Αντιδράσεις για τον Άρη Πορτοσάλτε: «Η Μποφίλιου και η Σαμίου δεν είναι στο βουνό, δεν κάνουν αντάρτικο»;

Η απάντηση Ανδρέα Μικρούτσικου για τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Μόνο που δεν άκουσα το «Βρώμικο Ψωμί», αλλά αφού το τρως»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Άντζυ Σαμίου και η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκαν κατά κάποιο τρόπο στο τραπέζι της κουβέντας στην εκπομπή #Σήμερα, το πρωί της Πέμπτης. Αφορμή στάθηκε μια… ιδιαίτερη αναφορά που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε, κατά τη διάρκεια της πολιτικής συζήτησης.

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αυτή η φράση πυροδότησε διάφορα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής και μετά από λίγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο»;

Η Άντζυ Σαμίου παρακολουθώντας το απόσπασμα έδωσε τη δική της καυστική απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!» Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;».

Στο σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για την Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε η παρέα του #SuperΚατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασαν την άποψή τους για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Η παρουσιάστρια, τόνισε πως θα προτιμούσε οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών να μην δείχνουν τόσο έντονα τα πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν, ενώ παράλληλα θέλησε να κάνει και μια χιουμοριστική αναφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Όλοι ξέρουμε τι ψηφίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου διευκρινίζοντας ότι κάνει πλάκα, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικο να δείχνει να δυσανασχετεί…

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί κάθε φορά που κάνεις πλάκα μου λες “πλάκα κάνω”;

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί με κοίταξες αυστηρά. 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνω πότε κάνεις πλάκα; 

Κατερίνα Καινούργιου: Όχι απλά με κοίταξες αυστηρά αλλά και για να μην παρεξηγηθεί. 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι αυστηρός με όλους σήμερα γενικότερα, με εσάς και με τον εαυτό μου. Το ξέρετε από το διάλειμμα που έβαλα τις φωνές.

Κατερίνα Καινούργιου: Ωραία απλά επειδή εγώ σέβομαι και εσένα αλλά και του ανθρώπους που έχουν μια πορεία και μια ηλικία δεν θέλω να παρεξηγηθώ στον τηλεοπτικό αέρα και για αυτό τοποθετήθηκα. 

«Θα ήθελα από τους δημοσιογράφους των ενημερωτικών εκπομπών να μην καταλαβαίνω τόσο εύκολα την παράταξή τους. Πειράζει; Όταν, ας πούμε, η Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε ξαφνικά τη συμμετοχή της στον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ τόσα χρόνια που την παρακολουθώ δεν είχα καταλάβει την παράταξη που στηρίζει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό για μένα είναι σημαντικό για έναν δημοσιογράφο της ενημέρωσης», τονίζει η παρουσιάστρια.

Η τοποθέτηση Μικρούτσικου

«Θα ήθελα να πω κάτι στον κύριο Άρη Πορτοσάλτε. Έπρεπε να σχολιάσει και το ότι στη χθεσινή του ομιλία στο Σύνταγμα ο κύριος Κουτσούμπας έκλεισε με απόσπασμα ενός λόγου του αδερφού μου, Θάνου Μικρούτσικου, και μετά με Μίκη Θεοδωράκη», είπε παίρνοντας τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί, που μου έπιασε την Άντζυ τώρα με αφορμή ένα τραγούδι της. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το «Πιο χαμηλά» δήθεν για να κεντήσεις; Αλλά… αυτοί είστε», συμπλήρωσε με νόημα.

«Τα κριτήρια, τον λόγο και τον τρόπο του καθένα να τον κρίνουμε. Ξαφνικά η κυρία Μποφίλιου στην πυρά, ενώ τον κύριο Σαββόπουλο τον υμνούσε το πρωί. Μόνο που δεν άκουσα το «Βρώμικο Ψωμί»… αλλά γιατί να το ακούσω; Άμα το τρως… Μουσικά μιλάω πάντα», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο με τα τεκταινόμενα στο 00:39' EΔΩ

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»