#J2USgr: H αποχώρηση! - Trannos, Στανίση, Γιαγκούση, Nτάφυ, Bo, Ζερόμ & Sotis Βολάνης απογείωσαν το κέφι

#J2USgr: Χαμός με την Φελίσια & τον Ντάφυ: «Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε» - Πυρά από την Δρούτσα στην Γαρμπή: «Καίτη δεν θα τα πάμε καλά, ρουσφέτι ήταν;» - Γκρέμισε το πλατό ο Φασουλής με την... «χαμηλόκωλ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένατο live χθες για το #J2US με το Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζει επί σκηνής τα δέκα ζευγάρια αλλά και καλεσμένους που έβαλαν φωτιά στο σαββατιάτικο σόου του Alpha.

\Ποιο ζευγάρι τελικά αποχώρησε από το J2US χθες 29/4 παρά την υψηλή βαθμολογία που έλαβε, λίγο πριν την τελική εννιάδα; Τι έκπληξη επιφυλάσσει για το επόμενο live ο Νίκος Κοκλώνης; Θα έχουμε νέα εισβολή;

Φουλ του τραγουδιού και χθες στο Just με τον Κοκλώνη να κάνει την αρχή, τα  ζευγάρια να συνεχίζουν και τον Tranno, την Κατερίνα Στανίση, τη Λίτσα Γιαγκούση και το Soti Βολάνη ν’ απογειώνουν το κέφι.

Η βραδιά ωστόσο έκλεισε δυσάρεστα για δύο διαγωνιζόμενους με τον παρουσιαστή ν’ ανακοινώνει ότι έρχεται οσονούπω το secret ζευγάρι.

Πρώτοι επί σκηνής ανέβηκαν η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης ερμηνεύοντας το «Πήραν αέρα τα μυαλά σου» και λαμβάνοντας τέσσερα οκτάρια. Κατά τη Βανδή το κουπλέ ήταν ξεκούρδιστο, ενώ ο Φασουλής πρόσθεσε ότι το κομμάτι δεν είχε χαρά που έχει ένα τέτοιο τραγούδι.

Το πρώτο δεκάρι της χθεσινής βραδιάς απ’ όλους της κριτές έλαβαν ακολούθως ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου που ανέβηκαν στην σκηνή του #J2US με το «Τυχερό αστέρι» .

«Ανατρίχιασα! Το σημαντικότερο από όλα είναι τι μπορείς να μου δημιουργήσεις στην σκηνή. Με βάλατε πολύ στο τραγούδι» , τόνισε η Δέσποινα Βανδή, ενώ η Γαρμπή υπογράμμισε πως το ρεφρέν ήταν μια μαγεία.

Αλλαγή κλίματος στη συνέχεια με τη Χριστίνα Μαραγκόζη και το Φοίβο Παπαδάκη να τραγουδούν «Μην αντιστέκεσαι”. Ο Φασουλής ανέφερε ότι περίμενε κάτι καλύτερο, ενώ κατά τη Γαρμπή το act ήταν λίγο άγαρμπο που βγήκε όμως χαριτωμένο. Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς. 

Ίδια βαθμολογία έλαβαν με το «Μαγκαβατουτ» και η Μαριάντα Πιερίδη με τον Άρη Σοϊλέδη, με τη Σταυροπούλου να τονίζει ότι τους πήγαινε πολύ το τραγούδι. Αντιθέτως ο Φασουλής εξήγησε ότι δεν τον ξεσήκωσαν.

Για τέλεια ερμηνεία από την άλλη έκανε λόγο ο γνωστός σκηνοθέτης αναφερόμενος στο τραγούδι που άκουσε από τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την Ηρώ, που έλαβαν άριστα 10. «Είναι ένα τραγούδι διαχρονικό και το είπατε πολύ καλά. Ήταν υπέροχο! Εσύ πήρες έναν τόνο χαμηλό, το υποστήριξες με τη βαθιά σου φωνή και μου άρεσε και η κίνησή σου. Ήταν πολύ γοητευτική», είπε η Καίτη Γαρμπή με το Φασουλή να προσθέτει: «Το είπες τέλεια! Εκμεταλλευόμενος τις δυσκολίες και κάνοντας τες ευκολίες, το είπες καταπληκτικά»

Βαρύ ζεϊμπέκικο από την άλλη ακούσαμε από τον Παντελή Τουτουντζή και την Κατερίνα Στανίση. Η Βανδή χαρακτήρισε φιλότιμη την προσπάθειά τους, ενώ η Σταυροπούλου τίμια. Για το act τους έλαβαν 33 βαθμούς.

Μάλιστα, τόσο ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης όσο και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου δεν έκρυψαν την έκπληξη τους για τη νέα αυτή σκηνική εμφάνιση του διαγωνιζόμενου ζευγαριού. Ο Σταμάτης Φασουλής, δε, έμελλε να προσφέρει στον τηλεοπτικό αέρα μια λέξη την οποία και δεν θα ακούγαμε μάλλον δίχως μπιπ εάν το νέο επεισόδιο του J2US ήταν μαγνητοσκοπημένο.

«Πολύ χαμηλές, ε Σταμάτη; Δεν έκανε χαμηλές; Συνήθως οι χαμηλές είναι κάτι κακό… Χαμηλο-κάτι, έτσι ακούω συνήθως» ομολόγησε, αρχικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US για να ακολουθήσει ένας σύντομος και τηλεοπτικά πικάντικος διάλογος με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και κριτή του J2US, Σταμάτη Φασουλή.

