H Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε on air σε Καινούργιου - Μουτσινά και έδωσε στεγνά Ζουγανέλη - Συρίγο

«Παιδιά έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Λίγο… είμαστε καλά; Βάζω και εμάς μέσα. Μην τα παίρνουμε τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε το όνομά της να ακούγεται αρκετά συχνά μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε τόσο μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όσο και από εκείνη του Νίκου Μουτσινά. 

Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν το θέμα της εκπομπής #XamogelaKaiPali που έλεγε για… κόντρα ανάμεσά τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει το παράπονό της ενώ από την άλλη ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για «τοξικό μοντάζ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να αφήσει τίποτα αναπάντητο και το πρωί του Σαββάτου κάνοντας χιούμορ απάντησε σε όσα της καταλόγισαν.

«Έγινε χαμός αυτή την εβδομάδα! Πόλεμος ξέσπασε! Έχει αποδειχτεί πια, είναι γνωστό ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ. Νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά. Κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από την μία εκπομπή στην άλλη, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε και εμείς! Κάπου φτάνει!» είπε χιουμοριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ντροπή σου που είσαι στην ίδια εταιρεία παραγωγής και δεν στηρίζεις τις άλλες εκπομπές!» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Παιδιά έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Λίγο… είμαστε καλά; Βάζω και εμάς μέσα. Μην τα παίρνουμε τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε! Το είχα διευκρινίσει ότι κάνουν πλάκα και είναι μια χαρά μεταξύ τους. Τώρα δεν είμαι πολύ σίγουρη. Αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα να το διευκρινίσουμε ότι κάναμε χαβαλέ. Πολύ σοβαρά τους είδα να μιλάνε» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αναμφισβήτητα ένα από τα hot θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν η φημολογούμενη σχέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου #XamogelaKaiPali.

Με αφορμή την… τηλεοπτική «κόντρα της» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι η εκπομπή του Alpha πήγε πρωί πρωί να βρει την Ελένη Βουλγαράκη. Να σου θυμίσουμε πως ο λόγος ήταν για να τη ρωτήσει… για τη σχέση του συνεργάτη της με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Εσείς την επόμενη μέρα δεν πήγατε κάτω από το σπίτι της Ελένης στις 7 η ώρα το πρωί;» αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, με την Ελένη Βουλγαράκη να της απαντάει «Ήρθαν στο ραδιόφωνο! Μα δεν το ήξερα, να χτενιζόμουν τουλάχιστον».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Γιατί το έπαιξαν, είπες κάτι;».

Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι δεν μιλάω… Άλλο θέμα αυτό!».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εμείς κάποια θέματα της εβδομάδας δεν μπορούμε να τα παίξουμε, όπως καταλάβατε, οπότε θα παίξουμε των άλλων» απάντησε με νόημα η παρουσιάστρια του Mega.

Μια αμηχανία επικράτησε στο πλατό της εκπομπής, με τον Νίκο Συρίγο να μη βγάζει… μιλιά! 

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της