίσουμε τις δικές μας εικόνες και να λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό #Journeyspiration.

1080x1080_1

Ο νέος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας #Journeyspiration είναι αφιερωμένος σε όλους όσους επιθυμούν να μοιραστούν την έμπνευση τους μέσα από ξεχωριστές στιγμές ή ενδιαφέροντα μέρη, εξωτικά ή ακόμα και μέσα στην πόλη.

1080x1080_3

Για να λάβουμε μέρος, το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξουμε μία ή περισσότερες φωτογραφίες από μοναδικά μέρη και στιγμιότυπα δημοσιεύοντας post στο προφίλ μας στο Instagram, προσθέτοντας #journeyspirationgr και κάνοντας tag και follow @answear_gr .

1080x1080_

Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν δωροκάρτες συνολικής αξίας 900 ευρώ για να επιλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 500 επώνυμα fashion brands της πλούσιας συλλογής του answear.gr και θα επιλεγούν από την πιο ενθουσιώδη κριτική επιτροπή που αποτελείται από τις: Μυρτώ Κάζη, επιχειρηματία και τηλεοπτική παρουσιάστρια Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιό και ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κώφου, digital creator, travel blogger και solo traveler

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31/7 και οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες εδώ: https://lifespirationstartshere.answear.gr/

1080x1080_2

Δειτε Επισης

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα δίπλα στα πρόωρα της Λεμεσού και Πάφου
Δωρεάν Parking στο Nicosia Mall
Για σχολικά και φέτος, στα Public, φυσικά!
Believe in yourself – Start now! Με την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές, μπαίνουμε σε σειρά για νέα ξεκινήματα.
Σχολικές Τσάντες: Αμέτρητα σχέδια σε περιμένουν ήδη στα Public!
Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Απαρθενάσα» κέρδισε τιμητικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου!
#ΝΟΑ: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός στη Λεμεσό
Η Cryos International γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Εμβρυολόγων με υπερηφάνεια και αφοσίωση
Το BARBIE SmartThings DreamHouse στο Samsung.com διαθέτει επίσης ένα καρουζέλ προϊόντων, που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κλικ για να αγοράσουν απευθείας τις σειρές προϊόντων που εμφανίζονται καθώς εξερευνούν τη σελίδα
Η δύναμη της ανθρωπιάς κινητήρια δύναμη για το TELETHON