Λάτση, Αρσενάκος, Μοιραράκη, Αργυρός σε event στην Κύπρο με επίσημο καλεσμένο τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Πραγματοποιείται σήμερα η μεγάλη εκδήλωση του επιχειρηματία Γιάννη Χριστοδούλου, στην παρουσία της επιχειρηματικής ζωής της Κύπρου και special guest του εξωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια μεγάλη γιορτή αγάπης, μουσικής και επιβράβευσης αναμένει το κοινό που θα καταφθάσει απόψε στο Monte Caputo, όπου το ίδρυμα θα βραβεύσει τους νικητές και τις νικήτριες του διαγωνισμού #LOVECYPRUS.

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β’, μετά από πρόσκληση του Κύπριου επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου. Οι προσκεκλημένοι του επιχειρηματία έχουν μια σύντομη γνωριμία με την Κύπρο.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό βρέθηκε στα Λεύκαρα και στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους σε δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Μαριάννα Λάτση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Δέσποινα Μοιραράκη. Στο δείπνο παρέστη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκε βραβείο στον πρίγκιπα Αλβέρτο για τη συνολική του συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναμένεται να τραγουδήσει ολοκληρώνοντας τη βραδιά βράβευσης του παγκύπριου σχολικού διαγωνισμού #LoveCyprus που διοργανώνει το Yianis Christodoulou Foundation.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore, η Άννα Βίσση και η Μαριάννα Λάτση, οι οποίοι θα είναι και κριτές στον τελικό του Διαγωνισμού, ενώ τα highlights του καλλιτεχνικού προγράμματος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σταύρος Flatley (από το Βritain you Got Talent).

Εικόνες από την επίσκεψη του πρίγκιπα Αλβέρτου και τη βραδιά δημοσίευσε στο Instagram ο γνωστός pr manager Γιώργος Ντάβλας.

argiros-1536x1152 argyros-2 argyros-3
argiros-1536x1152 argyros-2 argyros-3

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ διοργάνωσε διαγωνισμό με τίτλο #LOVECYPRUS ο οποίος απευθυνόταν σε δημόσια σχολεία Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Tα σχολεία, μπορούσαν να συμμετάσχουν με ατομικές ή ομαδικές δημιουργίες μαθητών, οι οποίοι διαγωνίστηκαν για χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας €180.000, σε δύο κατηγορίες (φωτογραφία και φιλμάκι με χορό), οι οποίες θα χωρίζονται ως εξής:

  • Πρώτο Βραβείο €50,000
  • Δεύτερο Βραβείο €25,000
  • Τρίτο Βραβείο €10,000
  • Τέταρτο Βραβείο €5,000

Τα χρηματικά έπαθλα θα χρησιμοποιηθούν για τη υλοποίηση έργων στα αντίστοιχα σχολεία στην Κύπρο όπως μικρά έργα, αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, αγορά υλικοτεχνικής υποδομής και εξοπλισμού.

Ο διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού 200 σχεδόν σχολεία από όλη την Κύπρο έστειλαν πέραν των 600 έργων, ως επί το πλείστον αξιολογότατα. Μέσα από ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού όλες οι συμμετοχές ήταν γεμάτες έμπνευση, δημιουργία και πάθος, οι κριτές με ένα πραγματικά δύσκολο έργο, κατέληξαν στα οκτώ έργα που ξεχώρισαν.

Το τελικό στάδιο του διαγωνισμού για τους 8 νικητές που θα βραβευθούν (4 σε κάθε κατηγορία), θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής βράβευσης, στις 3 Απριλίου 2023 στη Λεμεσό.

Οι 8 νικητές Οι νικητές του LOVE CYPRUS 2023 διαγωνισμού είναι:

  1. Δημοτικό Σχολείο Αργάκας – βιντεάκι
  2. Δημοτικό Σχολείο Αθηένου Κ.Α’ – φωτογραφία
  3. Δημοτικό Σχολείο Δάσους Άχνας «Φώτης Πίττας» - φωτογραφία
  4. Περιφερειακό Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς – βιντεάκι
  5. Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς – φωτογραφία
  6. Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής Γεροσκήπου – φωτογραφία
  7. Λανίτειο Λύκειο – βιντεάκι
  8. Τεχνική Σχολή ΤΕΣΕΚ Αμμοχώστου-Αυγόρου – βιντεάκι

Η τελετή βράβευσης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και σημαντικών επισκεπτών από το εξωτερικό, οι οποίοι θα παραστούν και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση, ώστε να δουν από κοντά την Κύπρο με διαφορετικά μάτια – με τα μάτια των παιδιών!

Συγκεκριμένα, πέραν των 40 εκλεκτών επισκεπτών από το Μονακό, έχουν βάλει ψηλά στην ατζέντα της ολιγοήμερης επίσκεψης τους στην Κύπρο, την τελετής βράβευσης του μαθητικού διαγωνισμού ‘Yianis Christodoulou Foundation’.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φ.Ι. Yianis Christodoulou Foundation, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.yianischristodouloufoundation.com/.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/YianisChristodoulouFoundation/ και καθώς και στο Instagram https://www.instagram.com/yianischarity/

Ηλεκτρονική διεύθυνση: Cyprus: cyprus@yianiscf.org and UK : info@yianiscf.org

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλώ πατήστε εδώ https://www.imhbusiness.com/events/prokiryxi-pagkypriou-diagonismou-love-cyprus/

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»