#MasterChefGR: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ποιοι 2 πέρασαν στην τελική 6άδα;

#MasterChefGR: Ποιος παίκτης δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο; Ποια ήταν η νικήτρια του τελευταίου Mystery Box; Ο νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στο MasterChef 2023 ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Λαζαρίδου. Στην έναρξη του επεισοδίου είδαμε τη Μαρία Λαζαρίδου να συζητά με τη Μαρία Μπέη και τον Γιώργο Πορφύρη σχετικά με τα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο συμπαίκτης τους προς το πρόσωπο της πρώτης κατά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι.

«Βλέπω το καινούργιο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου. Ο Νίκος κορόιδευε χωρίς λόγο τη Μαρία, γιατί ο Ηλίας Κιαζόλι δεν την ανέφερε στην αποχώρησή του σε αυτούς που ήθελε να πάνε τελικό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης.

«Από την τελευταία φορά που έγινε η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε και μαζί μου ο Νίκος χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα πολύ από κοντά του. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, πληγώθηκα γιατί νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί», περιγράφει η Μαρία Λαζαρίδου.

«Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι, αν θες να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα ξαναβρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, δεν το έχω ανάγκη», τονίζει η παίκτρια του MasterChef.

«Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δε με ενδιαφέρει, πραγματικά. Λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου», επισημαίνει κλείνοντας.

H εβδομάδα ξεκινά με το καθιερωμένο Mystery Box, για την ακρίβεια το τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023, το οποίο κρύβει εκλεκτά υλικά, που όλοι θα ήθελαν να υπάρχουν σε αφθονία στο σπίτι ή στις κουζίνες τους.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή του ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή τη δοκιμασία και οι επιλογές του μπορεί να επηρεάσουν τη διαμόρφωση της τελικής εξάδας. Ποιες θα είναι τελικά οι αποφάσεις του και σε ποιους θα βάλει «μαγειρικά» εμπόδια;

Όλοι θέλουν να απολαύσουν την τελευταία φορά που θα διαγωνιστούν σε δοκιμασία Mystery Box, ταυτόχρονα, όμως, είναι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, αφού ξέρουν ότι πλέον κάθε νίκη είναι ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Στο Test Δημιουργικότητας του MasterChef οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να εμπνευστούν από διαφορετικό υλικό ο καθένας, που όμως δεν θα επιλέξουν οι ίδιοι. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του νικητή ή της νικήτριας του Mystery Box και πόσο κρίσιμες θα αποδειχθούν για το τελικό αποτέλεσμα;

Κατά τη διάρκεια του Test Δημιουργικότητας, ένα σχόλιο του Δημήτρη άφησε… κόκκαλο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όταν ο σεφ κριτής του MasterChef ρώτησε τον 28χρονο διαγωνιζόμενο πώς νιώθει που έχει βρεθεί στην τελική 7άδα του φετινού κύκλου, εκείνος του απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σεφ, δεν ξέρω αν είναι τηλεοπτικό για να το πω αλλά έχω χ…στεί απ’ τη χαρά μου».

Η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν άμεση. «Τηλεοπτικό πολύ δεν είναι αλλά θα κρατήσουμε το θετικό πρόσημο», του είπε και το Test Δημιουργικότητας του MasterChef συνεχίστηκε.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023, η επτάδα του διαγωνισμού μαγειρικής ήρθε αντιμέτωπη με το τελευταίο Mystery Box.

Οι τρεις σεφ και κριτές κάλεσαν μπροστά τις προσπάθειες που τους έκαναν την καλύτερη εντύπωση. Η προσπάθεια της Μαρίας Λαζαρίδου τους άρεσε αρκετά, όπως κι αυτή του Νίκου Τράκα. Και στα δύο πιάτα ο Πάνος Ιωαννίδης βρήκε κάποιες αδυναμίες. Το πιάτο που επίσης ξεχώρισαν οι κριτές, ήταν αυτό της Μαρίας Μπέη, που άκουσε από τις καλύτερες κριτικές.

Έτσι η Λαζαρίδου, η Μπέη κι ο Τράκας βρέθηκαν ένα βήμα μπροστά διεκδικώντας το εισιτήριο για την τελική εξάδα. Πρώτος εκτός της διαδικασίας βρέθηκε ο Νίκος κι έτσι τη νίκη έμειναν να διεκδικούν οι δύο Μαρίες του διαγωνισμού.

«Μεταξύ των δύο προσπαθειών το εισιτήριο για την εξάδα παίρνει η προσπάθεια της… Μαρίας Μπέη!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την παίκτρια να αισθάνεται ανακουφισμένη.

Αφού επισήμανε τις αστοχίες που είχε το πιάτο της, ο «Θείος Λεωνίδας» της έδωσε πολλά συγχαρητήρια. «Παιδιά μπράβο σε όλους!», είπε ο σεφ και κριτής.

Η Μαρία Μπέη έχοντας τα πλεονεκτήματα παρακολούθησε από τον εξώστη τους 6 συμπαίκτες της να μαγειρεύουν.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, οι τρεις με τα καλύτερα πιάτα στη δοκιμασία περνούν στους top 6, ενώ οι τρεις με τα λιγότερο καλά πιάτα, μπαίνουν σε διαδικασίες αποχώρησης.

Φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τον εαυτό του, ο Δημήτρης προτίμησε να μη σερβίρει αυτό το όχι καλό πιάτο στους κριτές. Όπως είπε, δεν πήγε καλά το πιάτο τεχνικά και προτίμησε να μην το σερβίρει: «Δε μου βγήκε η μπαλοτίνα, δεν ήθελα να το σερβίρω».

Το καλύτερο πιάτο στο αποψινό Τεστ Δημιουργικότητας είχε ο Νίκος Τρ. και εκτός από μία θέση στην τελική εξάδα του MasterChef 2023, κέρδισε και 1.000 ευρώ. Τον παίκτη αποθέωσαν οι κριτές για τη δημιουργία του, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι πραγματικά είναι κρίμα που δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτό το πιάτο.

Την τελική εξάδα συμπλήρωσαν η Μαρία Μπέη που βρισκόταν ήδη στον εξώστη, καθώς είχε τα πλεονεκτήματα, ο Άγγελος και η Μαρία Λαζαρίδου.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης θα αγωνιστούν στην αυριανή δοκιμασία αποχώρησης για την παραμονή τους στο MasterChef 2023 και την είσοδό τους στην τελική 6άδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Το trailer 73ου επεισοδίου - Τρίτη 16.5.2023

Δειτε Επισης

Σε δίκη o Πρίγκιπας Harry για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της #MailOnSunday
Γιώργος Αλκαίος: «Έκανα ελεύθερη πτώση, έσπασε η ουρά μου, χτύπησε στο νευρικό σωλήνα, έμεινα παράλυτος»
Μαριάννα Τουμασάτου: «Είχα φάει πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη»
Δανάη Μπάρκα: «Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω με κλάματα, που δεν δεν μπορώ να ανασάνω»
Χάρις Αλεξίου για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Το πώς βγήκε αυτό έξω και πώς επικοινωνήθηκε είναι άλλο»
#FameStoryGR: H διπλή αποχώρηση, τα act, τα ντουέτα και τα beef πριν από τον ημιτελικό!
Ο Σάκης Ρουβάς με ξανθιά περούκα μοιράζει στο δρόμο φυλλάδια στους περαστικούς
Τάκης Γιαννούτσος: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα για την χαμηλή βαθμολογία της Κύπρου στην #Eurovision»
Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε την σύνδεση με Βόλο όπου κακοποιήσαν και πυροβόλησαν σκυλίτσα
Ελεονώρα Μελέτη: «Με έχουν πει άχρηστη, ανίκανη και ατάλαντη, αυτό η ψυχή μου δε μπορούσε να το αντέξει»