Σ.Φ.: Όχι, όχι! Χαμηλοκωλ… και τέτοια όχι!

Ν.Κ.: Α, δεν το είπα εγώ!

Σ.Φ.: Μα με έβαλες να το πω εγώ όμως, όπως κάνεις πάντα. Αυτό κάνεις πάντα

Άριστα 10 άκουσαν στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου και ο Ζερόμ Καλούτα. «Ήσασταν πολύ καλοί. Το τραγούδι δεν είχε πολλές απαιτήσεις αλλά αυτό είναι το θέμα, να βάζεις προσωπικότητα. Και εδώ έβαλε ο καθένας την προσωπικότητά του και εκπέμπει. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από ένα τραγούδι που δεν το περιμένεις. Ήσασταν μέσα στο ρυθμό και το κέφι», κατέθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ένταση προκλήθηκε ακολούθως αμέσως μετά την εμφάνιση του Τριαντάφυλλου και της Φελίσιας Τσαλαπάτη που πήραν τη χαμηλότερη βαθμολογία της τάξης των 32 βαθμών.

Μάλιστα, οι τρεις κυρίες της επιτροπής του J2US ήταν ιδιαιτέρως αυστηρές στα σχόλια που παρουσίασαν προς την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό. «Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο. Είναι και η χροιά της που είναι απαλή, γλυκούλικη και παιδική οπότε εμένα δεν με αγγίζει και δεν με πείθει. Παρόλα αυτά όμως βλέπω ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Έκλεισε τα ματάκια της, προσπάθησε να μπει μέσα στα συγκλονιστικά λόγια που έχει το τραγούδι αλλά δεν έφτασε σε μένα» τόνισε, αρχικά, η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

Θέλοντας να υπερασπιστεί το ερμηνευτικό του ταίρι, ο Τριαντάφυλλος τόνισε τα εξής στον αέρα του J2US. «Μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός, προσπαθεί, δίνει πόνο και κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα! Και αυτό το παιδί αντέχει τόσο πολύ , το λέω αλήθεια. Πρέπει να είμαι δίκαιος άσχετα από τα καλά λόγια που ακούω εγώ, απλά αυτό το κορίτσι στεναχωριέται συνέχεια, δίνει πολύ προσπάθεια, ξυπνάει από τις 5 το πρωί, τρέχει για το παιδί, τρέχει από δω, τρέχει από εκεί, έρχεται στις πρόβες, είναι φοβερή αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούει τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε».

«Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται. Τι κουβέντες είναι αυτές που λες; Δεν είναι έτσι, αυτό που λες Τριαντάφυλλε» έσπευσε να απαντήσει η Καίτη Γαρμπή για να ακολουθήσει ένας σύντομος περαιτέρω διάλογος με το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US.

Τ.Χ.: Καίτη μου, δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα.

Κ.Γ.: Μην το ξαναπείς όμως αυτό. Τριαντάφυλλε, εσύ επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξη της. Αυτό που φτάνει όμως σε εμάς είναι, ψυχρά, να ακούσουμε κάτι για δυο λεπτά και να αποφασίσουμε. Λαμβάνοντας υπόψιν σοβαρά τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια. Εσύ όμως, με αυτό που ακούς τώρα σκέφτεσαι «κοίταξε τι ωραία που τα πήγαμε στις πρόβες».

Τέλος μια γεύση από το «The phantom of the opera» προσπάθησαν να φέρουν επί σκηνής η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας. «Έχω πάθει πλάκα! Αυτό που είδα σήμερα απλά δεν υπάρχει. Έχω μια κρυφή υποψία ότι η Λουίζα είναι τραγουδίστρια και δεν το λέει. Είναι συγκλονιστικοί», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η ανάθεση των τραγουδιών στα ζευγάρια για το επόμενο Σάββατο (6/5)

Ποιοι αποχώρησαν χθες 29/4 από το J2US

Μπορεί να έλαβαν τέσσερα εννιάρια από τους ενθουσιασμένους με το act τους, κριτές ωστόσο το κοινό έκρινε και αποφάσισε με την ψήφο του ότι θα πρέπει ν’ αποχωρήσουν η Εύη Δρούτσα που μαζί με το ΒΟ ανέβηκαν στην σκηνή του #J2US και ερμήνευσαν Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Ένα καράβι».

Μια ατάκα, όμως, από την Καίτη Γαρμπή έμελλε να ανάψει, προσωρινά, φωτιές στη δημοφιλή στιχουργό και διαγωνιζόμενη του J2US. «Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά. Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10 τιμής ένεκεν για το τραγούδι» τόνισε, αρχικά, η τραγουδίστρια και κριτής του σόου.

«Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε! Ρουσφέτι ήταν;» έσπευσε να απαντήσει, εμφανώς ενοχλημένη, η Εύη Δρούτσα για να λάβει το εξής σχόλιο από την Καίτη Γαρμπή. «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

«Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα με τον Σταμάτη Φασουλή να υπογραμμίζει πως «η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη».

Για την ιστορία του J2US, δε, η Εύη Δρούτσα και ο Μπο έλαβαν 36 βαθμούς από την κριτική επιτροπή σε αυτό το νέο live επεισόδιο.

Το ζευγάρι αφού ευχαρίστησε τον παρουσιαστή και τους κριτές δήλωσε χαρούμενο για τη συμμετοχή του, δίνοντας ραντεβού στον τελικό.

Εύη και Bo αποχώρησαν από το 9ο live του #J2US

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!