Οι Ελληνίδες celebrities πόζαραν αγκαλιά με τα παιδιά τους και έστειλαν μήνυμα για την μητρότητα

Χρηστίδου, Μενεγάκη, Σκορδά, Φουρέιρα, Συνατσάκη, Οικονομάκου, Μπόμπα, Κορινθίου, Τούνη, Θεοδωρίδου, Αναστασοπούλου, Σολωμού, Ράλλη, Νάργες, Λασκαράκη, Παπαδημητρίου, Γαστεράτου, Μακρή, Τσάβαλου, Σπυροπούλου, Βανδή, Μαλέσκου, Μπακοδήμου, Πρωτοψάλτη για την Γιορτή της Μητέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στις μητέρες όλου του κόσμου ήταν αφιερωμένη η Κυριακή (14/5)  ως η Γιορτή της Μητέρας, στην οποία τιμάται η μητρότητα, μια έννοια με τεράστια σημασία, της οποίας το νόημα καμιά φορά ξεχνάμε.

Οι μητέρες μας είναι ίσως ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μας, καθώς είναι εκείνες που μας φέρνουν στον κόσμο, μας μεγαλώνουν και μας προσφέρουν την απεριόριστη και πάντα αμερόληπτη αγάπη τους θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τους εαυτούς τους.

Με αφορμή λοιπόν, αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, τα social media γέμισαν από μηνύματα αγάπης παιδιών αλλά και μαμάδων που ήθελαν να στείλουν τις δικές τους ευχές ή να μας υπενθυμίσουν τη σπουδαιότητα της  έννοιας “μητρότητα”.

Ανάμεσά τους και πολλές Ελληνίδες celebrities οι οποίες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την μητρότητα, μέσα από φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Ελένη Φουρέιρα

Γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της μητέρας δημοσιεύοντας φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

foureira

Μαίρη Συνατσάκη

«Όσο πιο ψηλά έχεις μια έννοια, όσο πιο ιερή έχεις μια κατάσταση στην καρδιά σου, τόσο πιο δύσκολο είναι να την προσεγγίσεις με οικειότητα, σαν να σου ανήκει. Αν η κοινωνία αντέχει να ακούει μόνο μια ιστορία, μην ανησυχείτε. Η δίκη σας ιστορία, η δίκη σας εμπειρία, έχει αξία!

Μητρότητα: Πρόκειται για μια τρομερή αλλαγή ταυτότητας και ρόλου. Μια αλλαγή που γίνεται βαθιά στον πυρήνα μας που δεν έχει να κάνει με λέξεις και έννοιες αλλά με κάτι βαθύτερο. Υπαρξιακό. Εννοείται πως επιτρέπεται να πάρετε τον χρόνο σας για αυτήν την συνειδητοποίηση.

Κι ας θέλω να πω «επιβάλλεται» δεν θα το κάνω, γιατί σέβομαι πως έννοιες όπως αυτογνωσία, πυρήνας, ύπαρξη, μπορεί να μην έχουν για όλους την ίδια εσωτερική «μετάφραση» αλλά! Μην νιώθετε παράλογες, λιγότερο καλές μάνες, ανίκανες αν απλά χρειάζεστε χρόνο για να χωρέσει η έννοια του θαύματος μέσα σας», έγραψε, μεταξύ άλλων.

sinatsaki

Αθηνά Οικονομάκου

«Χρόνια πολλά μαμά» , μου είπαν το πρωί…& εγώ έσκασα από αγάπη και ευγνωμοσύνη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!! #HappyMothersDay»

oikonomakou

Χριστίνα Μπόμπα

«Ένα μεγάλο φιλί σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!  Σ‘ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά και άλλαξες τη ζωή μου και με ευλόγησες με αυτά τα μοναδικά πλάσματα! Σ’ευχαριστώ μαμά μου που είσαι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ποσό πολύ σε κατάλαβα από τότε που έγινα κ εγώ μαμά. Χρόνια μας πολλά μανούλες», έγραψε στην ανάρτησή της.

bob

Μαρία Κορινθίου

korithiou

Ιωάννα Τούνη

«Ήρθες την πιο κατάλληλη στιγμή & γέμισες την ύπαρξη μου ελπίδα και αγάπη! Ευχαριστώ ζωή μου που με έκανες ΜΑΜΑ… Με εσένα νουνίτο μου γιορτάζω κάθε μέρα», ήταν το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη.

