Η απάντηση Χατζηγιάννη στα περί διορισμού καταδικασθείσας για πλαστά εισιτήρια, σε συναυλία του Ρουβά

Ο υφυπουργος Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντα για το διορισμό συμβούλου που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη, για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων για συναυλία του Σάκη Ρουβά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σημειώνεται ότι, δημοσίευμα της εφημερίδας Χαραυγή, ανέφερε ότι ο υφυπουργός προσέλαβε ως σύμβουλο επικοινωνίας για θέματα Τύπου και Μέσων κοινωνικής δικτυωσης, γυναίκα η οποία καταδικάστηκε το 2010 μετά από καταγγελία συνεταίρου της, για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων για συναυλία του Σάκη Ρουβά, στην Λάρνακα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλοντας να πάρει θέση για όσα γράφονται, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθάρισε: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ίδιας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ email, το οποίο έδειχνε το συγκεκριμένο πρόσωπο, ως συνεργάτη του υφυπουργού.

Αυτό ανάγκασε τον υφυπουργό Πολιτισμού να εκδώσει νέα ανακοίνωση, στην οποία ανασκευάζει όσα ανέφερε το πρωί ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο.

Στην καινούργια ανακοίνωση, «σε συνέχεια της πρωινής ανακοίνωσης, το Υφυπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε, Συμβατική Σχέση, ούτε διενέργεια πληρωμής προς το άτομο για το οποίο υπήρξαν δημοσιεύματα για εργοδότησή του ως Συμβούλου στο Υφυπουργείο».

Στη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «το εν λόγω άτομο εργάστηκε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε δοκιμαστική βάση σε θέματα Επικοινωνίας του Υφυπουργού και χωρίς πληρωμή, αλλά αποφασίστηκε γύρω στα τέλη Απριλίου ότι το Υφυπουργείο Πολιτισμού δεν θα προχωρούσε σε σύναψη Σύμβασης Εργοδότησης με το άτομο αυτό».

Καταλήγοντας, το Υφυπουργείο τονίζει πως «ανεξάρτητα από τα πιο πάνω και για πρόταξη όλων των γεγονότων, αναφέρεται ότι το εν λόγω άτομο πληροί σήμερα το κριτήριο της κατοχής λευκού ποινικού μητρώου».

Δειτε Επισης

Maria Menounos: «Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου»
Piers Morgan: «Ο King Charles και η Κate Middleton είναι οι... βασιλικοί ρατσιστές» - Οργή στο Μπάκιγχαμ
Η καθηλωτική ομιλία του Βρετανού ηθοποιού Stephen Fry υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα
Οι αποκαλύψεις της Μιμής Ντενίση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Η γυναίκα του Έλγιν τα ήθελε για τον κήπο της»
Καίτη Κωνσταντίνου: «Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά;»
Χριστίνα Τσάφου: «Mε πόναγε που δεν ήμουν με την μάνα μου. Ούρλιαζα χτυπιόμουνα»
Η εξομολόγηση της Φαίης Ξυλά για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο: «Συμβουλεύτηκα ψυχολόγο»
Mente Fuerte: «Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού»
Η πρώτη ανάρτηση της μαμάς, Δανάης Μιχαλάκη – Τα τρυφερά λόγια για τον Γιώργο Παπαγεωργίου
Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γηροκομείο: «Τι είμαι; Ένας μ…κας γλείφτης; Τόσοι υπάρχουν, πρέπει να προστεθώ & εγώ;»