Η Αrazo Real Estate και ο #SUPERFM χαρίζουν διαμονή για δυο βράδια, για δύο άτομα με πρωινό, στο Vrissaki Beach Hotel

Η Αrazo Real Estate, οι ειδικοί στην αγορά και πώληση ακινήτων στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και στη Λάρνακα, γιορτάζει έξι χρόνια επιτυχούς πορείας και χαρίζει σε συνεργασία με τον #SUPERFM σε έναν τυχερό ακροατή, διαμονή για δυο βράδια, για δύο άτομα με πρωινό, στο πολυτελές Vrissaki Beach Hotel στον Πρωταρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Arazo Real Estate είναι μια σύγχρονη κτηματομεσιτική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2017 από τον Αντώνη και την Αυγή Σκαπούλλαρου στο Παραλίμνι. Δυο επαγγελματίες με σπουδές στον τομέα των κατασκευών και μέλη του ΕΤΕΚ και του (ΣΚΕΚ) -(CREAA).

Μέσα από καινοτόμες εφαρμογές και σύγχρονα μέσα, έθεσαν ως στόχο να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες στον κάθε πελάτη, βοηθώντας τον να κάνει την καλύτερη επένδυση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει η Arazo Real Estate περιλαμβάνονται οι πωλήσεις ακινήτων σε ντόπιους και ξένους αγοραστές και η πώληση γης σε επενδυτές που αναζητούν εκτάσεις για μεγάλες αναπτύξεις.

Επιπλέον η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εξεύρεση ευκαιριών από τράπεζες, στην αγορά και τη μεταπώληση ακινήτων, στις πωλήσεις εξοχικών αλλά και κατοικιών ή διαμερισμάτων για μόνιμη διαμονή. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες management και διενεργεί εκτιμήσεις ακινήτων.

337293344_743728304072875_8232768271737278290_n

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δυο σημαντικές περιοχές της Κύπρου οι οποίες χαρακτηρίζονται από μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και στη Λάρνακα και διαθέτει τα δικά της γραφεία στο Παραλίμνι και στο κέντρο της Λάρνακας.

Πέραν τούτων μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της για αγορά ακινήτων και εξεύρεση επενδυτικών ευκαιριών σε όλη την Κύπρο.

Στα έξι χρόνια λειτουργίας της Arazo Real Estate, έχει προβεί σε πωλήσεις και deals αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη των αγοραστών στην εταιρεία και στις αξίες που πρεσβεύει.

Πέραν από τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, η Arazo Real Estate μπαίνει πλέον δυναμικά και στον τομέα της ανάπτυξης γης παρουσιάζοντας το πρώτο της έργο, Bay View Terraces στην περιοχή του Κάππαρη στον Πρωταρά.

Ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο αποτελείται από 75 διαμερίσματα, δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία είναι κατανεμημένα σε 10 block.

Στο κάθε block υπάρχουν έξι με οκτώ διαμερίσματα, όλα με θέα τη θάλασσα.

337181852_2242075532667471_8040617440556674486_n

Πέραν από τη θέα, αυτό που κάνει το έργο να ξεχωρίζει είναι οι μεγάλοι και άνετοι εξωτερικοί χώροι των διαμερισμάτων του, που ξεκινούν από 30 τετραγωνικά μέτρα και φτάνουν τα 250 τετραγωνικά μέτρα.

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει τον δικό του στεγασμένο χώρο στάθμευσης καθώς και αποθήκη.

Πέραν τούτων, το έργο περιλαμβάνει και τρεις κοινόχρηστες πισίνες δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους πρασίνου.

Το έργο Bay View Terraces θα είναι έτοιμο για παράδοση στις αρχές του 2025 και οι τιμές των διαμερισμάτων ξεκινούν από €220.000 συν ΦΠΑ.

Έξι χρόνια επιτυχούς πορείας Δίνοντας έμφαση στο εξατομικευμένο service η Αrazo Real Estate κατάφερε να καθιερωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα ως leader στην περιοχή της Επαρχίας Αμμοχώστου στην αγορά ακινήτων.

Η αξιοπιστία και η επιμονή είναι επίσης δυο χαρακτηριστικά των ανθρώπων της εταιρείας, οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο προκειμένου ο κάθε πελάτης να βρει αυτό που αναζητεί.

Με αφορμή τα έξι χρόνια παρουσίας της στην Κυπριακή Αγορά, η Αrazo Real Estate σε συνεργασία με τον #SUPER FM κάνουν δώρο σε ένα τυχερό ακροατή διαμονή με πρωινό για δυο βράδια, για δυο άτομα στο Vrissaki Beach Hotel στον Πρωταρά αξίας €500.

337306459_1674123679682784_5563032045037094756_n

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με 3 απλά βήματα:

1.Follow τα account του SUPER FM και της Ararazo Real Estate σε Facebook και Instagram (@superfm_radio @arazorealestate)

2.Κάντε like το post του διαγωνισμού

3.Κάντε tag τον/ην αγαπημένο/η με τον οποίο θα απολαύσετε τη διαμονή σας στο Vrissaki Beach Hotel στον Πρωταρά Καλή Επιτυχία σε όλους!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 07/04/2023

Η εξαργύρωση του δώρου ισχύει μέχρι 30/9/2023. Εξαιρείται το τριήμερο του Κατακλυσμού και η περίοδος 5-20 Αυγούστου.

Η διαμονή είναι βάση διαθεσιμότητας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Έναρξη διαγωνισμού: ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Λήξη διαγωνισμού: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Κλήρωση: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 στην εκπομπή #DAILYKOUSKOUS με τον Παναγιώτη Σίμο και την Κατερίνα Ψιμοπούλου.

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!