Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Από 16 έως 23, ήμουν μπαϊσέξουαλ… Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους»

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν αμφιφιλόφιλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή #ΚαλύτεραΑργά του #Action24 με την Αθηναΐδα Νέγκα, βρέθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

O υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για πολλά, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε περάσει και το οποίο αποφεύγει να συζητά.

«Επειδή είμαι προληπτικός, είναι το μόνο που δημόσια δεν το συζητάω. Είναι μια περιπέτεια υγείας την οποία πέρασα 20 χρόνια πριν. Ο λόγος που το αποφεύγω είναι ότι θεωρώ ότι όταν μιλάς για ένα πρόβλημα υγείας που έχεις ξεπεράσει τον πρώτο τίτλο που βλέπεις είναι το ονοματεπώνυμό σου και πώς ξεπέρασα αυτό ή πώς νίκησα αυτό. Δεν θεωρείς ποτέ σίγουρο όταν είσαι σκεπτόμενος ότι νίκησες ή ξεπέρασες», εξομολογήθηκε.

«Αυτό το θέμα το αποφεύγω πάντα αλλά είναι κάτι το οποίο αυτό και αν σε διδάσκει. Εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα», σημείωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν αμφιφυλόφιλος.

Η συζήτηση επ' αυτού ξεκίνησε με αφορμή μία ερώτηση για το ενδεχόμενο να παντρευτεί. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον γάμο. Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και μπαϊσέξουαλ μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν. Ειδικά μεγαλώνοντας που βλέπω τα διαζύγια να πολλαπλασιάζονται… Δεν θα παντρευόμουν γιατί έχω μία μανία με τη συνέπεια εγώ, τα θέλω όλα σωστά. Πιστεύω λοιπόν ότι σε έναν γάμο και μόνο που θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην είμαι συνεπής, προτιμώ να μην τον κάνω…».

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Από τα 16 έως τα 23, ήμουν προς δύο κατευθύνσεις… Μετά τα 23, σιγά σιγά τα πράγματα πήραν από μόνα τους τον δρόμο τους… Γενικά δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Δεν έχω ψάξει να δω αν ήταν ρευστή η σεξουαλικότητα».

Όταν ρωτήθηκε αν περιμένει να τον στηρίξει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επισήμανε τα εξής:

«Δεν ποντάρω στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για ψήφους. Επειδή γνωρίζουν οι άνθρωποι πως κινούμαι, πως μιλάω, ότι είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, θα πω κάτι λοιπόν που μπορεί να ακουστεί αυτοϋπονομευτικό. Είναι κοινό μυστικό ότι το μεγαλύτερο μέρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για κάποιο λόγο είναι προσανατολισμένο προς άλλα κόμματα και ειδικά προς το ΣΥΡΙΖΑ, όμως εκεί είναι που θέλω να διαφωτίσω την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για κάποια πράγματα.

Ποντάρω να ενημερώσω την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα πως κάποια πράγματα που είναι προς όφελος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι πολύ σημαντικά, τα υποστηρίζει και τα υλοποιεί η ΝΔ και είναι αρχής γενομένης κατοχυρωμένα από την ΕΕ, την οποία συμμετοχή μας έβαλε σε κίνδυνο πριν από 7 χρόνια με το δημοψήφισμα, το κόμμα το οποίο θεωρούμε πιο gay friendly. Νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»