Βανδή: «Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα αλλά αγκαλιά με έναν άνθρωπο για τον οποίο αισθάνομαι πόθο»

Προβλήθηκε το πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μίλησε για τις αλλαγές στην ζωή της και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το πράγμα γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Ότι υπάρχει το σωστό timing να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά. Μια γυναίκα που θέλει στα 50 να κάνει παιδί, να κάνει παιδί. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο, αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί αν γίνει και μάνα. Υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις… Δεν υπάρχει ηλικία στο τι γεμίζει εσένα γιατί γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερα κι ως προς το περιβάλλον σου. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Δέσποινα Βανδή, μίλησε για την εικόνα της «σταρ», τη σχέση της με την τηλεόραση, αλλά και την καθημερινότητά της.

Εξήγησε αρχικά, ότι το πρώτο της τηλεοπτικό εγχείρημα ήταν η συμμετοχή της στο #VoiceGR. «Η τηλεόραση προέκυψε με το Voice, έτσι συνδέθηκα μαζί της», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε πως είχε τεράστιο άγχος για το αν θα αρέσει στο κοινό.

«Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό. Νόμιζα ότι πάθαινα έμφραγμα. Είχα πάρα πολλή αγωνία για το πώς θα φανώ κι αν θα αρέσω στον κόσμο. Είχα μεγάλη αγωνία σε αυτή την έκθεση», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι κάνω ένα "πέρασμα" από την τηλεόραση. Όσο υπάρχουν πρότζεκτ που μπορεί να με ιντριγκάρουν, μπορώ να το κάνω. Περιορίστηκα, ενώ μου έχουν γίνει προτάσεις για διάφορα, να μείνω στην περιοχή που ξέρω, τη μουσική».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, στην καθημερινότητά της δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα που βλέπει κανείς πανω στη σκηνή.

«Η εικόνα της σταρ, αφορά μόνο την επαγγελματική μου ζωή. Με το που κατεβαίνω από τη σκηνή, δεν αισθάνομαι σταρ. Επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι όλο αυτό είναι ένας ρόλος», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που κατεβαίνει κι έχει τις ίδιες έγνοιες, για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, το τι έχει το ψυγείο, να πάω σούπερ μάρκετ. Οπότε, όλα αυτά είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου».

«Δόξα τω Θεώ δεν την είδα ποτέ αλλιώς», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Kings x Δέσποινα Βανδή – «Ya Habibi»: Κυκλοφόρησετο εντυπωσιακό video clip

Οι Kings και η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζουν το music video της επιτυχίας τους «Ya Habibi», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Στο «Ya Habibi», η super star Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή χαρίζοντάς μας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, συναντά τους μοναδικούς Kings, που τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιάσει σερί mega hits με τα «Madame» και «Macarena».

Το «εκρηκτικό» hit μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό video, με χορογραφία και την αστείρευτη ενέργεια των Kings και της Δέσποινας Βανδή. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος και το art direction ο Tasos Xiarcho.

To «Ya Habibi», σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King, είναι ένα δυναμικό κι ανεβαστικό track, με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς, catchy στίχους και τη δυνατή χημεία της Δέσποινας Βανδή και των Kings.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»