Η αποχώρηση, τα 10αρια, οι guest και τα live act στο #J2US

Στη σκηνή του #J2US επιφυλάσσοντας ένα μεγάλο μουσικό πάρτι ανέβηκαν ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση, οι οποίοι και ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έβδομο live χθες 8/4 για το #J2US με τα δώδεκα ζευγάρια να διεκδικούν την παραμονή τους στο μουσικό σόου. Για ένα ζευγάρι το ταξίδι στο #J2US ολοκληρώθηκε χθες, ενώ την ίδια στιγμή τρία ζευγάρια κοντραρίστηκαν για την κορυφή.

Ποιοι αποχώρησαν χθες 8/4 από το J2US, ποιοι ξεχώρισαν για τις εμφανίσεις τους αλλά και τι ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Κοκλώνης σε σχέση με το επόμενο live και τα τραγούδια των ζευγαριών;

Βράδυ Σαββάτου χθες 8/4 και ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε κοινό και κριτές τραγουδώντας Άννα Βίσση.

Στη σκηνή του Just επιφυλάσσοντας ένα μεγάλο μουσικό πάρτι ανέβηκαν ακόμη ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση, οι οποίοι και ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους το κοινό.

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκο Κοκλώνη στο #J2US, το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα στο πρόγραμμα του Alpha. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και περιλάμβανε τόσο τα νέα του κομμάτια όσο και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Αρχικά, ο Χρήστος Δάντης κάλεσε στη σκηνή τον Μπο για να ερμηνεύσουν μαζί το ολοκαίνουργιο τους ντουέτο με τίτλο «Το ξέρεις» για να συνεχίσει με κομμάτια από την πολυετή καλλιτεχνική του διαδρομή.

Ώσπου, απρόσμενα, φώναξε την Λίτσα Γιαγκούση να βρεθεί στο πλάι του και να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι «Άλα» σε στίχους και μουσική του Γιάννη Καραλή σε μια ιδιαίτερη τηλεοπτική σύνδεση. Μάλιστα, όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του J2US, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα για να ακολουθήσουν δύο ελαφρώς αμήχανα χαμόγελα και να ξεκινήσουν το ντουέτο τους. «Έχουμε να το παίξουμε αυτό το τραγούδι με τη Λίτσα από το ’94 περίπου» πρόδωσε, λίγο αργότερα, ο Χρήστος Δάντης.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Χρήστος Δάντης άναψε φωτιές στη σκηνή του #J2US ξεσηκώνοντας τόσο όσους βρίσκονταν στο πλατό όσο και το τηλεοπτικό κοινό του Alpha.

Τα φώτα βεβαίως ήταν στη μάχη των δώδεκα ζευγαριών και σ’ εκείνο που δεν θα βρίσκεται στο επόμενο όγδοο live, το οποίο όπως ανακοίνωσε χθες ο Κοκλώνης δεν θα μεταδοθεί το Μεγάλο Σάββατο αλλά το Σάββατο 22 Απριλίου. Μάλιστα η μουσική αποστολή των διαγωνιζομένων παραμένει μυστική, όπως τόνισε ο οικοδεσπότης της βραδιάς.

Τρία ζευγάρια κατάφεραν χθες στο 7o live να εντυπωσιάσουν τους κριτές, οι οποίοι με τη σειρά τους τούς αντάμειψαν με τέσσερα δεκάρια.

