Τι φόρεσαν οι κυρίες των ειδήσεων στο debate των πολιτικών αρχηγών στην Ελλάδα

Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα, Μάρα Ζαχαρέα, Πόπη Τσαπανίδου στο μικροσκόπιο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To debate των πολιτικών αρχηγών πραγματοποιήθηκε στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου. Οι Κυριακος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τον Alpha εκπροσώπησε ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Το debate των πολιτικών αρχηγών, για τις εκλογές 2023 ολοκληρώθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα και διήρκησε τρεις ώρες.

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες κλήθηκαν να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν έξι και συγκεκριμένα: Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση, Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα, Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια, Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος, Περιβάλλον και Ενέργεια και Νέα Γενιά.

Την τηλεμαχία συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς και ερωτήσεις έθεσαν οι εξής δημοσιογράφοι, από έξι τηλεοπτικούς σταθμούς: Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Παναγιώτης Στάθης, η Ράνια Τζίμα, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Σία Κοσιώνη.

Κάθε ερώτηση είχε διάρκεια 30 δευτερόλεπτα και η απάντηση 1,5 λεπτό, με follow up που διαρκούσε από 15 ως 45 δευτερόλεπτα.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης με τον φωτογραφικό φακό του govastiletto.gr να τους απαθανατίζει κατά την είσοδό τους. Η Σία Κοσιώνη, η Ράνια Τζίμα και η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξαν μονόχρωμα κοστούμια.

Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα κοστούμι σε apple green απόχρωση και από μέσα ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία oversized, λευκή τσάντα Hogan και λευκές γόβες.

DS2_3594

Ράνια Τζίμα

Η κεντρική παρουσιάστρια του Mega επέλεξε ένα μαύρο μεσάτο κοστούμι με λευκό πέτο στο σακάκι, με slim fit παντελόνι, μεγάλη tote τσάντα και μαύρες γόβες.

DS2_3673

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα, επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα εμπριμέ πουκάμισο σε μοβ-κόκκινα χρώματα και tropical σχέδια. Ήταν και η μοναδική που φόρεσε flat παπούτσια και κράτησε και μία μικρή, μπορντό τσάντα.

DS2_3906

Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν συμμετείχε στον debate ως δημοσιογράφος αλλά ήταν παρούσα ως εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια έκανε μια σικ εμφάνιση, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι και μαύρη mini bag. Το παντελόνι ήταν crop και μέσα από το σακάκι φορούσε ένα ασορτί λευκό top με τετράγωνο κόψιμο στον λαιμό.

1-1-scaled

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντώνης Σρόιτερ προχώρησε σε μια δημοσίευση από το εσωτερικό του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ όπου και ποζάρει χαμογελαστός πλάι στους έτερους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.

Πλάι στους έξι δημοσιογράφους που κλήθηκαν να θέσουν και τις ερωτήσεις στους έξι πολιτικούς αρχηγούς πόζαρε με χαμόγελο και ο συντονιστής του ντιμπέιτ, Γιώργος Κουβαράς.

«Έτοιμοι» έγραψε λιτά ο Αντώνης Σρόιτερ στη λεζάντα της δημοσίευσης με τον προσωπικό του λογαριασμό να πλυμμηρίζει από θερμά σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά.

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»