Ο Φιλιππίδης δήλωσε ψεύτικη κατοικία; Ετοιμάζει καταγγελία στο ΕΣΡ και αγωγή κατά της Τατιάνας Στεφανίδου

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει στα όρια της φτώχειας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε οκτώ έτη κάθειρξης για τις δυο απόπειρες βιασμού που κατηγορήθηκε.

Στον 60χρονο ηθοποιό δόθηκε αναστολή στην έφεση, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η φτώχεια «χτυπάει δυνατά την πόρτα» του καταδικασμένου για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιού!

Σχολιάζοντας την καθημερινότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι ο ηθοποιός είναι τυπικά ελεύθερος.

«Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δεν βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή #ToPrwino.

Στην ερώτηση ποιες είναι οι πηγές εισοδήματος του άλλοτε αγαπητού ηθοποιού, εξήγησε ότι ο εντολέας του δέχεται οικονομική στήριξη μόνο από την οικογένειά του.

«Η φτώχεια – σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής -, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου Φιλιππίδη. Κανείς, μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα να κάνει κάποια δουλειά. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων…» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση «τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει», όπως είπε.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, με την οποία ο εντολέας του κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού, ο κ. Δημητρακόπουλος επεσήμανε: «Αθωώθηκε για τους τετελεσμένους βιασμούς. Είναι μια ηθική δικαίωση, αλλά μέχρι να γίνει γρήγορα και αυτό το Εφετείο για τις απόπειρες, καταλαβαίνετε, η ζωή του θα είναι ένα δράμα… Έφυγαν δύο τετελεσμένοι βιασμοί, έφυγε το 80% της υπόθεσης. Ένας άνθρωπος που δεν βίασε θα έκανε απόπειρες; Δεν θα μιλήσω καθόλου πλέον για την ουσία της υπόθεσης».

Τέλος, στην ερώτηση πότε αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη απάντησε ότι δεν μπορεί να το γνωρίζει, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα καθαρογράφει η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

Δείτε το βίντεο στο 19:00'

Πέτρος Φιλιππίδης – Η μόνιμη κατοικία και η αγωγή σε ΕΣΡ και Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου διαμένουν σε μία πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα πάνω στην οδό Πατησίων. Το σπίτι τους, το οποίο έχουν δηλώσει στην Αστυνομία ως νέα κατοικία μετά την μετακόμιση από την περιοχή του Ψυχικού- βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο ηθοποιός πρέπει να δίνει το παρών κάθε μήνα.

Τι συμβαίνει όμως με την κατοικία του ηθοποιού;

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, #ToPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει ψεύτικη κατοικία.

Η ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου υποστήριξε, ότι βρέθηκε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και αφού μίλησε με την διαχειρίστρια, εκείνη είπε πως δεν έχει δει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου στην πολυκατοικία και ότι δεν μένουν εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο ηθοποιός έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους.

Ο Τάσος Τεργιάκης εξήγησε ότι η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη είναι έτοιμη να κάνει αγωγή κατά της Τατιάνας Στεφανίδου και καταγγελία στο ΕΣΡ κατά της εκπομπής και του καναλιού, καθώς θεωρεί πως ο τρόπος που παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ είναι λάθος και ψευδές.

Οι πληροφορίες του #ToPrwino, αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μετακομίσει από την περιοχή του Ψυχικού, όπου διέμενε για χρόνια αλλά δεν θέλει να διαρρεύσει η μόνιμη κατοικία του.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, η οποία είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δηλώσει την μόνιμη κατοικία του, δεν έχει παραβιάσει κάνεναν νόμο και πρόκειται να υπάρξει άμεση αντίδραση του για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»