Ο λόγος για τη Λουίζα Πυριόχου και τον Biased Beast που ανέβηκαν στην σκηνή του #J2US και έδωσαν και χθες το 100% με μία εμφάνιση καταπληκτική όπως είπαν οι κριτές. «Είστε από τα ωραιότερα ζευγάρια. Θα εκπλαγώ εάν δω κάτι μέτριο από εσάς. Είναι όλα από ένα ψηλό επίπεδο και πάει ψηλότερα. Αυτό το σημείο που έκανες την αργή κίνηση, κάνοντας το τσιφτετέλι σε slow motion είναι εξαιρετικό. Φωνητικά δεν έχω να σας πω κάτι, είστε άψογοι! Είστε υπέροχοι», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή με το Σταμάτη Φασουλή να στέκεται στο ύφος τους: «Ακόμα και τις δυσκολίες τις μετατρέπετε σε Τέχνη. Έχετε ύφος! Είναι στάση ζωής το ύφος. Έχετε ένα μεγάλο προτέρημα. Διατηρείτε τα πάντα που αφορά το ήθος του τραγουδιού και ταυτόχρονα τα δικά σας χωρίς να συγκρούονται!».

Άριστα όπως πήραν από τους κριτές και ο Γιώργος Κοψιδάς με τη Στεφανία Ρίζου που χόρεψαν και τραγούδησαν σε ρυθμούς τανγκό. «Ο Γιώργος ήταν συγκλονιστικός, τραγούδησες ολόσωστα και με πάθος. Ήσουν πάρα πολύ καλός, μπράβο!» τους είπε η Καίτη Γαρμπή, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε τα εξής: «Με ενθουσιάσατε! Αυτό που κάνατε ήταν μαγικό. Μπράβο σας, με εντυπωσιάσατε. Με συγκίνησε Γιώργο το συναίσθημά σου, η κομψότητα, η γοητεία. Παρόλο που με φόβιζε τα ξεπέρασες όλα. Ήσουν συγκινητικά εξαιρετικός για εμένα».

Στη συνέχεια ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ καθηλώνοντας κοινό και κριτές. «Έχω πάθει πλάκα με αυτό που είδα. Ένα μεγάλο 10 με όλη μου την καρδιά, ήσουν καταπληκτικός, τρυφερός, ευαίσθητος. Μας συνεπήρες, απέδωσαν το κομμάτι καταπληκτικά. Μπράβο! Δύσκολο το κομμάτι για να μας δημιουργήσεις συναισθήματα και εσύ τα κατάφερες», τόνισε ενθουσιασμένη η Καίτη Γαρμπή με το Φασουλή να σημειώνει ότι του άρεσαν φριχτά και τη Σταυροπούλου να χαρακτηρίζει άκρως συγκινητική τη στιγμή.

Εύη Δρούτσα και Bo ερμηνεύουν το «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Μαζί με τον μόνιμο παρτενέρ της, Μπο ανέβηκε η Εύη Δρούτσα στη σκηνή του J2US προκειμένου να ερμηνεύσουν την μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Στανίση το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Ο λόγος για το κομμάτι «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;» στο οποίο και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού, όμως, η Δέσποινα Βανδή είχε ορισμένες ενστάσεις οι οποίες δεν έγιναν ηρεμία δεκτές από την Εύη Δρούτσα. «Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας! Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα που μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο και τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά…».

«Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες! Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει! Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Άσε με πια» αποκρίθησε, σε υψηλούς τόνους, η Εύη Δρούτσα διακόπτοντας την κριτική της Δέσποινας Βανδή. «Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;».

Ε.Δ.: Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο! Και γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει.

Δ.Β.: Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ.

Ε.Δ.: Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές.

Δ.Β.: Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά.

Ε.Δ.: Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα.

Δ.Β.: Η σκηνική σου παρουσία ήταν άψογη, καταπληκτική και πάρα πολύ ωραίο όλο το παιχνίδισμα. Καταπληκτικό. Ας περάσουμε, όμως, και στο επόμενο κεφάλαιο. Τι θα έλεγες, εσύ, Εύη αν ήσουν κριτής.

«Τα πήρε τώρα» αναφώνησε ο Σταμάτης Φασουλής για την αντίδραση της Εύης Δρούτσα ενώ την ίδια ώρα, με χιούμορ, ο παρουσιαστής του J2US ακούστηκε να λέει «άουτς».

Παντελής Τουτουντζής και Κατερίνα Στανίση ερμηνεύουν το «Μια κόκκινη γραμμή»

Μια «κόκκινη γραμμή» τράβηξαν, η Κατερίνα Στανίση και ο Παντελής Τουτουντζής στη νέα τους σκηνική εμφάνιση. Αμέσως μετά το πέρας του τραγουδιού, ωστόσο, η λαϊκή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την ιστορία πίσω από την παρελθοντική συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η μεγάλη της επιτυχία με τίτλο «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε» την οποία και ερμήνευσαν στο J2US, λίγο νωρίτερα, ο Μπο με την Εύη Δρούτσα. Έτσι, έπειτα από σχετική παρότρυνση της Καίτης Γαρμπή, η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε πως εμπιστεύθηκε τον Νίκο Καρβέλα για να της γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στανίση τόνισε πως «καλά, με τον Καρβέλα είχαμε πολλά! Κάπου ανταμώσαμε και μου λέει, λίγο πριν φύγω, «είδες πως την έκανα την Βίσση;». Φεύγοντας και γω του απαντάω, «συγνώμη κύριε, η Βίσση ήταν, δεν την έκανες εσύ». Μου λέει ένα «τι είπες;» και έτσι έγραψε το τραγούδι. Εκείνος ήταν βέβαια από άλλο είδος και εγώ ήμουν από άλλο είδος, αλλά ήθελε να γράψουμε τραγούδια».

«Πως να του δώσω, όμως, εγώ τώρα να καταλάβει τι θέλω; «Του λέω, «άκου να σου πω! Όταν θα γράφεις τραγούδια για μένα, θα θυμάσαι τον Στράτο Διονυσίου με… γυναίκα! Να μην το πω τώρα αλλιώς, δεν κάνει» συμπλήρωσε η λαϊκή τραγουδίστρια με την κριτική επιτροπή να ξεσπά σύσσωμη σε γέλια και ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης να επιχειρεί να την συγκρατήσει στην τηλεοπτική τάξη. «Όχι, καλέ! Μην έχουμε και το ΕΣΡ» αναφώνησε ελαφρώς τρομαγμένος για να συνεχίσει η Κατερίνα Στανίση την ιστορία της.

«Και τι έκανε λοιπόν εκείνος; Μετά πήγε σε μια βραδινή εκπομπή και το είπα όπως το είπα εγώ! Με κυνήγαγαν όλα τα κανάλια, ξεφτιλίστηκα, άστα» τόνισε, με χιούμορ, η Κατερίνα Στανίση στο πλατό του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Φοίβος Παπαδάκης και Χριστίνα Μαραγκόζη ερμηνεύουν το «Είμαι ακόμα παιδί»

Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Είμαι ακόμα παιδί» του Διονύση Σχοινά και του γιου του, Δημήτρη.

Έτσι, αμέσως μετά την κεφάτη σκηνική τους παρουσία, ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε τον Φοίβο Παπαδάκη και την Χριστίνα Μαραγκόζη στην κριτική επιτροπή του J2US. Όπως ήταν λογικό, δε, η Καίτη Γαρμπή είχε τον πρώτο λόγο για το… οικογενειακό της αυτό τραγούδι. «Έχω να πω για το τραγούδι αυτά μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα ότι ο Δημήτρης, όταν τραγούδησε αυτό το τραγούδι του Βασίλη Δήμα στη μουσική και τους στίχους, ήταν επτά χρονών. Αυτό το τραγούδι δεν ήταν να γίνει ντουέτο. Απλά εκείνη την εποχή ο Διονύσης είχε μια δισκογραφική εταιρία μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο και ήταν παρότρυνση του Γιώργου να το κάνουν ντουέτο. Έτσι βγήκε, λοιπόν, ο Διονύσης με τον πιτσιρίκο».