touni

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η φωτογραφία με τις κόρες της για την γιορτή της Μητέρας!

theodoridou

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Είναι που θες να πεις πολλά άλλα δεν θα το κάνεις.. Τα παιδιά όλου του κόσμου να τα προσέχουμε σα να είναι τα δικά μας.
Αυτή είναι η λύση στα πάντα. Να δίνουμε την αγάπη μας χωρίς όρους, και σε όλους», έγραψε στην ανάρτηση με τις κόρες της.

anastasopoulou

Μαρία Σολωμού

«2005, στα τελειώματα ,στο στούντιο του @takis_diamantopoulos_photos, το παλιό, στο Παγκράτι ,οι μυημένοι ξέρουν… Ο Pepe ( έτσι τον φωνάζαμε τότε) σχεδόν 3 μηνών …..κι εγώ…….;;;;; Ζουμάρετε παρακαλώ, ζουμάρετε άφοβα στο πρόσωπο και δείτε…. Κούραση ,πανικός ,νεύρα, συγκίνηση, αϋπνία ,αγάπη ,αβεβαιότητα, άγνοια ….αλλά εγώ εκεί … παρούσα ,αγέρωχη ,δυνατή!!!!!!

Όλα αυτά μαζί, όλα αυτά μαζί σ ένα βλέμμα ,σε μια στιγμή, σ ένα κλικ ,σ ευχαριστώ Τάκη μου!!! Μανάδες μητέρες μαμάδες όλου του κόσμου ….μπράβο μας!!!!! OMERTÀ», έγραψε στο instagram η Μαρία Σολωμού.

solomou

Νικολέττα Ράλλη

«Θέλω να γράψω «Χρόνια πολλά» για την Γιορτή της μητέρας και μου «κάνει» κάπως «λίγο» παρότι έχει μέσα το «πολλά»… Εγώ θα πω ένα μπράβο! Βασικά πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!! Και εμένα μου το λέω… σχεδόν κάθε βραδυ, και σίγουρα το σκέφτομαι κάθε μέρα και για όλες εσάς! Όχι ΜΠΡΑΒΟ μας», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με την κόρη της.

ralli

Λάουρα Νάργες

Η πρώτη μου επίσημη «γιορτή της μητέρας» και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εκεί έξω», έγραψε η Λάουρα Νάργες κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, Αλέξανδρο.

laoura

Βάσω Λασκαράκη,

vaso laskaraki

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Τα παιδιά μου! Τα θαύματα μου! Η ζωή μου ! Μαμά…Μια τόσο μικρή λέξη, με τόσο μεγάλη σημασία που δεν ξέρω πώς να χωρέσω σε ένα κείμενο.. .Χρόνια πολλά στην μαμά μου ,την πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω

Στην αδερφή μου ,στην κολλητή μου .. Με συγκινούν καθημερινά με την αστείρευτη πηγή αγάπης που είναι για τα παιδιά τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες .Της κοιλιάς ή της αγκαλιάς. Όσο κι αν μεγαλώνουν τα παιδιά μας ,θα είμαστε φωλιά αγάπης ,ασφάλειας κ φροντίδας ,όποτε την χρειάζονται. Πάντα κ για πάντα», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

doretta

Μαντώ Γαστεράτου

«Ο σπουδαιότερος ρόλος που είχα και θα έχω στην ζωή μου! ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ! Μανουλες όλου του κόσμου χρόνια μας πολλά! Είμαστε γενναίες, σπουδαίες και αξιολάτρευτες», ήταν η ανάρτηση της παρουσιάστριας.

manto

Μελίνα Μακρή

«Αν δεν υπήρχες, δεν θα γιόρταζα ποτέ», ήταν η τρυφερή ανάρτηση.

melina

Κατερίνα Τσάβαλου

«Ευχαριστώ Θεέ μου που με αξίωσες να γιορτάζω αυτή τη μέρα», έγραψε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Untitled

Φαίη Σκορδά

Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά με την τρυφερή κίνηση του γιου της να της εκφράσει για άλλη μια φορά την αγάπη του προς το πρόσωπό της.

