Η απάντηση του #Netflix στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την δήλωσή του ότι παρακολουθεί το #EmilyiNParis

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά -θα με κράξει η κόρη μου τώρα αν με βλέπει κάπου- ξέρεις τι βλέπω; #EmilyiNParis. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #The2NightShow και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον υποδέχτηκε στο πλατό με ένα τραγούδι από το αγαπημένο του συγκρότημα, τους Guns N’ Roses, και ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι θα πάει και στη συναυλία τους που θα γίνει το καλοκαίρι στην Αθήνα. 

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι του αρέσουν οι ξένες τηλεοπτικές σειρές και πως έχει δει ακόμη και το #EmilyiNParis.

«Όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά -θα με κράξει η κόρη μου τώρα αν με βλέπει κάπου- ξέρεις τι βλέπω; Emily in Paris. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ», αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού, ο επίσημος λογαριασμός του #Netflix στο Facebook έκανε μία σχετική ανάρτηση.

«Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris. Δεν είναι guilt, είναι pleasure», έγραψε χαρακτηριστικά το Netflix.

Ποια είναι η #EmilyiNParis

Στο αχανές τοπίο των τηλεοπτικών σειρών, λίγες εκπομπές καταφέρνουν να τραβήξουν από την πρώτη στιγμή την προσοχή και το ενδιαφέρον των θεατών παγκοσμίως. Μια τέτοια σειρά είναι το «Emily in Paris» (Έμιλι στο Παρίσι), η απολαυστική παραγωγή του #Netflix που έγινε γρήγορα παγκόσμιο φαινόμενο, δημιουργώντας «θόρυβο» και προσελκύοντας θεατές όλων των ηλικιών.

Πρωταγωνίστρια της σειράς αλλά και παραγωγός, είναι η ηθοποιός Lily Collins , κόρη του διάσημου τραγουδιστή Phil Collins, που υποδύεται την Emily Cooper.

1488865886-ba9bd0b6d7f96cd55e894df33dd23f4b-600x944

Τη σειρά υπογράφει ο βραβευμένος δημιουργός Daaren Star, γνωστός από τις δουλειές του στις επιτυχημένες σειρές «Beverly Hills 90210»,«Melrose Place», αλλά και «Sex and the City».

Στην υπόθεση του «Emily in Paris», η νεαρή Έμιλι αφήνει τις ΗΠΑ και ταξιδεύει στο Παρίσι, εξαιτίας μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας. Η αποστολή της είναι να φέρει αμερικανικό αέρα σε μία γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ, όμως εκείνη θα διαπιστώσει ότι δεν είναι τόσο εύκολο να συνηθίσει σε μία καινούρια ζωή.
Πρόκειται για μια σειρά που περιλαμβάνει ανάλαφρες δόσεις ρομαντισμού, κωμωδίας και πολιτιστικής εξερεύνησης, μα κυρίως, μια αισιόδοξη πλευρά που παρουσιάζει νέες αρχές. Η Έμιλι δεν διστάζει να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή, ταξιδεύοντας σε μία νέα χώρα, αποκτώντας νέα δουλειά, νέους φίλους, νέο σπίτι αλλά και έρωτες.

a

H υψηλή τηλεθέαση

Όταν η σειρά κυκλοφόρησε την πρώτη σεζόν της στο Netflix τον Οκτώβριο του 2020, έγινε αμέσως viral και ανανεώθηκε λίγες εβδομάδες αργότερα από το δίκτυο. Όταν όμως προβλήθηκε και ο τρίτος κύκλος της σειράς, μέσα σε λίγο καιρό «έσπασε» ρεκόρ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης. Το «Emily in Paris» έγινε η πιο δημοφιλής σειρά στην πλατφόρμα, ξεπερνώντας τη δημοτικότητα άλλων διάσημων σειρών όπως η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» και η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton», φτάνοντας στο Top 10 σε 93 χώρες και συγκεντρώνοντας 11,5 εκατομμύρια ώρες προβολής.

emily-in-paris

Γιατί όμως ο κόσμος αγαπάει την «Έμιλι στο Παρίσι» και πού οφείλεται η τεράστια επιτυχία;

Το «Emily in Paris» έχει αποκτήσει πλέον εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο που αναμένουν και την τέταρτη σεζόν, αφού μετά τη μεγάλη επιτυχία, έχει πάρει το πράσινο φως και για νέο κύκλο από το Netflix. Πέρα από τα θετικά σχόλια από τους κριτικούς, έχει συγκεντρώσει μια τεράστια βάση θαυμαστών παγκοσμίως, που απολαμβάνουν το γραφικό παριζιάνικο σκηνικό της, τη fashion-forward αισθητική της και τη γοητευτική ιστορία που προσφέρουν μια απολαυστική και ανέμελη εμπειρία θέασης.

