Loreen, Netta, Dana, Concita, Bίσση, Φουρέιρα, Καλομοίρα & Μαρινέλλα guest stars στο #Eurovision party του #J2us

#J2us: Μικρούτσικος και Βόσσου, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Στεφανία Λυμπεράκη και η Καίτη Γαρμπή τραγούδησαν την επιτυχία που σύνδεσαν το όνομά τους με τη #Eurovision - Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν στο τσακ να πάω τη χρονιά που πήγε η Άννα Βίσση… από θυμό» - Ηλίας Ψινάκης: «Να πούμε συλλυπητήρια στην ΕΡΤ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα διαφορετικό #J2us με πολλούς καλεσμένους, αποκαλύψεις από τους κριτές και έντονο άρωμα #Eurovision μεταδόθηκε από τον Alpha Eλλάδος, εκτάκτως λόγω του αποψινού τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της #Eurovision.

Η εκπομπή στην Κύπρο θα προβληθεί απόψε το βράδυ στις 10:30 από την συχνότητα του Αlpha Κύπρου.

Ποιο ζευγάρι κατέπληξε χθες 12/5 με τη σκηνική του παρουσία και κέρδισε στη χθεσινή βραδιά Eurovision, τόσο την ψήφο του κοινού όσο και του κοινού; Ποιος κριτής έκανε μία αποκάλυψη σε σχέση με τη συμμετοχή του στη Eurovision;

Μία έκτακτη βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision ετοίμασε για τους τηλεθεατές του J2US ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς, αφού μοιράστηκε μία θέση στην κριτική επιτροπή μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

Κατά την είσοδό του στο πλατό του show, ο Ηλίας Ψινάκης δεν παρέλειψε να κάνει και το καυστικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον Τελικό της φετινής Eurovision.

«Τα συλλυπητήριά μας στην ΕΡΤ να πούμε… γιατί κι εσένα να έστελναν, αγάπη μου, θα είχαμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Κοκλώνη, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Ο Victor Vernicos, το παιδί μας, μόλις 16 ετών πήγε με την καρδιά του και την ψυχή του, κρατώντας την ελληνική σημαία. Είναι υποχρέωσή μας να τον στηρίξουμε».

«Η οποία σημαία δεν του σηκώθηκε όμως», τόνισε με χιούμορ ο Ηλίας Ψινάκης.

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε και ο Τζόνι Καλημέρης, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2004 στην Κωνσταντινούπολη.

«Έχω δει τον Ηλία να πιάνει άνθρωπο από τα μαλλιά», ανέφερε ο Τζόνι Καλημέρης. «Μιλούσαν στα μεσημεριανά ενώ απαγορευόταν, είχαν όλοι άποψη. Δεν ήταν θέμα Ρουβά ή μεσημεριανού, ήταν πατριωτικό το θέμα», τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης.

O Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε στη σκηνή του σόου και πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη #Eurovision, όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Σοφία Βόσσου, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Στεφανία Λυμπεράκη και η Καίτη Γαρμπή.

Στα highlights της βραδιάς ήταν τα…συλληπητήρια που έστειλε στην ΕΡΤ ο Ηλίας Ψινάκης, το σχόλιο-στήριξη του Νίκου Κοκλώνη στο Βίκτωρα Βερνίκο που πήγε με την καρδιά του και την ψυχή του κρατώντας την ελληνική σημαία αλλά και η αποκάλυψη της Βανδή ότι ήθελε να πάει στη Eurovision αμέσως μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου.

Η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης όσον αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision και τον λόγο για τον οποίο δεν την είδαμε ποτέ να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη.

Στην ειδική βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision που διοργάνωσε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για άλλη μια φορά επί του θέματος, αποκαλύπτοντας μία ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρασκήνιο πίσω στο μακρινό 2005.

«Η Eurovision είναι για τα νέα παιδιά, για να πηγαίνουν και να δείχνουν τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχθεί πρόταση πολλάκις και έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα σας πω εν τάχει αυτή την ιστορία. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχει τραγουδήσει η Έλενα το 2005, έχω ξετρελαθεί και θεωρούσα δεδομένο ότι είναι νικήτρια. Στην αρχή όμως η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο. Θυμάμαι δούλευα, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσα», περιγράφει η Δέσποινα Βανδή.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί σκεφτόμουν: ε όχι ρε, δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω, θα έρθω του χρόνου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ», προσθέτει η τραγουδίστρια.

«Φτάνω στο μαγαζί και μου είπαν ότι η Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση, εκεί που άξιζε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έφτασα ποτέ με τη Eurovision, από θυμό που δεν ψήφιζαν την Έλενα», κατέληξε στην περιγραφή της η Δέσποινα Βανδή.

Guest stars:

Η Σοφία Βογιατζάκη ως Netta με το «Toy»

Η Λόλα με το «Baila El Chiki Chiki»

Μαρία Αντωνά με το «Mata Hari»

Η Κατερίνα Στικούδη με το «Rise like a Phoenix»

Η Στέλλα Σολωμίδου με το «Dancing Lasha Tumbai

Η Ηρώ με το «Euphoria»

Η Έλενα Γκρέκου με το «Everything»

Θετικά σχόλια εισέπραξε και η Ναταλία Αργυράκη που κινήθηκε σε ρυθμούς του «My number One» μαζί με το Μπο

Η Φελίσια Τσαλαπάτη που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ως άλλη Καλομοίρα με το «My secret combination».

Επίσης, αστροποβόλο χαρακτήρισε ο Φασουλής τον Παντελή Τουτουνζή που καταχειροκροτήθηκε αναβιώνοντας το act της Dana International,

Καλή κριτική έλαβε και ο Φοίβος Παπαδάκης που μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη τραγούδησαν το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου.

Από την άλλη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αν και είπε μετά το «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου» ότι έβαλε τα δυνατά του, εντούτοις στον αέρα δεν ακούστηκε καθόλου.

Τέλος, απρόβλεπτη εξέλιξη είχε επί σκηνής το act του Ιάσωνα Παπαματθαίου και της Ηρούς, καθώς ο διαγωνιζόμενος έχασε για λίγο τα λόγια του.

Τρεις διαφορετικούς φιναλίστ ανέδειξαν χθες κριτές και κοινό σε μία βραδιά που δεν είχε αμιγώς διαγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς κανείς δεν αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή ξεχώρισε για τις εμφανίσεις τους τρία ζευγάρια με το νικητήριο να συμπίπτει με αυτό που επέλεξε και το τηλεοπτικό κοινό.

Και αυτό ήταν ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη που ενθουσίασαν κινούμενοι σε ρυθμούς«Shake it» του Σάκη Ρουβά.

Δεύτερο ζευγάρι με βάσει τους βαθμούς που έβαλαν οι κριτές ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου με το «Wild dance» της Ruslana.

Ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast που έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το «Fuego» της Φουρέιρα.

Σε ότι αφορά τις επιλογές του κοινού αυτές είχαν ως εξής όπως ανακοίνωσε live ο Τζώνη Καλημέρης.

Πρώτο ζευγάρι ανέδειξαν το Σοϊλέδη με την Πιερίδη, δεύτερο τη Φελίσια με τη Τζούλι Μασίνο και τρίτο τη Στεφανία Ρίζου με τον Γιώργο Κοψιδά.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»