Τι λέει η μητέρα και η αδερφή του ράπερ Rack που κατηγορείται για βιασμό

Για βιασμό κατηγορεί τον 24χρονο ράπερ Rack και έναν ακόμη φίλο του μια 19χρονη κοπέλα - Δεν προκύπτουν ευρήματα που να δείχνουν βιασμό - Παραδόθηκε στις Αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό, μία 19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της στην Κρήτη, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να είναι τρεις.

Ανάμεσά τους και ο ράπερ Rack, ο οποίος έχει πολλές συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο Youtube.

Ο 24χρονος παραδόθηκε στις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/4, στο Ρέθυμνο, μετά από live του Rack. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και κατηγορεί πως ο ράπερ μαζί με τον φίλο της, της  προσέφεραν κάνναβη και στην συνέχεια την οδήγησαν σε ξενοδοχείο όπου τη βίασαν.

Αμέσως διατάχθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη για την κοπέλα κατά την οποία δεν προκύπτουν ευρήματα που να συνηγορούν για βιασμό. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες η συγκεκριμένη κοπέλα έχει και στο παρελθόν καταγγείλει άλλο ράπερ για βιασμό που όμως δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του:

Η μητέρα του Rack μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, επισημαίνοντας:

«Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται».

Όπως έγινε γνωστό χθες, από την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία υποβλήθηκε η 19χρονη, δεν προκύπτουν ευρήματα που να δείχνουν βιασμό.

Η αδερφή του ράπερ Rack, Νέμεσις που είναι επίσης Tattoo Artist, προέβη σε μια δήλωση μέσω του Instagram στην οποία αναφέρει πως «υποστηρίζουμε την ακεραιότητα και τη διατήρηση των ηθικών αξιών σε ό,τι κάνουμε έχοντας σαφή πολιτική μηδενικής ανοχής για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ τόνισε πως «Ο Ηρακλής είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά».

Αναλυτικά η ανάρτηση της αδερφής του ράπερ:

«Κατανοώντας τη σοβαρότητα του ζητήματος, της δίκαιης διαδικασίας, όπως και την ανάγκη για ενδελεχή έρευνα και την αποκάλυψη της αλήθειας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση ότι οι κατηγορίες θα εξεταστούν με απόλυτη διαφάνεια και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές αρχές και την έρευνά τους.

Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα και τη διατήρηση των ηθικών αξιών σε ό,τι κάνουμε έχοντας σαφή πολιτική μηδενικής ανοχής για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης, διάκρισης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια της δύσκολης στιγμής για την οικογένειά μας, και ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και μη, για την υποστήριξη, δεσμευόμενοι για την ανάδειξη της αλήθειας.

Ο Ηρακλής για όσους με ρωτάνε είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά, συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές ώστε να διευκολύνει τη γρήγορη επίλυση του ζητήματος και απορρίπτει απερίφραστα τις πρόσφατες κατηγορίες βιασμούς που απευθύνονται εναντίον του, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ισχυρισμοί δεν συνιστούν ενοχή».

nemesis-1

nemesis-2

nemesis-3

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»