The Gardener: Το γαλλικό τζιν Ριβιέρα του Brad Pitt, της οικογένειας Perrin και του Tom Nichol

Ο Brad Pitt, η οικογένεια Perrin και ο Tom Nichol ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορία του The Gardener Gin, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Carlton κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για να γιορτάσουμε την επαναλειτουργία του διάσημου ξενοδοχείου της Γαλλικής Ριβιέρας, το εμβληματικό κοκτέιλ "Secret Garden" έχει δημιουργηθεί από τους μπάρμαν του σε συνεργασία με τον θρύλο του gin, Tom Nichol, έναν από τους κορυφαίους Master Distiller στον κόσμο. Ακτινοβολώντας το πνεύμα της Γαλλικής Ριβιέρας σε όλο τον κόσμο, το The Gardener Gin γιορτάζει μια ασύγκριτη Νύχτα & Μέρα art-de-vivre όπου το εξαιρετικό Φεστιβάλ των Καννών ενσαρκώνει, για πάνω από μισό αιώνα.

Αφού συγκέντρωσε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της παρασκευής gin -χάραξε το όνομά του στην Tanqueray όπου τελειοποίησε την τέχνη του και έλαβε το βραβείο Lifetime Achievement Award από το Gin Guild το 2015 - Ο Tom Nichol αποφάσισε να δημιουργήσει το απόλυτο London Dry Gin που πάντα ονειρευόταν. Σαν ένα σπάνιο βιολογικό grand cru, με μοναδική, έντονη γεύση, το The Gardener Gin είναι μια επιστροφή στο κλασικό, συνδυάζοντας τόσο την καθαρότητα της γεύσης όσο και την κομψότητα, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των φρέσκων εσπεριδοειδών του. Φτιαγμένο από σιτάρι σε χάλκινους αποστακτήρες, το gin στηρίζεται σε έναν καμβά από άρκευθο, γλυκόριζα, αγγελική ρίζα και κόλιανδρο. Πρόκειται για ένα μείγμα πλούσιων πράσινων και λαμπερών χρυσών χρωμάτων, διανθισμένο με ένα ασυνήθιστο μείγμα φρέσκων και ξηρών εσπεριδοειδών - ροζ γκρέιπφρουτ, λαμπερό λεμόνι και το γιν και το γιανγκ του γλυκού και του πικρού πορτοκαλιού από την περιοχή Cap d'Antibes.

Matthieu Perrin (συνιδρυτής): «Το φως της Γαλλικής Ριβιέρας είναι ζωογόνος δύναμη. Εδώ, σε αυτό το μέρος ευλογημένο από τον Θεό, η γη φροντίζεται από το the Gardener . Το the Gardener λειτουργεί σε αρμονία με τις αλλαγές της εποχής, την εναλλαγή ζέστης και κρύου και τις απολαύσεις της καλής ζωής. Με τη σοφία της εμπειρίας, το χάρισμα της διαίσθησης, την ιδιομορφία του πειραματισμού, το The Gardener δημιουργεί μια συνταγή που συνδυάζει το μυστήριο της φύσης με την ευχαρίστηση της γνώσης. Το The Gardener φροντίζει τη γη, το χρόνο, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει έναν τρόπο ζωής που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο."

Αφθονία της γης

Από τον Christian Dior και την Brigitte Bardot μέχρι την Grace Kelly και οι Rolling Stones, η Γαλλική Ριβιέρα είναι ένα μέρος που ονειροπόλοι και καλλιτέχνες αναζητούσαν επί αιώνες. Οι ελαιώνες εσπεριδοειδών και οι φράχτες από αγιόκλημα σε μεταφέρουν στον Πικάσο· οι ήπιοι λόφοι στον Cézanne· τα βασιλικά του κυπαρίσσια στον Βαν Γκογκ· τα παραμυθένια δάση του στον Matisse. Κατά τη διάρκεια πολλών μεγάλων απογευμάτων και βραδιών μοιράζοντας την αφθονία της γης, η οικογένεια Perrin και ο Brad Pitt δημιούργησαν μια ιδέα. Μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας καθρέφτης της Γαλλικής Ριβιέρας - να εμφιαλώσει την ίδια την ουσία του, έτσι ώστε και ο κόσμος, επίσης, να μπορέσει να βιώσει την ομορφιά του.

Μέσα σε αυτές τις στιγμές ευθυμίας, ονειρεύτηκαν ένα αλκοολούχο ποτό που θα μπορούσε να εκφράζει το φως, τα αρώματα και τις γεύσεις της γης. Ενστικτωδώς, ήξεραν ότι πρέπει να είναι ένα gin, ένα αλκοολούχο ποτό με την σπάνια ικανότητα να εκφράζει την περιοχή. Ένα gin της Γαλλικής Ριβιέρας, το The Gardener θα συμπυκνώσει την art-de-vivre - την τέχνη της ζωής - σε αυτό το ιδιαίτερο μέρος. Ο κάθε ένας, ειδικός της τέχνης τους, οι Perrins και ο Brad αναζητούσαν έναν ίσο με αυτούς που θα μπορούσε να ζωντανέψει το όραμά τους. Στο πρόσωπο του Tom Nichol, ένας άνθρωπος με την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, παρατήρησαν μια κοινή επιδίωξη της ομορφιάς. Με αυτό το τρίπτυχο δημιουργών, το The Gardener γεννήθηκε από μια αμοιβαία αγάπη για τη Γαλλική Ριβιέρα και όλη την τέχνη της ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ THE GARDENER GIN

Το Gardener είναι μια αντανάκλαση της ομορφιάς και της γοητείας της Γαλλικής Ριβιέρας. Είναι ένα London Dry Gin που αιχμαλωτίζει το φως, την κομψότητα και την τέχνη της ζωής αυτού του γιορτασμένου τόπου. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο χέρι από τους Brad Pitt, Famille Perrin και Tom Nichol. Το The Gardener είναι μια έκφραση της γης που καλλιεργούμε και φύλακας για τις επόμενες γενιές. Είναι μια αναζήτηση της τελειότητας, την οποία ονειρεύτηκαν φίλοι που μοιράζονται μια αφοσίωση στην τέχνη και τη χειροτεχνία. Μια ενθυλάκωση της αφθονίας της περιοχής - το φως του ήλιου σε φρέσκα εσπεριδοειδή και σε άγρια βότανα – το The Gardener εκφράζει την περιοχή της Γαλλικής Ριβιέρας και τον μοναδικό τρόπο ζωής της. Είναι η αλχημεία της φύσης, της διαίσθησης, του χρόνου και της φαντασίας. Μέσα στον καθένα μας ¨ένας κηπουρός¨.

Το The Gardener εισάγεται και διανέμεται από την Εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

brad.width-800

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»