Ο Lewis Hamilton και ο George Russel με τη συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY στο Grand Prix του Miami

Οι οδηγοί της ομάδας Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team εμφανίστηκαν με τη συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY στο Grand Prix του Miamiι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

​Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., ανακοινώνει ότι οι Lewis Hamilton και George Russell φόρεσαν τη συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY στο Grand Prix του Miami στις 6 Μαΐου. Η συλλογή που φέρνει το street style της Νέας Υόρκης στo classic prep ήταν διαθέσιμη προς πώληση δίπλα στις αγωνιστικές πίστες όλη την εβδομάδα του αγώνα από τις 4 Μαΐου.

Ο Lewis εμφανίζεται να φοράει τη φανέλα Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY Rugby, ενώ ο George φοράει τη φανέλα Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY Baseball σε λευκό χρώμα.

Η συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake λανσαρίστηκε στο Miami μέσα από ενέργειες που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ του κόσμου των αγώνων και της μόδας, δίνοντας παράλληλα βήμα σε κοινότητες που δεν εκπροσωπούνται.

Αντανακλώντας τις αξίες του προγράμματος People's Place, μιας πρωτοβουλίας της Tommy Hilfiger που έχει ως στόχο να δώσει ευκαιρίες σε κοινότητες που εκπροσωπούνται λιγότερο στη δημιουργική βιομηχανία, τρία ταλέντα BIPOC από το Creatives Want Change (CWC) θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στις 7 Μαΐου.

Οι Danae Harrison, Dayne Thompson και Donald Whorley από το CWC θα συνεργαστούν στενά με τον ιδρυτή του Awake Angelo Baque στο grid πριν από τον αγώνα, διερευνώντας πώς εξελίσσεται η συνεργασία, από την ιδέα μέχρι την παραγωγή.

Ο Tommy Hilfiger, ο οποίος είναι ένθερμος οπαδός της Formula 1, θα παρακολουθήσει τον αγώνα. Το ομώνυμο brand του έχει μια μοναδική ιστορία στη Formula 1, χορηγώντας ομάδες από τη δεκαετία του '90, δημιουργώντας capsule συλλογές με θρύλους του αθλήματος, καταρρίπτοντας τις συμβάσεις με ανατρεπτικές συνεργασίες και σχεδιάζοντας συλλογές εμπνευσμένες από την αγωνιστική πίστα.

Οι φίλοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger, #TommyxMercedesF1xAwake και @TommyHilfiger.

344300578_955852775863181_4083172611650043599_n

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»