#SurvivorGR: Ηλίας Γκότσης: «Αυτός έγραψε τη λίστα και το λέω για πρώτη φορά δημόσια»

O Ηλίας Γκότσης, για πρώτη φορά αποκάλυψε πως το περιβόητο χαρτάκι με τη λίστα την έγραψε ο... - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του: «Είμαστε χρόνια μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής #PrwinoMas και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός personal trainer μετά την αποβολή του από το Survivor All Star έκανε αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του με την Εύη Σαλταφερίδου.

«Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πιλίδης», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης είπε στη συνέχεια: «Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου. Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό εαυτό του».

Κλείνοντας, ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε: «Ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Η Μαριαλένα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει. Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο. Ο Βασάλος μου είχε πει χιλιάδες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα, θέλει να είναι το επίκεντρο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια»

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να ρωτήσει τον Ηλία Γκότση για την προσωπική ζωή του και πιο συγκεκριμένα ποια κοπέλα από τα βίντεο στο Tik Tok του είναι η σύντροφός του. 

Ο Ηλίας Γκότσης παραδέχτηκε έτσι για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένος!

«Έχω κάνει με πολλές κοπέλες βίντεο. Μία από αυτές είναι η σύντροφός μου. Η μελαχρινή. Και μένα μου αρέσει. Είμαστε χρόνια μαζί» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό