Πρώτη κυρία, Τανιμανίδης, Μπόμπα, Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου μιλούν στην κάμερα του #CelebrityNewsCyprus

Η επιστροφή του Κύπριου επιχειρηματία στο νησί μας & η σχέση του με τον ΠτΔ - Η σχέση του Σάκη με τις κόρες του & η θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία - Επιστρέφει το #WorldParty;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που κατέγραψε στο Όσλο, τη Στοκχόλμη και το Μαϊάμι, το Paradox Museum Limassol, συνδυάζοντας εκπαίδευση και ψυχαγωγία, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της Κύπρου στον χώρο της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης, και να γράψει τη δική του ιστορία

Χθες το απόγευμα έγινε η τελετή των εγκαινίων παρουσία της Πρώτης της κυρίας.

Στο νησί μας για τα λαμπρά εγκαίνια βρέθηκαν ο κύπριος επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα.

Η Πρώτη κυρία σε δήλωση της, στις κάμερες μίλησε για το πρωτότυπο μουσείο:

«Ένα σύγχρονο μουσείο βιωματικής ψυχαγωγίας που συνδυάζει διάφορα, είναι καινοτόμα - δεν θα την πω επιχείρηση - θα την πω καινούριος χώρος, που θα προσφέρει καινούριες εμπειρίες στους κατοίκους της Λεμεσού αλλά και δες όλους τους επισκέπτες. Επομένως αναβαθμίζει την πόλη. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία βέβαια σε όλους.»

Σε ερώτηση αν η Πρώτη κυρία, γνωρίζει προσωπικά τον Μίλτο Καμπουρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη απάντησε: «Ο κύριος Καμπουρίδης γνωρίζει περισσότερο τον σύζυγό μου. Βεβαίως γνωρίζω και τον Σάκη Τανιμανίδη και όλο τον κόσμο από την τηλεόραση όπως κι εσείς. Και τους γνώρισα τώρα κι από κοντά.»

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει: «Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που γνωρίσαμε από κοντά την Πρώτη κυρία, γιατί είναι μια καταπληκτική κυρία. Έχει το όνομα της μίας από τις δύο μας κόρες, της Φίλιππα. Όποτε κι αυτό για εμάς σημαίνει πολλά, μας αρέσει πάρα πολύ!»

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης με τη Μαρίνα Βερνίκου μιλώντας τις κάμερες ανάφεραν: «Είναι ιδιαίτερα περήφανη στιγμή αυτή, που μετά από τόσα πολλά #ParadoxMuseun στον κόσμο ανοίγουμε και στην Λεμεσό, στην Κύπρο την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Επομένως αυτό το μουσείο είναι κάτι το οποίο το είχαμε στο πρόγραμμα μας εδώ και πολύ καιρό. Είναι το 12ο μουσείο που ανοίγουμε και ακολουθούν πολλά άλλα, το 2023 και εύχομαι ο κόσμος να το αγκαλιάσει όπως αγκάλιασε άλλες χώρες του κόσμου. Ήθελα να κάνω κάτι σίγουρα στην Κύπρο και έχω κάνει πράγματα, η ιδέα για το μουσείο τώρα έχει προκύψει. Η σχέση με τον Σάκη είναι άριστη, είμαστε πολύ κοντά και χαιρόμαστε για όλες οι δημιουργίες που κάνουμε μαζί. Η Λεμεσός προέκυψε από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος τουρισμός, επομένως περιμένουμε τουρίστες να είναι κι αυτοί επισκέπτες στο μουσείο μας»

Η διάσημη φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε στην κάμερα: «Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα να περάσεις με τα παιδιά σου. Είναι ο παράδεισος του instagrammer εδώ πέρα, ή όποιος θέλει να έχει μια πολύ ωραία φωτογραφία με την οικογένειά του εδώ είναι το ιδανικό μέρος. Με τον Σάκη και τη Χριστίνα είμαστε πάντα μαζί και πάντα αγαπημένοι. Είμαστε καλή ομάδα και είναι σημαντικό αυτό. Συζητάμε τα πάντα και για δουλειές και για τα προσωπικά μας. Και τώρα θα πάμε όλοι μαζί το Πάσχα στη Σίφνο. Τα βαφτιστήρια μου λένε συνέχεια νονά και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό.»

Στην κάμερα μιλήσαν και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα: «'Ολο το μουσείο έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από παράδοξα στον κόσμο. Αυτό από μόνο του είναι παράδοξο. Η δημιουργία του κόσμου ήταν το πρώτο παράδοξο. Το ότι εγώ, εσύ κι εσύ και όλοι μας, είμαστε ζωντανοί είναι παράδοξο γι’ αυτό πρέπει να χαιρόμαστε την ζωή στο μάξιμουμ. Παράδοξο ήταν επίσης ότι δεν έπεσε κατευθείαν στο πάτωμα με το που με είδε η Χριστίνα».

«Ο Σάκης όπως και κάθε πατέρας και σύζυγος έχει πάρα πολύ μεγάλο μερίδιο στο σπίτι. Και οι δύο δουλεύουμε και οι δύο έχουμε ο καθένας το ρόλο του μέσα στο σπίτι. Πιστεύω αυτή την ερώτηση δεν πρέπει να την ρωτάμε, είναι πιστεύω δεδομένη στα σύγχρονα ζευγάρια. Κι αν δεν είναι κακώς. Σαν πατέρας δεν έχω λόγια. Σημασία έχει ο ποιοτικός χρόνος. Είναι πολύ δοσμένος τα παιδιά του και αφοσιωμένος. Είναι οι μόνες φορές που τον βλέπω, να αφήνει το κινητό του.

Τηλεοπτικά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στα σκαριά αυτή τη στιγμή για κοινή συνεργασία των δυο μας. Είμαι πολύ περήφανη για τον άντρα μου γιατί δύο φορές έχει αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα. Μία με το word party που έβαλε σε όλα τα νέα παιδιά το μικρόβιο του ταξιδιού, και μια τώρα που έβαλε το μικρόβιο του επιχειρείν.»

Ο Σάκης δήλωσε ότι στόχος του είναι να κάνει πράγματα διαφορετικά, δημιουργικά όπου να δίνουν τροφή για σκέψη στον τηλεθεατή. «Τώρα είχα σαν όραμα να μπει στο επίκεντρο η επιχειρηματικότητα, στις επιλογές των νέων ανθρώπων. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε ένα βαθμό το έχουμε καταφέρει.

Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για επανένωση στο Word party αλλά ποτέ μη λες ποτέ.»

«Προσπαθώ μέσα από το βήμα που έχω στα social media, να δίνω φωνή στο ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε ελεύθερες, Να θηλάσουμε, να φορέσουμε ότι ρούχα θέλουμε, να είμαστε αυτές που είμαστε, να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να απολογούμαστε σε κανέναν. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι οι άνθρωποι περήφανοι, όταν μια γυναίκα είναι ελεύθερη να μεγαλώνει τα παιδιά της χωρίς ενοχές και πάει μπροστά. Έχουμε την τάση να θαυμάζουμε μια γυναίκα όταν γίνεται θυσία για τους άλλους. Εγώ τα κορίτσια μου θέλω να έχουν ένα πρότυπο υγιές. Να βγούνε στη ζωή και να την πιάσουν από τα μαλλιά. Αυτό προσπαθώ να τους δώσω ως πρότυπο»

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους