Στεφανία Γουλιώτη: «Σε ηλικία 11 ετών, πέθανε το πρώτο μου αγόρι, τραυματίστηκα συναισθηματικά»

H Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για μια τραγική απώλεια που βίωσε στην παιδική της ηλικία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Στεφανία Γουλιώτη, αποκάλυψε στην εκπομπή #Στούντιο4, πως όταν ήταν 11 ετών, το πρώτο της αγόρι, έφυγε από τη ζωή, γεγονός που την τραυμάτισε έντονα με αποτέλεσμα να θέλει να πάει σε σχολείο θηλέων προκειμένου να μη ξαναβιώσει ποτέ μια αντίστοιχη απώλεια.

«Στο γαλλικό σχολείο και μάλιστα θηλέων πήγα και μάλιστα το αποφάσισα μόνη μου… Διάλεξα το θηλέων γιατί ήταν μια εποχή που πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι. Ήμασταν 11 χρονών. Ήταν τρομερά τραυματικό γιατί ήμασταν ένα. Με αυτό το παιδί παίζαμε μαζί στο θέατρο, κάναμε μαζί αγγλικά, όλα τα κάναμε μαζί. 

Ήταν ο πρώτος μου έρωτας αυτό το αγόρι. Αυτό, έκανε μια ρήξη μέσα μου σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελα να πάω σε μικτό σχολείο. Επειδή έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, νομίζω ότι γίνονται μόνο αυτόματες διεργασίες όπως αυτή, του ότι θα πάω σε σχολείο θηλέων ώστε να μην υπάρχουν αγόρια και να μη ξαναβιώσω αυτή την απώλεια.

Μετά, ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί έχεις μια αντίδραση σε εκείνο. Συμβαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί… Γίνονται κάποιες συναισθηματικές ρήξεις και μετά λες “γιατί είναι έτσι:” μετά αρχίζεις και τα ερμηνεύεις» είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της έχει συμβεί και εξαπαταθήκε.

«Θα σας πω ένα τρομερό πράγμα που συνέβη στην ζωή μου. Μας έρχεται ένα mail με την τότε σχέση μου, το οποίο ήταν τόσοι καλοστημένο ότι είχατε αγοράσει κάποτε αυτό, οπότε είχατε μπει κι αυτόματα στην τάδε κλήρωση κι έχετε κερδίσει 2 εκατομμύρια ευρώ. Παιδιά το φάγαμε. Σας ορκίζομαι, είμαι ηλίθια, το φάγαμε», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη και συνέχισε:

«Σου ζητούσαν τα στοιχεία σου κι ήταν κλασική υπόθεση απάτης. Θέλαμε να το πιστέψουμε; Αρχίσαμε και στέλναμε τα στοιχεία, όλο λάθος. Το βράδυ, όμως, που καθόμασταν στον καναπέ και συζητούσαμε, λέγαμε δύο εκατομμύρια και τι θα κάνουμε;

Λέγαμε ότι θα κάνουμε σπίτι το ένα το άλλο και πραγματικά δεν μας φτάσανε. Και στα 5-10 εκατομμύρια θα καταφέρεις να μην σου φτάσουν. Είναι τρομερό δίδαγμα, μου άλλαξε την ζωή αυτή η ιστορία. Πέρα από την απάτη που είσαι ηλίθια, είπα ότι πραγματικά δεν θα σου φτάσουν. Οπότε πέρασε καλά με ό,τι έχεις».

Δειτε Επισης

Τάσος Τρύφωνος: «Τρεις μέρες με τον Γιάννη Στάνκογλου, δεν έπιασε το ραντάρ μου ότι βρίσκεται σε σχέση»
Τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή εναντίον του Νάσου Γουμενίδη και ζητά 100.000 ευρώ - Τι λέει ο ίδιος
Η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου απαντά στην πρώην σύζυγό του στο 40ήμερο μνημόσυνο
Πάρτυ γενέθλιων για τα 62α Σοφία Βόσσου! Το φιλί στο στόμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Στο «σφυρί» το συγκρότημα 30 στρεμμάτων του Δημήτρη Κοντομηνά στην Παλλήνη που στεγάζεται ο Alpha
Γιώργος Μαργαρίτης: «Κάποιος ήθελε μία παραγγελιά να χορέψει και μας έδειχνε το όπλο του»
Μαριάννα Τουμασάτου: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές, είμαστε: μπάτε σκύλοι αλέστε»
Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου»
Ο παραδοσιακός γάμος του αδελφού της Μαρίνας Σάττι, στην Ινδία
Αντώνης Κανάκης: «Στα καλά καθούμενα, 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε. Συνεργάζομαι μαζί του 23 χρόνια»