O επόμενος εκπρόσωπος της Κύπρου στην #Eurovision 2024 θα προέρχεται από το #FameStory

Όσα είπε ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Θανάσης Τσώκος, για την συνεργασία με την PANIK Records και την Barking Well Media για το #FameStory - Παραίτηση στελέχους της ΕΡΤ για την #Eurovision;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Είδηση βόμβα έριξε ο Αντώνης Καρατζίκος, Πρόεδρος για πολλά χρόνια του OGAE Greece, του ελληνικού παραρτήματος της ένωσης φίλων του διαγωνισμού, μιλώντας σε απευθείας σύνδεση με την Κατερίνα Καινούργιου για τη νέα συμφωνία που έκλεισε η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη με το ΡΙΚ για τον επόμενο εκπρόσωπο της Κύπρου στη #Eurovision.

Η είδηση είναι ότι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη που έχει αναλάβει την παραγωγή του Fame Story, μαζί με την PANIK Records ήρθαν σε συμφωνία με το ΡΙΚ, η οποία αναφέρει πως ο επόμενος εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision 2024 στη Σουηδία θα προέρχεται από τη μουσική ακαδημία..

Το «Fame Story» αναμένεται να προβληθεί στις αρχές της επόμενης σεζόν στο Star και μεταξύ άλλων ενεργό ρόλο στο παιχνίδι θα έχουν ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βρισκόταν στο πάνελ του #SuperΚατερίνα όταν ακούστηκε η είδηση.

Ξέρουμε όμως από δηλώσεις της, ότι εμπλοκή θα έχει η στιχουργός Εύη Δρούτσα, ενώ στο παρελθόν φημολόγια ήθελε την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, να κάθονται στη θέση του κριτή και την θρυλική Βίκυ Λέανδρος να αναλαμβάνει το ρόλο της διευθύντριας της ακαδημίας.

Την ίδια ώρα, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Θανάσης Τσώκος, ανακοίνωσε στην εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», την συνεργασία με την PANIK Records και την Barking Well Media

Παραίτηση στελέχους της ΕΡΤ για την Eurovision;

Πόλεμο έχει δεχθεί η επιτροπή της ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού του Victor Vernicos στη φετινή Eurovision, αλλά και για τη βαθμολογία που έδωσε στην Κύπρο.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #SuperΚατερίνα, η διοίκηση του καναλιού έχει ζητήσει από στέλεχος της να υποβάλει την παραίτησή του.

«Όχι, απλά να παραιτείται αλλά να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από χτες και λένε ότι, επειδή αυτό το πράγμα αποδείχθηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Και αυτός ο κάποιος που πρέπει να την πληρώσει, είναι στέλεχος που συνδέεται με τo πρότζεκτ της Eurovision» περιέγραψε, αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Εγώ επικοινώνησα με την ΕΡΤ, η οποία μου διαψεύδει αυτή τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία και μου λένε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές προς το παρόν. Βέβαια, ξέρουμε όλοι ότι λόγω εκλογών θα υπάρξουν γενικότερες αλλαγές στην ΕΡΤ» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Επίσης, έγινε γνωστό πως εστάλη mail στην EBU να εξετάσει την υπόθεση της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ, με την EBU να οφείλει να το κάνει.

Όπως τονίζει όμως ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, επειδή η EBU έχει εξετάσει υποτίθεται την συγκεκριμένη επιτροπή, θα είναι και δικό της σφάλμα αν υπάρχει κάποια παρατυπία.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της