Σε έναν κόσμο γεμάτο άγχος και αβεβαιότητες, το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει μια αναζωογονητική απόδραση σε μια πιο ξέγνοιαστη και λαμπερή ατμόσφαιρα. Η σειρά προσφέρει ανάλαφρη ψυχαγωγία, επιτρέποντας στους θεατές να βυθιστούν προσωρινά σε μια ελαφριά, κωμική ιστορία που δεν απαιτεί έντονη συγκέντρωση. Ο ευχάριστος χαρακτήρας του «Εmily in Paris», σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σκηνικά και την κομψή μόδα, δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία θέασης που μεταφέρει το κοινό μακριά από την καθημερινότητά του.

Η σειρά... σερβίρει μια μεγάλη δόση παριζιάνικης γοητείας. Από εμβληματικά αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Άιφελ μέχρι πανέμορφους δρόμους, καφετέριες και μπουτίκ επώνυμων σχεδιαστών, το «Emily in Paris» παρουσιάζει την ομορφιά του Παρισιού με τρόπο που αφήνει που «ταξιδεύει» και συνεπαίρνει τους θεατές στη γαλλική πρωτεύουσα. Από την άλλη, το ταξίδι της Έμιλι, ως νεαρής Αμερικανίδας που περιηγείται στις πολυπλοκότητες της ζωής και της εργασίας σε μια ξένη πόλη, αγγίζει πολλούς θεατές. Οι θεατές υποστηρίζουν την αξιαγάπητη και μερικές φορές κωμική Έμιλι, καθώς αντιμετωπίζει πολιτισμικές συγκρούσεις, επαγγελματικές προκλήσεις και ρομαντικές σχέσεις, καθιστώντας την έναν χαρακτήρα με τον οποίο αρκετός κόσμος μπορεί να συνδεθεί σε προσωπικό επίπεδο.

Η πρώτη σεζόν συστήνει στο κοινό την Έμιλι καθώς αναλαμβάνει την ευκαιρία της ζωής της, μετακομίζοντας από το Σικάγο στη μαγευτική πόλη του Παρισιού. Οπλισμένη με την αμερικανική της προοπτική και την ορμητική της προσωπικότητα, η νεαρή βρίσκει γρήγορα τον εαυτό της να αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη γλώσσα, τις πολιτισμικές διαφορές και του παριζιάνικου τρόπου ζωής. Οι αλληλεπιδράσεις της με τους ντόπιους, συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού της, προσφέρουν πολλές ξεκαρδιστικές στιγμές, καθώς συχνά βρίσκεται… χαμένη στη μετάφραση.

Η σειρά αποτυπώνει έξοχα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην αμερικανική πληθωρικότητα της Έμιλι και τη συγκρατημένη κομψότητα της γαλλικής κοινωνίας. Μέσα από τις συναντήσεις της με τη μόδα, τους κοινωνικούς κανόνες και τη δυναμική του χώρου εργασίας, η Έμιλι παίρνει πολύτιμα μαθήματα για τις πολιτισμικές αποχρώσεις και τη σημασία της κατανόησης και της εκτίμησης των διαφορετικών προοπτικών.

Επιπλέον, η αγάπη και ο ρομαντισμός ήταν πάντα ένα διαχρονικό θέμα στην αφήγηση ιστοριών και το «Emily in Paris» ξέρει πώς να αξιοποιήσει αυτό το συναίσθημα. Πλέκει διάφορες ρομαντικές ιστορίες, δημιουργώντας έναν ιστό σχέσεων και πιθανών ερωτικών ενδιαφερόντων που κρατούν τους θεατές σε ανυπομονησία για το επόμενο επεισόδιο. Η σειρά επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ συγκινητικών στιγμών και δραματικών ανατροπών, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει ποτέ βαρετή στιγμή.

Τέλος, μια πτυχή που επίσης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη δημοτικότητα της σειράς, είναι η διερεύνηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του αντίκτυπού τους στη σύγχρονη κοινωνία. Το «Emily in Paris» εμβαθύνει στην επιρροή του Instagram, παρουσιάζοντας τη διαδρομή της Έμιλι ως υπεύθυνη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις προσπάθειές της να επιμεληθεί τον τέλειο παριζιάνικο τρόπο ζωής στο προφίλ της. Το θέμα αυτό βρίσκει έντονη απήχηση σε μια γενιά βαθιά ριζωμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθιστώντας τη σειρά τόσο επίκαιρη, όσο και σχετική.

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»