«Επίσης, θέλω να πω ότι ήταν ένα τραγούδι το οποίο έχει αντικαταστήσει το happy birthday και παντού ακούμε πια στα γενέθλια το «Δεν μεγαλώνω». Έτσι, έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Και ακόμα κάτι που λέει ο Δημήτρης μέσα στο τραγούδι, «έλα βρε μπαμπά, πες το», αυτό το έβαλε ο Διονύσης από ένα τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού που τραγουδάει μαζί με την κόρη του. «Στην μπανιέρα δυο δυο» και λέει το κοριτσάκι, «έλα βρε μπαμπά». Αυτό λοιπόν από εκεί το πήρε ο Διονύσης» τόνισε, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια και κριτής του J2US.

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Λίτσα Γιαγκούση ερμηνεύουν το «Κάτω τα χέρια σου»

Η προσπάθεια τους, όμως, δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που άκουσαν δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμά.

Μόλις δε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη στο backstage room του J2US, ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση μη μπορώντας να κρύψει την βαθιά του συγκίνηση.

«Ήθελα πολύ να πω Καρρά, το είπα και ευχαριστήθηκα τις πρόβες. Είχα πολύ άγχος για πρώτη φορά σήμερα από εξωτερικούς παράγοντες. Σήμερα δεν με αγαπάει κανένας. Φίλοι, γνωστοί, κανένας. Η Λίτσα όμως με αγαπάει. Έχω φάει πολλά αγκάθια αυτές τις μέρες και είχα άγχος» σημείωσε, αρχικά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτό που φοράω στον λαιμό είναι από την Κάλλια μου, της υποσχέθηκα ότι θα το βάλω γιατί πήγε στο μπαζάρ του σχολείου την τελευταία μέρα, το αγόρασε και της είπα ότι θα το βάλω για να το δει» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, με μάτια βουρκωμένα, στέλνοντας ένα γλυκό φιλί στην κορούλα του.

«Δεν θέλω να σε βλέπω έτσι, όμως. Ρε συ! Μη μου δακρύσεις τώρα και με τρελάνεις! Αλήθεια σου λέω. Το θέμα είναι να είμαστε εδώ για να περνάμε όμορφα. Αχ μωρέ, τι μπαμπάκας που είσαι εσύ καλός» τόνισε η Κατερίνα Στικούδη, στο J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αλλάζει θέση με την παρτενέρ του μη μπορώντας να συνεχίσει τα λόγια του.

Ναταλία Αργυράκη και Γιώργος Βογιατζάκης ερμηνεύουν «Το προσκλητήριο»

Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη ερμηνεύουν το «Κάνε μας τη χάρη»

Σοφία Βογιατζάκη και Sarbel ερμηνεύουν το «Μη μου ξαναφύγεις πια»

Σοφία Παυλίδου και Ζερόμ Καλούτα ερμηνεύουν το «Beggin»

Αντίο στο μουσικό σόου είπαν χθες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Λίτσα Γιαγκούση, καθώς το κοινό με την ψήφο του έκρινε ότι πρέπει ν’ αποχωρήσουν από το σόου. «Μια χαρά. Εφτά live κάναμε. Θέλω να πω ότι όλες οι δράσεις έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος με τη Λίτσα Γιαγκούση να προσθέτει ότι ήταν μια ευχάριστη και ωραία εμπειρία. Να τονιστεί ότι το ζευγάρι πήρε 28 βαθμούς με τους κριτές να στέκονται σε αστάθειές του. «Περίμενα μια θετική έκπληξη όταν άκουσα ότι θα πεις ένα αντρικό τραγούδι. Υπήρχαν αστάθειες. Περίμενα ότι θα ήσουν καλύτερος! Το θόλωσε όλο αυτό», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου με το Φασουλή να τονίζει σχολιάζοντας περισσότερο την εμφάνιση του Στέφανου Κωνσταντινίδη: «Δεν ήταν καλό παιδιά μου. Περίμενα ότι θα ήσουν πολύ καλός γιατί σου πάει. Κρίμα γιατί περίμενα ότι θα ήσουν καλύτερος»

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της