Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου & Νίκο Συρίγο: «Αν δεν μου ζητήσoυν δημοσίως συγγνώμη, θα τους μηνύσω»

Νίκος Συρίγος & Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασαν κατά του Αλέξη Κούγια μετά τη σοκαριστική δήλωση για τα τετραπληγικά παιδιά: «Ντροπιαστική δήλωση, γιατί υπάρχουν γονείς εκεί έξω που έχουν τετραπληγικά παιδιά, που δεν έχουν χέρια, δεν έχουν πόδια, και παλεύουν καθημερινά να τα μεγαλώσουν. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι ο αναισθησιολόγος που επανέφερε στη ζωή την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο, Ιωάννης Χασαπόπουλος, έπρεπε να εγκαταλείψει την προσπάθεια μετά τα είκοσι λεπτά γνωρίζοντας ότι το παιδί ενδεχομένως θα μείνει τετραπληγικό.

Η πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τα τετραπληγικά παιδιά με αφορμή την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας που έμεινε τετραπληγική μετά την πολύωρη μάχη που έδωσε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης για να την κρατήσει στη ζωή, έκανε έξω φρενών τον Νίκο Συρίγο.

«Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό, δεν έχει χεράκια και πόδια να ζήσει και το οποίο σε όλη του τη ζωή θα χρειάζεται κάποιον» ήταν η δήλωση του Αλέξη Κούγια που εκνεύρισε τον Νίκο Συρίγο.

«Αυτή η δήλωση, είναι το λιγότερο άστοχη. Ντροπιαστική θα έλεγα γιατί υπάρχουν γονείς εκεί έξω που έχουν τετραπληγικά παιδιά, που δεν έχουν χέρια, δεν έχουν πόδια, και παλεύουν καθημερινά να τα μεγαλώσουν. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί.

Και αν δεν ανακαλέσει από μόνος του ο Αλέξης Κούγιας, πρέπει να κάνουν κάτι οι ίδιοι οι γονείς για να του δώσουν να καταλάβει ότι, τα παιδιά και χωρίς χέρια και χωρίς πόδια τα αγαπάμε και είμαστε δίπλα τους. Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί. Τι να το κάνεις ένα παιδί όταν είναι τετραπλήγικό; Να το αγαπάς και να παλεύεις για να ζήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Την έντονη ενόχλησή του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα ειπώθηκαν γι’ αυτόν στην εκπομπή της για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης που απέστειλε προς τα Μέσα.

Ο ποινικολόγος κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι τον δυσφημεί και πώς αυτό γίνεται επειδή ο πατέρας του πρώην συζύγου της, Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε να υπερασπιστεί τον γιο του ο δικηγόρος. Στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας προειδοποιεί τη Σίσσυ Χρηστίδου πως αν μέσα στη μέρα δε της ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της.

Διάβασε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πληροφορήθηκα ότι σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνεχίζοντας την εκστρατεία δυσφημήσεώς μου, την οποία έχει ξεκινήσει από τότε που πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του πρώην συζύγου της, γνωστού τραγουδιστή, τον οποίο έχει διασύρει ακραία στο πανελλήνιο και τον έχει καταδικάσει, διότι δήθεν αυτός είναι εκατομμυριούχος και αυτή είναι μια φτωχή εγκαταλελειμμένη μάνα και δεν της δίνει χιλιάδες ευρώ διατροφή για ένα μικρό παιδάκι,

επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να αναλάβω τη νομική εκπροσώπηση του πρώην συζύγου της στην ως άνω υπόθεσή του, διαστρέβλωσε σήμερα για άλλη μια φορά τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικάζεται η εντολέας μου Σ.Π, διότι δήθεν αφαίρεσε τη ζωή της αείμνηστης κόρης της, Τζωρτζίνας, η οποία προηγουμένως λόγω καθυστερημένης αφίξεως ιατρού του Καραμανδανείου νοσοκομείου (ενώ είχε εφημερία στο νοσοκομείο, βρισκόταν Κυριακή μεσημέρι στο σπίτι του και έφτασε καθυστερημένα στο νοσοκομείο, κατά τον κο Δασκαλάκη μετά από 10-15 λεπτά από την ώρα της ανακοπής),

ο οποίος ήταν ο μοναδικός επιφορτισμένος, για να διενεργήσει την ιατρική διαδικασία της ανανήψεως της υποστάσης καρδιακή ανακοπή Τζωρτζίνας, αυτή κατέστη τετραπληγική και με νοητική υστέρηση και έκτοτε μέχρι και τότε που έχασε τη ζωή της πάλι από ανακοπή στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, ήταν παράλυτη από χέρια και πόδια και πιθανότατα ούτε έβλεπε, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Πατρών.

Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, ενώ γνώριζε ότι το θέμα της εκτός χρόνου αναζωογονήσεως που είχε ως συνέπεια την τετραπληγία του παιδιού και τη νοητική του καθυστέρηση, το κατέθεσε στο Δικαστήριο (το είχε καταθέσει και ανακριτικά) η καθηγήτρια παιδοκαρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κυρία Καρατζά, η οποία στο Δικαστήριο ήταν κατηγορηματική ότι κανένας αναισθησιολόγος και γενικότερα ιατρός δεν συνεχίζει διαδικασία ανανήψεως μετά από δέκα λεπτά από την ώρα που είτε ένας ενήλικας είτε ένας ανήλικος έχει υποστεί ανακοπή, γιατί οι συνέπειες είναι τραγικές, αφού ακόμη και αν ανανήψει ένας συνάνθρωπός μας, είναι βέβαιον ότι θα είναι χωρίς νοημοσύνη και σίγουρα τετραπληγικός, σήμερα διοργάνωσε με σκοπό τη δυσφήμησή μου μια εκπομπή, καλώντας έναν δημοσιογραφικό τύπο που δεν τον γνωρίζει ούτε η μητέρα του, και μια δυστυχισμένη μητέρα, με μοναδικό σκοπό να με δυσφημήσει για άλλη μια φορά, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν την έχω εναγάγει και μηνύσει για όσα έχει διαπράξει εις βάρος μου λόγω της προσωπικής και επαγγελματικής μου σχέσεως με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού.

Επειδή η υπομονή μου έφτασε στο τέλος της, δηλώνω κατηγορηματικά ότι, αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω και θα την ενάγω, για να μου καταβάλει χρηματική ικανοποίηση, αλλά και θα την καταγγείλω στην ΕΣΗΕΑ, εάν βεβαίως είναι μέλος της, διότι διοργάνωσε όλη αυτή την εκπομπή, χωρίς να με ενημερώσει, για να εκφράσω την άποψή και να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη στο Δικαστήριο, παραβαίνοντας έτσι κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Θα μηνύσω και θα ενάγω επίσης και τη συνεργάτιδα της εκπομπής της, δεν πληροφορήθηκα εάν ήταν η κυρία Κανδύλη που συνήθως συνυπάρχει μαζί της στην εκπομπή, αφού τα όσα συνέβησαν στο Δικαστήριο και τα όσα κατέθεσε η κυρία Καρατζά, τα επιβεβαίωσε και η εντατικολόγος και συνεργάτης του κυρίου Ηλιάδη κυρία Αλεξία Παπαθεοδωροπούλου.

Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δύσκολη θέση κάθε φορά να μηνύω και να ενάγω τηλεπαρουσιάστριες που στερούνται παντελώς γνώσεων και που δυστυχώς παρουσιάζουν θέματα, τα οποία δεν μπορούν να επεξεργαστούν, κυρίως λόγω ελλείψεως παιδείας.

Δειτε Επισης

O Δημήτρης Κόκοτας μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας
Άνοιξε η διαθήκη του Βασίλη Καρρά - Η αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ
Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησαν μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό
Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω αηδιάσει με την πολιτική ηγεσία της Αμερικής. Έχω αηδιάσει και με την δική μας»
Νίκος Χριστοδουλίδης - Νίκος Αναστασιάδης: Έτσι πανηγύρισαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού ο νυν ΠτΔ & ο τέως!
Μαίρη Συνατσάκη για Ηλία Ψινάκη: «Αν ήταν μάνατζερ του εαυτού του, δεν ξέρω αν θα πρότεινε αυτή την κίνηση»
Συγκινεί o Νίκος Πολυδερόπουλος: «Κλονίζεται η λογική σου, δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο»
Ο Τάσος Χαλκιάς «λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα του: «Δεν της έδωσα όσο ζούσε αυτά που έπρεπε»
Πέτρος Κόκκαλης: «Παντρεύτηκα τη Δήμητρα Ματσούκα, λογικό να απασχολεί τα μέσα η προσωπική μου ζωή»
Πάνος Μουζουράκης: «Ονοματοδοσία έχει γίνει στην κόρη μου. Την λένε Ευαγγελία - Ελένη»