Η Tommy Hilfiger και ο Shawn Mendes συνεργάζονται στην συλλογή Classics Reborn για την Ανοίξη του 2023

Η συνεργασία με τον Shawn Mendes εξελίσσεται και δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα η οποία διαμορφώνει την τελευταία καμπάνια και συλλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], παρουσιάζει την Tommy X Shawn Classics Reborn, μια capsule συλλογή και μια καμπάνια με τον υποψήφιο για GRAMMY, πολυπλατινένιο τραγουδοποιό Shawn Mendes.

Η συλλογή που είναι διαθέσιμη στην αγορά, επανασχεδιάζει διαχρονικά κλασικά κομμάτια, δίνοντας νέα ζωή σε prep icons, με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Η νέα συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Shawn Mendes είναι εμπνευσμένη από την εκδοχή της TOMMY HILFIGER για τα pre-90s prep, τονίζοντας τη χαλαρή εφαρμογή και την αυθεντική άνεση με έμφαση στο inclusivity.

8

Αυτά τα νέα σχέδια επανερμηνεύουν τα εμβληματικά looks της TOMMY HILFIGER με σύγχρονο τρόπο, δημιουργώντας μια συλλογή κλασικών ρούχων για το σήμερα και το αύριο.

Η συνεργασία αγκαλιάζει το κοινό όραμα του Mendes και του brand για βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και καινοτόμα υλικά.

Η καμπάνια ενώνει ένα cast με φίλους και συγγενείς του τραγουδιστή, καθώς και υποστηρικτές της βιωσιμότητας και δημιουργούς της επόμενης γενιάς.

1

Ο Shawn συμμετέχει μαζί με την αδελφή του Aaliyah Mendes, τον καλλιτέχνη, τραγουδοποιό και στενό φίλο Jon Vinyl, τον καλλιτέχνη παραγωγό Mike Sabath, τον πολυδιάστατο καλλιτέχνη Ahmad Cissé, τη συγγραφέα και μοντέλο Maye Musk, τη σχεδιάστρια Czarina Kwong, την υπέρμαχο της αλλαγής Deprise Lons και τα μοντέλα Yvesmark Chery και Anita Jane Pathammavong.

Η καμπάνια Classics Reborn παρουσιάζει τη γυναικεία και ανδρική συλλογή που έχει στο επίκεντρό της το σύγχρονο prep. Τέσσερις αρχές ενέπνευσαν τo όραμα του Tommy Hilfiger και του Shawn Mendes.

2

Οι δύο πρώτες, Color Reborn και Materials Reborn, διασφαλίζουν ότι η συλλογή περιλαμβάνει βιώσιμες καινοτομίες ενώ οι αρχές Self Reborn και Community Reborn, αντικατοπτρίζουν έναν σύγχρονο τρόπο ζωής: Το Color Reborn περιλαμβάνει υλικά που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα σε έντονα χρώματα.

Το Recycrom™ χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική για την παρασκευή βαφής, η οποία δημιουργείται με την επανεπεξεργασία ινών από απόβλητα εργοστασίων πριν καταναλωθούν σε χρωματιστή σκόνη.

Το Materials Reborn ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής δημιουργώντας νέες άνετες ίνες από ανακυκλωμένα υφάσματα.

Ενσωματώνει το Circulose®, ένα υλικό που παρασκευάζεται από ανακυκλωμένα υφασμάτινα απόβλητα που έχουν αναμειχθεί με ίνες ξύλου, μειώνοντας την εξάρτηση από πρώτες ύλες που δεν έχουν επεξεργαστεί και εξασφαλίζοντας ότι τα απορριπτόμενα βαμβακερά υφάσματα μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός πιο κυκλικού συστήματος ανακύκλωσης, αντί να καταλήγουν σε χωματερές.

Το Self Reborn αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για μια νέα ματιά στις ιδέες, τα πάθη και τις προοπτικές, μέχρι και σε αυτό που φοράμε.

Το Community Reborn δίνει έμφαση στο να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας κινητοποιούν για να γίνετε καλύτεροι.

«Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του οράματός μας για τη βιωσιμότητα, καθώς στοχεύουμε στη δημιουργία μόδας με την φιλοσοφία του “Waste Nothing & Welcome all”, δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

7

«Ο Shawn είναι ένας εντυπωσιακός νέος άνθρωπος και υπέρμαχος της θετικής αλλαγής. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του και συνεχίζουμε να διαδραματίζουμε το ρόλο μας στη δημιουργία ενός πιο υπεύθυνα βιώσιμου μέλλοντος της μόδας».

Η δημιουργική διεύθυνση της συλλογής Classics Reborn ανήκει στην Team Laird ενώ την φωτογραφική επιμέλεια είχε ο Cass Bird. Για το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας, η Tommy Hilfiger και ο Shawn Mendes διοργάνωσαν μια σειρά εκδηλώσεων στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Μιλάνο και το Μεξικό .

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την οικογένειά της Tommy Hilfiger για τη συλλογή Classics Reborn», δήλωσε ο Shawn Mendes.

«Η συλλογή είναι τόσο ξεχωριστή για μένα επειδή μπόρεσα να συνεργαστώ με τον Tommy Hilfiger για να συνδημιουργήσουμε αυτή τη σειρά που περιλαμβάνει αυτές τις εκπληκτικές, υψηλής ποιότητας, βιώσιμες εκδοχές των πιο κλασικών ρούχων του brand».

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα πουκάμισο rugby με αστέρια και ρίγες, κατασκευασμένο από ένα μείγμα ανακυκλωμένου και βιολογικού βαμβακιού- και ένα chino με χαλαρή εφαρμογή, με διπλή πιέτα twill, κατασκευασμένο από 100% βιολογικό βαμβάκι βαμμένο με τεχνολογία Recycrom™.

A

Άλλα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν ένα varsity jacket με ένα body από ανακυκλωμένο μείγμα μαλλιού και μανίκια κατασκευασμένα από αναγεννημένο νάιλον ECONYL® που προέρχεται από τα απορρίμματα των χωματερών και των ωκεανών, συμπεριλαμβανομένων των διχτυών αλιείας.

Παντού χρησιμοποιούνται υλικά πιστοποιημένα από τη βιομηχανία, όπως το Responsible Wool Standard (RWS), το Organic Content Standard (OCS) και το Global Recycled Standard (GRS).

Ως συνέχεια της δέσμευσης της Tommy Hilfiger για βιωσιμότητα, το brand στοχεύει στο σχεδιασμό όλων των προϊόντων με κυκλικό τρόπο.

Εκτός από τη χρήση υλικών με χαμηλότερο αντίκτυπο που δίνουν προτεραιότητα στις ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες εισροές και εφαρμόζουν ασφαλείς επεξεργασίες βαφής, η Tommy Hilfiger συνεχίζει να δοκιμάζει νέα επιχειρηματικά μοντέλα που διατηρούν τα προϊόντα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική βιωσιμότητας της TOMMY HILFIGER, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://gr.tommy.com/el/tommy-stories/sustainability.html.

Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn της Άνοιξης 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης .

Οι φίλοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger, @TommyHilfiger και @ShawnMendes.

6

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς