#SurvivorGR: Oι αλλαγές στις ομάδες, οι 2 ασυλίες, οι 3 υποψήφιοι & o «πονοκέφαλος» Αφροδίτη

Μεγάλη Εβδομάδα με το #SurvivorGR All Star να προβάλλεται μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη - Υπό εξέταση για τη γνησιότητά του βρίσκεται από την παραγωγή το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά και να καπνίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ακόμα ένας πονοκέφαλος φαίνεται πως έχει προστεθεί για τα μέλη της παραγωγής του #SurvivorGR All Star μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που εμφανίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει και να στέλνει φιλιά σε κάποιον, ο οποίος την καταγράφει -προφανέστατα εν αγνοία της- με το κινητό του.

Πρόκειται σίγουρα για ένα ακόμη περιστατικό που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει όλα όσα έχουν γίνει γνωστά από την πρώτη εβδομάδα, πως δηλαδή οι παίκτες που συμμετέχουν φέτος στο #SurvivorGR All Star κάνουν ό,τι θέλουν και παραβιάζουν όλους τους κανονισμούς, καθώς η παραγωγή έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο.

Αυτό που τώρα εξετάζεται, μετά τον ντόρο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, είναι αφενός η αυθεντικότητά κι αφετέρου το χρονικό διάστημα στο οποιο μπορεί αυτό το βίντεο να έχει καταγραφεί.

Θεωρείται, πάντως, εξαιρετικά δύκολο να μην προκύψει θέμα ποινής για την Αφροδίτη Σκαφίδα, αν η έρευνα της παραγωγής επιβεβαιώσει ότι αυτό το βίντεο αφορά στο #SurvivorGR All Star

Μεγάλη Εβδομάδα με το #SurvivorGR All Star να προβάλλεται μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη.

Κυριακή των Βαΐων και Μεγάλη Δευτέρα θα διεξαχθούν τα δύο αγωνίσματα ασυλίας με τους Μαχητές να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και τους Διάσημους να κάνουν το 1-1.

Ωστόσο, τη Μεγάλη Τρίτη θα διεξαχθεί το αγώνισμα επάθλου με τον Ατζούν να ετοιμάζει -ενδεχομένως- ένα από τα φετινά μεγάλα δώρα, λόγω Πάσχα.

Λόγω Πάσχα, λοιπόν, δεν θα έχουμε ψηφοφορία αποχώρησης και οι ασυλίες θα συνεχιστούν την Κυριακή του Πάσχα με την τρίτη ασυλία για να ακολουθήσουν ακόμα δύο και να πάμε έτσι την Τρίτη του Πάσχα σε ψηφοφορία με τη συμμετοχή τουλάχιστον 7 παικτών.

#SurvivorGR Spoiler – Υποψήφιοι

Ηδη, μετράμε τρεις υποψηφίους από τις δύο ασυλίες Κυριακής και Μ. Δευτέρας, καθώς υπήρξε ισοψηφία στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων από την ομάδα των Διασήμων.

Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βγαίνουν στον τάκο από την Κόκκινη ομάδα, Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε την ερχόμενη Μ. Δευτέρα και πρέπει να δούμε και το σύστημα που θα ισχύσει την επόμενη εβδομάδα, καθώς μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Ο κίνδυνος μιας αποβολής είναι πλέον αρκετά ορατός, σύντομα θα υπάρξουν νέα δεδομένα από τον Αγιο Δομίνικο.

Ο «πονοκέφαλος», πάντως, που έχει προκαλέσει η διαρροή του βίντεο στην παραγωγή είναι τεράστιος…

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!