Η Μαρία Ολυμπία μούσα του οίκου #Dior - Το μαγευτικό show στην Πύλη της Ινδίας στη Βομβάη

Η Μαρία -Ολυμπία, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι η μούσα του #Dior και με τα looks της ενθουσίασε και έδωσε έμπνευση - Για την #Dior Fall 2023 συλλογή, η Μaria Grazia Chiuri επέλεξε την μαγευτική Ινδία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου έχει μοναδικό στυλ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει το «παρών» σε κοσμικά καλέσματα και εκδηλώσεις επιλέγοντας σύνολα σπουδαίων οίκων μόδας.

Στα πλαίσια καλέσματος του οίκου Dior, για το πρώτο σπα τρένου, και με αφορμή τα εγκαίνιά του, η Μαρία -Ολυμπία φόρεσε κομψά σύνολα Dior και φωτογραφήθηκε με αριστοκρατικό αέρα.

Η Μαρία Ολυμπία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από το προφίλ της δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με αγαπημένα της πρόσωπα και πάντα κάνοντας στιλάτες εμφανίσεις. Κάθε της look αποτελεί στιλιστική έμπνευση για τι διαδικτυακές της φίλες και πρόσφατα ενθουσίασε όσο καμία άλλη φορά.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο πρώτο τρένο, βαγόνι σπα, η Μαρία Ολυμπία φόρεσε τα πιο εντυπωσιακά σύνολα του οίκου Dior και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram.

Σε μια φωτογραφία την βλέπουμε με ένα μοναδικό Trench Coat, του οίκου Dior, αξίας 3,900 ευρώ και μαύρες μπαλαρίνες του οίκου αξίας 1,143 ευρώ.

Σε επόμενο look την είδαμε να φορά ένα μεταξωτό σύνολο του οίκου, σε λευκή απόχρωση και μοναδικό φλοράλ print.

Τέλος, ακόμη μια φωτογραφία που ενθουσίασε ήταν εκείνη σε Instagram Story, όπου η Μαρία Ολυμπία ποζάρει στον καθρέπτη φορώντας ένα σύνολο βικτωριανής εποχής, λευκό και δαντελένιο το οποίο αποτελείται από μια μακριά φούστα και ένα πανωφόρι με βάτες και κουμπιά.

maria-olympia (4) intsagram-olumpia maria-olympia (1)_1 maria-olympia (2)_0
maria-olympia (4) intsagram-olumpia maria-olympia (1)_1 maria-olympia (2)_0

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μaria Grazia Chiuri, λατρεύει να ταξιδεύει τις collection της σε διάφορα μέρη του κόσμου και να ενώνει διαφορετικούς πολιτισμούς.

Για την Dior Fall 2023 συλλογή, επέλεξε την μαγευτική Ινδία, με σκοπό να εξηγήσει τη φιλία που συνδέει εδώ και πολλά χρόνια τον οίκο με τα την ινδική κουλτούρα. Άλλωστε ο οίκος συνεργάζεται με το Chanakya ateliers και τη σχολή χειροτεχνίας Chanakya School of Craft, στη Βομβάη συνέχεια για τις συλλογές του.

Το μαγευτικό show έγινε σε ένα εμβληματικό location, την Πύλη της Ινδίας στην Βομβάη και ήταν μοναδικό!

Είδαμε ρούχα εμπνευσμένα από το σάρι, εκλεπτυσμένα παλτό, ρούχα με ινδικά κοψίματα, καθώς και παντελόνια, μπολερό, σακάκια και μπλούζες με έντονο το ινδικό στοιχείο.

Η συλλογή είχε αναφορές στην καλλιτεχνική κληρονομιά της χώρας και φυσικά στα πανέμορφα τοπία. Είδαμε ρούχα εμπνευσμένα από το σάρι, εκλεπτυσμένα παλτό, ρούχα με ινδικά κοψίματα, καθώς και παντελόνια, μπολερό, σακάκια και μπλούζες με έντονο το ινδικό στοιχείο.

Είδαμε πολλά καθημερινά looks, καθαρές, λιτές γραμμές με λεπτομερή διακόσμηση στην χαρακτηριστική τεχνοτροπία της Ινδίας, tie-dye, βραδινά looks με παγιέτες, prints, ντραπαρίσματα και λάμψεις. Εκτός από το λευκό και το μαύρο, το lime, το Indian rani pink -ένα ροζ μεταξύ φούξια και νέον- και το μοβ δημιούργησαν μια πολύ εξωτική παλέτα, ταιριαστή με την κουλτούρα της χώρας.

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»