#SurvivorGR: Ο Σάκης κέρδισε το SUV! - Το πήρε και πήγε με την παρέα του στο Coco Bongo στην Punta Cana!

#SurvivorGR: Ο πρωτοφανής καυγάς Τάκη-Μάριου, τα κλάματα της Στέλλας, ο «Τζόρνταν του Survivor», το παραβάν και η πρώτη ατομική μάχη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής του πρώτου ατομικού αγώνα του Survivor All Star, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να κερδίζει ένα αυτοκίνητο SUV γνωστής εταιρίας και να ταξιδεύει με την παρέα του στο διάσημο club Coco Bongo της Punta Cana.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή το βράδυ (14/5) ξεκίνησε με τη Στέλλα Ανδρεάδου να μην μπορεί να διαχειριστεί την αποχώρηση της φίλης της Ρίας Κολοβού.

«Όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε το όνομα της Ρίας, δεν το περίμενα καθόλου, δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Πίστευα ότι θα φύγει ένα από τα αγόρια. Ούτε η Ρία το πίστευε και δεν είχαμε κάνει καμία συζήτηση για πιθανή της αποχώρηση, οπότε μου ήρθε πολύ ξαφνικό», ανέφερε αρχικά η παίκτρια της Μπλε ομάδας με δάκρυα στα μάτια.

«Όλοι ξέρουν τη σχέση μου με τη Ρία. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά, 24 ώρες μαζί. Ξυπνούσαμε, τρώγαμε την τελευταία μπουκιά μαζί. Δεν αποχωριστήκαμε ούτε μια στιγμή. Ούτε οι σύντροφοι δεν είναι τόσο πολύ μαζί. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, εύχομαι να είναι καλά. Ξέρω ότι χαμογελάει και ότι θα γυρίσει πίσω στο ανιψάκι της. Το παιχνίδι τελειώνει, λίγες βδομάδες έμειναν, οπότε όλα καλά. Θα συνεχίσω», ανέφερε η 31χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Σε αντίθεση με τη Στέλλα, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν χαρούμενος που παρέμεινε για 11η φορά φέτος στο παιχνίδι και 23η συνολικά, με συμπαίκτες και αντιπάλους να σχολιάζουν τον... εξολοθρευτή του Άγιου Δομίνικου.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να φύγει από την ομάδα μας ένας χειριστικός άνθρωπος. Αυτός είναι ο Μαρτίκας. Πιστεύω ότι θα δυνάμωνε παραπάνω η ομάδα, γιατί θα αποχωρούσε ένας άντρας και θα ήταν καλύτερο ψυχολογικά και αγωνιστικά. Από ‘δω και πέρα πάμε να δούμε πώς θα κινηθούμε», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Αυτός που πίστευε πολύ ότι θα φύγει είναι ο Σπύρος. Τον άκουσα να λέει ότι ένιωσε ότι τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν μία συμμαχία, αγκαλιάστηκαν για να διώξουν τον Σπύρο», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Κόρομι.

«Η αλήθεια είναι ότι η στρατηγική συσπείρωσης της Μπλε ομάδας δεν έπιασε τόπο. Ο Σπύρος είναι εδώ για 11η φορά, έμεινε 11 φορές και πήρε boost για μια ζωή, όπως είπε», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

«Ο Σπύρος είναι τραβάτε με κι ας κλαίω. Από τη μία λέει: να πάω να δω τη Βρισηίδα μου. Και από την άλλη όταν μένει, λέει: χα χα χα, έμεινα άλλη μία εβδομάδα, πάμε για την επόμενη. Ο Σπύρος είναι ένα μικρό παιδί. Όσο κι αν λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να παραμείνει, τον ενδιαφέρει να πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Μας λέει ότι δεν θέλει να φτάσει μέχρι το Γαλάτσι. Πιστεύω ότι μέσα του θέλει να κάτσει και στο σκαμπό την ώρα που ο Λιανός θα ανακοινώνει τον νικητή του Survivor. Πιστεύω ότι για αυτό ζει, άσχετα που δεν το παραδέχεται», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου.


Πριν οι παίκτες των δύο ομάδων ριχτούν στον στίβο μάχης για το μεγάλο έπαθλο, είχαν φροντίσει να πάρουν αποστάσεις στην κοινή παραλία τους. Οι Κόκκινοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα διαχωριστικό παραβάν στην καλύβα, με τους Μπλε να δείχνουν ενοχλημένοι χαρακτηρίζοντας το περιστατικό απαράδεκτο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε ότι δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό και απλά οι Κόκκινοι επιθυμούν να έχουν έναν πιο ιδιωτικό χώρο και να μπορούν να μιλάνε και να είναι πιο άνετοι.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε την αποθέωση από τον Γιώργο Λιανό, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης να τον αποκαλεί «Τζόρνταν του Survivor».

Οι παίκτες των δύο ομάδων όμως δεν θα έπαιζαν ομαδικά για το έπαθλο, καθώς όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο αγώνας για το έπαθλο θα ήταν ατομικός, με τον νικητή να έκανε δικό του ένα SUV αυτοκίνητο και να επέλεγε την παρέα με την οποία θα ήθελε να επισκεφθεί το διάσημο club Coco Bongo της Punta Cana.

