Οι πληροφορίες θέλουν την οικογένειά του Jamie Foxx να ετοιμάζεται για το χειρότερο - H κόρη του το ανατρέπει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η οικογένεια του Jamie Foxx φαίνεται να «προετοιμάζεται για το χειρότερο», καθώς ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο - Η κόρη του δήλωσε ότι «βρίσκεται εκτός νοσοκομείου εδώ και εβδομάδες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Jamie Foxx εξακολουθεί να νοσηλεύεται τέσσερις εβδομάδες αφότου «υπέστη ένα σοβαρό ιατρικό επείγον περιστατικό». Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Φοξ βρίσκεται σε ιατρική μονάδα στη Τζόρτζια, όπου βρίσκεται «υπό παρακολούθηση».

Λεπτομέρειες για την κατάσταση του Jamie Foxx δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στο #TMZ ότι «χρειάζεται όλες τις προσευχές και τις ευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του».

Τώρα, μια πηγή κοντά στην οικογένεια του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού δήλωσε στο #RadarOnline ότι η οικογένειά του «ελπίζει για το καλύτερο», αλλά «προετοιμάζεται για το χειρότερο» μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Η πηγή υποστήριξε περαιτέρω: «Οι άνθρωποι του Jamie Foxx λένε ότι τα πάει καλά και βελτιώνεται, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να βρουν την αιτία των προβλημάτων του - αλλά δεν θα βρισκόταν σε νοσοκομείο τόσο καιρό αν ήταν έστω και λίγο καλά».

Τα νέα για το επείγον ιατρικό περιστατικό του Foxx μοιράστηκε στο Instagram από την κόρη του, στις 12 Απριλίου. Δεν διευκρίνισε την αιτία του επείγοντος ιατρικού περιστατικού του.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης», έγραφε η ανάρτηση.

«Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Με πολλή αγάπη, η οικογένεια Foxx».

Χθες η κόρη του Αμερικανού ηθοποιού ανέτρεψε τα πάντα με ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε ότι ο πατέρας της έχει βγει από το νοσοκομείο «εδώ και εβδομάδες» και μάλιστα χθες, έπαιξε και... pickleball.

Ο ηθοποιός - ο οποίος είναι ευρέως αναγνωρισμένος για τους ρόλους του στην ταινία του Quentin Tarantino #DjangoUnchained - έκανε γυρίσματα για ταινία στην Ατλάντα όταν αρρώστησε. Αν και λίγες εξηγήσεις έχουν κοινοποιηθεί επίσημα, ορισμένα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβανομένου του #TMZ, αναφέρουν ότι ο Jamie Foxx μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο την Τρίτη (11 Απριλίου).

Η ταινία στην οποία δούλευε εκείνη την περίοδο ο Φοξ ήταν μια επερχόμενη κωμωδία, που γυρίστηκε για το #Netflix, με τίτλο «Back In Action». Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης η Κάμερον Ντίαζ και θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία θα εμφανιστεί μετά τη συνταξιοδότησή της πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Ο ίδιος ο Jamie Foxx μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram πριν από μια εβδομάδα η οποία έγραφε: «Εκτιμώ όλη την αγάπη... αισθάνομαι ευλογημένος».

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor