Ξανά μαμά η Φωτεινή Αθερίδου: Οι ευχές για τη γέννηση του 2ου παιδιού της & oι δηλώσεις του παππού Θοδωρή

Η αγαπημένη ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, καθώς την Δευτέρα 15/5 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας έτσι την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τον πρώτο τους γιο.

Η αγαπημένη ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Φωτεινή Αθερίδου τον πρωτότοκο γιο της τον είχε γεννήσει με καισαρική και αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφερε στον κόσμο ένα παιδί με φυσιολογικό τοκετό.

«15/5/2023 μια ημέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει!

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα!

Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη. Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του, για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ. Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν», έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου.

Όπως ήταν επόμενο η πρώτη της ανάρτηση στα social media πλημμύρισε από σχόλια και ευχές για τη γέννηση του δεύτερου γιου της! Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ευχήθηκαν από καρδιάς στην Φωτεινή Αθερίδου και στον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα για το ευχάριστο γεγονός.

Ανάμεσα στους επώνυμους που ευχήθηκαν στην ηθοποιό είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ευαγγελία Συριοπούλου κ.α.

α

1

2

Λίγες ώρες μετά την γέννα της Φωτεινής Αθερίδου, ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων είπε: «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Για την επιστροφή του Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο, ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι στην δουλειά, γεμίζει το θέατρό του, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Εγώ τον αγαπάω τον Κιμούλη, να τον ξε-αγαπήσω δεν γίνεται. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν με τον κύριο Κιμούλη δεν μου έχει κάνει κακό. Μόνο αγάπη και αλληλοσεβασμό έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο».

Στην εκπομπή #HappyDay και στην δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου, λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ο γυναικολόγος, Βασίλης Βεργέτης, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, δήλωσε: «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3,5 κιλά. Μπορέσαμε να κάνουμε και αυτό που ήθελε και ήταν το όνειρό της, να γεννήσουμε φυσιολογικά. Ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή αλλά καταφέραμε να γεννήσει φυσιολογικά αυτή τη φορά με μια διαδικασία που απαιτεί σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα. Απαιτεί υπομονή και από την γυναίκα και από το ιατρικό προσωπικό. 

Η Φωτεινή ήταν ήρεμη, χαμογελαστή και πανευτυχής. Ο σύζυγος της Φωτεινής ήταν μέσα στην γέννα. Το παιδί πιστεύω ότι μοιάζει στον παππού της οικογένειας, τον Θοδωρή Αθερίδη. Ήταν συγκινημένοι όλοι».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»