«Αγαπημένη μου Μαμάκα… Είσαι η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη, η πιο καλόκαρδη και η πιο γλυκιά μαμά του κόσμου. Σου εύχομαι χρόνια πολλά για την γιορτή της Μητέρας», ανέφερε το μήνυμα στην κάρτα με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει την συγκίνησή της: «Κλαις; Κλαις…», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.

skorda-2

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Σε εσένα που έγινες μαμά νωρίς.
Σε σένα που έγινες μαμά πιο μετά.
Σε εσένα που ακόμα παλεύεις να γίνεις μαμά.

Σε εσένα που το μεγαλώνεις με την ίδια αγάπη και ας μην το γέννησες.
Σε εσένα που δεν ξέρεις αν θα ακούσεις από το παιδί σου να σε φωνάζει «μαμά».
Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία του με νύχια και με δόντια. Σε εσένα που έγινες και μάνα και πατέρας μαζί.

Σε εσένα που το μεγαλώνεις μόνη σου και παλεύεις κάθε μέρα να του προσφέρεις τα πάντα.
Σε εσένα που έγινες ζεστή αγκαλιά για το παιδί μιας άλλης μάνας.
Σε εσένα που έγινες φως για να φωτίσεις το μονοπάτι του παιδιού σου. Σε εσένα που έχασες το παιδί σου.

Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία σου.
Σε εσένα που γέννησες με τις σειρήνες του πολέμου στα αυτιά σου.
Σε εσένα που δεν θα πάψεις να παλεύεις ποτέ για το παιδί σου.
Σε εσένα που δεν είσαι πια εδώ.

Χρόνια πολλά σε όλες σας. Είστε όλες αξίες, μοναδικές και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε καθημερινά. Ο αγώνας είναι μακρύς, αλλά εσύ κάθε μέρα και πιο δυνατή», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

spyropoulou-4

spyropoulou-1

spyropoulou-3

Η Μελίνα Νικολαΐδη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ανέβασε στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες δίπλα στην Δέσποινα Βανδή.

«Χρόνια πολλά σε μία διαρκώς αυξανόμενη και εξελισσόμενη έμπνευση. Ο κόσμος δεν θα έλαμπε τόσο χωρίς εσένα.
Κάθε μέρα είναι η μέρα σου. Σ’ αγαπώ», έγραψε σε ένα από τα στιγμιότυπα η Μελίνα Νικολαΐδη.

melina1-1

melina2

melina3

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να πουν χρόνια πολλά στη μαμά τους είναι και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος.

Ο 20χρονος πλέον γιος της παρουσιάστριας, στον οποίο μάλιστα έχει τεράστια αδυναμία, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία τον βλέπουμε να στέκεται στην αγκαλιά της μαμάς του ενώ εκείνη είναι έγκυος και πρόσθεσε δυο καρδιές.

346679249_606811381392585_5236576480305610469_n

Σίσσυ Χρηστίδου

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, ο μεγάλος της γιος Φίλιππος-Ραφαήλ, θέλησε να εκφράσει και δημόσια την αγάπη του προς τη μητέρα του δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν. Τη φωτογραφία αυτή αναδημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο δικό της προφίλ γράφοντας, «Σε αγαπώ από εδώ ως το άπειρο».

346367218_2848184158657021_266287521972327372_n

Ιωάννα Μαλέσκου

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία εικόνα με τα πατουσάκια της μικρής της, γράφοντας στη λεζάντα: «Πατουσάκια… δια χειρός. Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι "γιορτή", με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου. Με αγάπη, η μαμά σου. Χρόνια μας πολλά μανούλες».

maleskou

Μαρία Μπακοδήμου

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τη μητρότητα, γράφοντας ένα απόφθεγμα του Ινδού γκουρού, Όσσο. 

«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα . Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη» Osho Rajneesh
Χρόνια πολλά σε όλες μας».

μπακοδημου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο που έρχεται από τα παλιά, η ίδια ποζάρει με ένα πράσινο φουστάνι ως μωρό ακόμη, μαζί με τη μητέρα της που την κρατά από το χέρι, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

«Μανούλα μου … Για πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μου … Η απουσία σου κάνει κρότο. Μαμά…..Η ωραιότερη λέξη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

πρωτοωαλτη

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»