#MasterChefGR: Απύθμενη έπαρση & τεράστια προσβολή των κριτών - Τους ψιλόκοψε ο Κουτσόπουλος

#MasterChefGR: Η ειρωνεια των φετινών παικτών και οι ψαλμωδίες του θείου Λεωνίδα! Δεν έπεισε τους κριτές και αποχώρησε με δάκρυα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αλέξανδρος, Νίκος Τράκας, Δημήτρης και Μότο Μότο ήταν η τετράδα που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας του MasterChef. Φόρεσαν λοιπόν τις μαύρες ποδιές και στάθηκαν μπροστά στους κριτές, ώστε να ακούσουν ποια είναι η δοκιμασία ασυλίας.

Βλέποντάς τους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαπίστωσε πως δεν πάει κάτι καλά και θέλησε να μάθει γιατί είναι με τα μούτρα κατεβασμένα.

«Εμείς μετά από τόσο καιρό έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε και τα πρόσωπα και να καταλαβαίνουμε ορισμένα πράγματα. Είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα και να νιώθουμε όλοι καλά. Σεβόμαστε πάρα πολύ αυτούς που έρχονται εδώ και δίνουν πράγματα. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κάποιον», είπε ο κριτής του MasterChef.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σωτήρης Κοντιζάς, λέγοντας: «Είναι ανθρώπινο και λογικό να νευριάσετε με κάποιο αποτέλεσμα ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Το να έρχεστε όμως με κατεβασμένα μούτρα δεν είναι καλό ούτε για τον ίδιο τον διαγωνισμό. Νιώθουμε ότι δεν το έχετε ξεπεράσει γι’ αυτό κάνουμε αυτή τη συζήτηση για να αποσυμπιεστείτε. Η μόνη στρατηγική είναι η μαγειρική, όχι μόνο για εδώ μέσα αλλά και για την μετέπειτα πορεία σας στις κουζίνες».

O Νίκος Τράκας στο προσωπικό του cue δε δίστασε να σχολιάσει την «ξινίλα» που έχει στο πρόσωπό του, λέγοντας: «Πάνω από τους μισούς που έχουν μείνει στον διαγωνισμό δεν τους χωνεύω. Δεν τους χωνεύω, είναι ό,τι χειρότερο».

«Το έχει δείξει και ο διαγωνισμός όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος πάνε πάντα οι καλύτεροι. Αυτοί που το θέλουν πιο πολύ κι αυτοί που έχουν τις αντοχές να φτάσουν ως το τέλος. Θα πω και κάτι πιο αυστηρό για να το κλείσω. Κανείς εδώ δε βρίσκεται με το ζόρι», ξεκαθάρισε κλείνοντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Θεωρείς ότι εκμεταλλευόμαστε την προσωπικότητά σου να πας παρακάτω στο παιχνίδι ή μας άρεσε αυτό που δοκιμάσαμε από σένα;», ρώτησε σε άλλο σημείο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν συμφωνώ με την χθεσινή σας κρίση, αν και τη σέβομαι».

Ο κίνδυνος της αποχώρησης, σε αυτό το κομβικό σημείο του διαγωνισμού, αλλά και η δυσάρεστη θέση να βρίσκονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, έφεραν απογοήτευση και προβληματισμό στους υποψήφιους.

Αρχικά, τρία τεχνικά στάδια στη Δοκιμασία Ασυλίας έδωσαν αρχικά το εισιτήριο για τους οκτώ καλύτερους του φετινού διαγωνισμού στον Νίκο Τράκα, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψει στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Στο πρώτο στάδιο έπρεπε να φτιάξουν αυγά ποσέ. Αυτός που δεν κατάφερε να βγάλει καθόλου αυγό ήταν ο Μότο Μότο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μπήκε σε δοκιμασία αποχώρησης. Στο δεύτερο στάδιο της δοκιμασίας ασυλίας οι άλλοι τρεις παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν γαλλική ομελέτα με τρία αυγά.

Την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Δημήτρης κι έτσι ο Αλέξανδρος ανέβηκε στον εξώστη μιας και ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Δημήτρης και Νίκος «μονομάχησαν» για την ασυλία και τελικά το καλύτερο παναριστό αυγό είχε ο Νίκος. Πήρε την ασυλία και έτσι μπήκε στους top 8.

Φτάνοντας στο τελικό στάδιο της αποχώρησης, Μότο Μότο (Νίκος Κοντός) και Αλέξανδρος στάθηκαν μπροστά στους κριτές, προκειμένου να ακούσουν το όνομα αυτού που θα αποχωρήσει. Κατά την τελική αξιολόγηση των πιάτων, ο Μότο Μότο έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef.

«Αισθάνομαι τέλεια, πραγματικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, έμαθα πάρα πολλά. Αγάπησα τη μαγειρική πολύ παραπάνω, με βοήθησε και ο Άγγελος να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα μέχρι εδώ», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μότο Μότο.

«Τη λευκή μου ποδιά θέλω να μου την υπογράψουν και οι τρεις κριτές και να μου τη στείλουν σπίτι μου», πρόσθεσε χαριτολογώντας και αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef.

To trailer 70ου επεισοδίου - Πέμπτη 11.5.2023

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο