Aνατροπή στο #MasterChefGR: «Ο καθένας για τον εαυτό του. Επτά ζευγάρια. Επτά νικητές. Επτά υποψήφιοι»

#MasterChefGR: Deja vu για Δημήτρη Μπέλλο και Ηλία Κιαζόλι - Σοκαρισμένος ο Πάνος Ιωαννίδης – «Παραλίγο να μου πληρώσεις σφράγισμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην προηγούμενη Δοκιμασία Αποχώρησης, o Στέφανος Χίλας, ο τελευταίος «εισβολέας» της χρονιάς, κατάφερε να κερδίσει και πάλι μια θέση στην κουζίνα του MasterChef αντιμετωπίζοντας δύο δυνατούς αντιπάλους.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος κατόρθωσε να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, ενώ ο Παύλος Λούλης αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023.

Τους 15 διαγωνιζόμενους περίμενε αυτή τη φορά η Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης κατάφεραν μαζί να κατακτήσουν τη νίκη στο Test Δημιουργικότητας, ένας όμως ήταν εκείνος που θα έχει τον πλήρη έλεγχο αυτής της δοκιμασίας. Και αυτός ήταν ο Γιώργος.

Η αγαπημένη Ομαδική Δοκιμασία των μονομαχιών επέστρεψε, αλλά σε μια τελείως διαφορετική μορφή...

Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν ομάδες, κάθε διαγωνιζόμενος μαγείρεψε για τον εαυτό του απέναντι σε έναν αντίπαλο.

«Μονομαχίες έχουμε, αλλά δεν έχουμε ομάδες. Μαγειρεύετε σε ατομικό επίπεδο. Ο καθένας για τον εαυτό του. Επτά ζευγάρια. Επτά μαγειρικές δοκιμασίες. Επτά νικητές. Επτά νικημένοι. Επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όλα αλλάζουν από εδώ και πέρα. Είμαστε στην τελική ευθεία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Στο ίδιο έργο θεατές μα και… αντίπαλοι βρέθηκαν στο MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Ηλίας Κιαζόλι το βράδυ της Πέμπτης. Οι δυο πρώην παίκτες και νυν εισβολείς σε αυτόν τον νέο κύκλο του διαγωνισμού κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια man to man αναμέτρηση την οποία και οργάνωσε ο Γιώργος Πορφύρης!

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πορφύρης κατόρθωσε να κερδίσει στο παιχνίδι γνώσεων με αποτέλεσμα να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα στην κατοχή του. Ένα από αυτά, δε, ήταν να χρήσει τον Ηλία Κιαζόλι μονομάχο απέναντι στον Δημήτρη Μπέλλο στην κατηγορία cacio e pepe.

Μια αναμέτρηση που έφερε εκ νέου αντιμέτωπους τους δυο μάγειρες δυο χρόνια μετά το MasterChef 5, όπου και τότε ο Ηλίας Κιαζόλι προσκάλεσε σε μονομαχία τον Δημήτρη δίχως όμως να καταφέρνει να του «πάρει» τη θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. «Είναι Deja Vu το να βλέπω τον Ηλία και τον Μπέλλο μαζί! Νομίζω ότι βρίσκομαι σε άλλο MasterChef. Είναι και η Μαρία Μπέη πάνω στον εξώστη που ανυπομονώ να πετάξει την ατάκα για να το ολοκληρώσουμε όλο αυτό» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Κάτσε στην κάμερα του MasterChef.

«Αυτή η δοκιμασία θεωρώ πως είναι άνιση για να την ζήσω αυτή την στιγμή. Έχουμε να κάνουμε μια συνταγή cacio e pepe. Θα ήθελα να την ξαναζήσω αυτή την μονομαχία αλλά σε ένα πιάτο αντιγραφής ή μια μονομαχία που θα είμαστε μόνο οι δυο μας, ή τρεις, κάτω και θα φύγει ένας από τους δύο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

Σε μια μαγειρική αναμέτρηση βρέθηκαν στο νέο επεισόδιο του MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, ο Μότο Μότο και ο Άγγελος Τσιγκάκος. Οι δυο διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε ένα πιάτο με μύδια έχοντας σαν μοναδικό στόχο να γοητεύσουν τους κριτές με τις γεύσεις τους.

Το αποτέλεσμα όμως που παρουσίασε ο Άγγελος στους τρεις κριτές του MasterChef, κάθε άλλο παρά το αναμενόμενο ήταν! Και αυτό μιας και ο Πάνος Ιωαννίδης πέτυχε ένα σκληρό κομμάτι το οποίο και παραλίγο, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε, να του στοιχίσει το δόντι του.

«Κομμάτι! Σοβαρό κιόλας κομμάτι! Παραλίγο να μου πληρώσεις σφράγισμα, ε; Ευτυχώς δεν έσπασε» αναφώνησε ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της προσπάθειας του Άγγελου Τσιγκάκου. «Συγγνώμη σεφ» πρόδωσε, εμφανώς αμήχανος, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

«Πάντα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να γίνει και η ατυχία» συμπλήρωσε ο 33χρονος διαγωνιζόμενος.

Μαραθώνιος τηγανιτών αυγών ανάμεσα σε Στέλλα και Μαρία!

To trailer 54ου επεισοδίου - Παρασκευή 7.4.2023

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της