Οι παίκτες είχαν από τρεις «ζωές» κατά τη διάρκεια του αγώνα μέχρι την τελική αναμέτρηση. Οπότε οι αναμετρήσεις έγιναν μέχρι να εξαντληθούν αυτά τα περιθώρια και να μείνει μόνο ένας.

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ ο δεύτερος παίκτης που έκατσε στον πάγκο ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος φρόντισε για ακόμα μια φορά να ανεβάσει την ένταση στα ύψη, όταν έχασε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και οι Μαχητές επικρότησαν τη νίκη του δεύτερου, ο Τάκης φάνηκε να ενοχλείται.

«Τόσο πολύ με μισείτε; Ντροπή σας. Λένε: δεν το ‘χει. Φαντάσου πόσο πολύ με μισούνε. Έλα, παίξε Ασημακόπουλε, να δεις πώς είναι. Το θέμα είναι οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Είναι τοξικοί άνθρωποι. Καθένας δείχνει τι είναι. Εγώ εξετάζω την κακία του ανθρώπου», είπε ο 49χρονος μισθοφόρος για τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Ωστόσο, και ενώ τα races του Survivor συνεχίζονταν, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έλεγε να ηρεμήσει και επανερχόταν συνεχώς στο ίδιο θέμα.

«Δεν θέλω να μου μιλάτε καθόλου, μόνος μου. Μου λένε να μείνω εκτός αγώνα, γιατί είμαι γέρος. Γιατί νευριάζεις, ρε αγενή;», είπε σε κάποια στιγμή στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ένταση ανέβηκε και πάλι κατά την αναμέτρηση του Τάκη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όταν ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έκανε μία ειρωνική χειρονομία προς τον αντίπαλό του.

«Ο Τάκης πριν μιλούσε για παιδεία και τώρα τον προκαλούσε», σχολίασε η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Ήταν ειρωνικός, νόμιζε ότι με προσβάλλει. Μπορεί να θέλει να μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Απλά αυτό θα γίνει και θα τελειώνουμε. Βασικά ποιος ασχολείται με τον Τάκη, ρε παιδιά;», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στη Μπλε Ομάδα.

Στη συνέχεια εκτός βγήκαν η Μελίνα, ο Μαρτίκας, ο Βασάλος , ο Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα και ο Μπάρτζη, με τη Σταυρούλα και τον Κατσούλη να αντεχουν μέχρι το τέλος.

Ωστόσο λίγο νωρίτερα η άρνηση του Νίκου Μπάρτζη να παίξει σε μία συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης στάθηκε αρκετή για να ξεσπάσει ένας νέος πρωτοφανής και αδιανόητος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και, απευθυνόμενος στον Τάκη Καραγκούνια, του ζήτησε να μην ανακατεύεται στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας μία προκλητική παροιμία. Τότε, ο 49χρονος μισθοφόρος του Survivor εξερράγη και ακολούθησε μία εκτός ορίων διαμάχη ανάμεσά τους.

«Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις; Μη μ’ ακουμπάς! Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε! Σε έχω κερδίσει τόσες φορές ρε νούμερο! Τι θες; Να μη μιλάω;», είπε σε υψηλούς τόνους ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

«Σε λυπάμαι πραγματικά που έχεις τσακωθεί και με την τελευταία πέτρα του Άγιου Δομίνικου. Ηρέμησε, Τάκη», απάντησε ο Μάριος Πρίαμος. «Ρίξε κι ένα δάκρυ όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις», πρόσθεσε.

Όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Τάκης Καραγκούνιας επιτέθηκε και σε εκείνον, φωνάζοντάς του: «Βούλωσέ το κι εσύ, αγοράκι μου».

Η ατμόσφαιρα παρέμεινε τεταμένη για αρκετή ώρα, ώσπου να καταφέρουν να πέσουν οι τόνοι και να ολοκληρωθεί ο αγώνας επάθλου στο Survivor All Star με τον Σάκη να πάρει τα κλειδιά του SUV.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας δυσκολεύτηκε να επιλέξει τους 4 που θα έπαιρνε μαζί του και τελικά η απόφαση πάρθηκε μετά από αριθμάκια με τον Βασάλο να μένει εκτός.

Έτσι για για Punta Cana ο Σάκης πήρε μαζί του τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά.

Σταυρούλα για Σάκη: «Δεν μου άρεσε που είπε οτι τους έχει όλους»

Σάκης για Νίκο: «Μας έχει συνηθίσει στις παραβατικές συμπεριφορές»

Μάριος για Τάκη: «Οτι λέει το κάνει για να τραβήξει το ενδιαφέρον»

Μαρτίκας για Νίκο: «Έχει ζήλια και φθόνο κατά του Σάκη»

Σάκης, Μαριαλένα, Μελίνα, Τάκης και Κόρο ξεφαντώνουν στην Πούντα Κάνα!!

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων