Χρήστος Λούλης: «Όσα είπα για τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν λάθος. Της έγραψα γράμμα και το άφησα στο θέατρο»

Ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή #tetatetstonalpha με τον Τάσο Τρύφωνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ζευγάρι μίλησε για την κοινή του πορεία στην προσωπική του ζωή, αλλά και τις συνεργασίες του στον χώρο της υποκριτική.

Ο Χρήστος Λούλης, με αφορμή τη φετινή του συνεργασία με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια για τη ηθοποιό, με την οποία τα δημοσιεύματα τους ήθελαν σε μεγάλη κόντρα, μέχρι και σήμερα.

«Αυτό συνέβη πριν από 16 χρόνια. Έτσι κι αλλιώς πρέπει κάποιος να προσέχει τι λέει και πως το λέει. Εγώ όταν είπα αυτό το πράγμα, βέβαια πρέπει να πω ότι με τελείως άλλο τρόπο βγήκε προς τα έξω αυτό γιατί έκανε ένα μεγάλο μπαμ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ χυδαίος, δεν ήθελα να είμαι και πιστεύω ότι δεν ήμουν χυδαίος», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

Και συνέχισε για τις δηλώσεις που είχε κάνει: «Με είχαν ρωτήσει αν θεωρώ τη Ζέτα συνάδελφο μου, εκείνη την ώρα δεν τους είπα ότι δεν την θεωρώ ηθοποιό και είπα ότι δεν την θεωρώ συνάδελφο μου γιατί άλλη δουλειά κάνω εγώ και άλλη δουλειά κάνει εκείνη. Αλλά ποιο είναι το θέμα; Ήμουν σε μια φάση στη ζωή, ήμουν φαντάρος, ήμουν λίγο πιεσμένος ψυχολογικά και έπρεπε να νιώσω κάπως καλά», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Λούλης.

«Όχι μόνο επειδή δεν πρέπει να λέγονται αυτά και πρέπει να προσέχεις αλλά επειδή ήταν λάθος. Ήταν ένα λάθος. Τώρα έχουμε μιλήσει. Εκείνη την περίοδο που γινόταν ο χαμός, έπρεπε με κάποιον τρόπο, επειδή αυτά που λέγονταν ότι είπα δεν ήταν αλήθεια (…) της έγραψα ένα γράμμα και πήγα και το άφησα στο ταμείο του θεάτρου που έπαιζε τότε» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης, ενώ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε πρόσφατα με την ηθοποιός, με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»