#MasterChefGR: «Έβγαλα ένα γλυκό και πήρα τα 10.000 ευρώ του Silver Award»

#MasterChefGR: Ελληνικό γιαούρτι με μέλι από τον καλύτερο Pastry Chef του κόσμου Antonio Bachour!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η viral δοκιμασία του Τοίχου επέστρεψε στο MasterChef στην Ομαδική Δοκιμασία της Πέμπτης, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των παικτών. Οι 11 διαγωνιζόμενοι σεφ χωρίστηκαν σε Μπλε και Κόκκινους, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι αλλά και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Νίκου Τράκα (Μπλε), τόσο σε επίπεδο αντιγραφής όσο και πρωτοτυπίας του κυρίως πιάτου και του γλυκού αντίστοιχα, με συνολικά 132 βαθμούς.

Ο αρχηγός της Μπλε Ομάδας ήταν αυτόματα ο ένας εκ των δύο διεκδικητών του χρηματικού επάθλου, ενώ ο δεύτερος αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία.

Στη μάχη για το Silver Award και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ ρίχτηκαν ο Νίκος Τράκας και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης με 3 ψήφους.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διεθνούς φήμης βραβευμένο pastry chef Antonio Bachour, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα γλυκό υψηλών απαιτήσεων.

Οι δύο παίκτες έπρεπε να αποδώσουν με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια ένα επιδόρπιο από σορμπέ ελληνικού γιαουρτιού με μέλι και φράουλες. Οι προσπάθειες των διαγωνιζόμενων έλαβαν πολύ θετικά σχόλια τόσο από τους 3 κριτές του MasterChef όσο και από τον guest chef.

Με συνολικά 36 βαθμούς ο Νίκος Τράκας ήταν ο μεγάλος νικητής του Silver Award, λαμβάνοντας ταυτόχρονα και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έλαβε 34 βαθμούς και ήρθε δεύτερος.

«Ξέρω ότι ο Νίκος χρειάζεται αυτά τα χρήματα, το έχουμε συζητήσει. Εμένα στον διαγωνισμό αυτό δεν με απασχολούν τα χρήματα», ανέφερε ο Αλέξανδρος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι υπόλοιποι παίκτες συνεχάρησαν τον Νίκο Τράκα για τη νίκη του και του ευχήθηκαν να απολαύσει το έπαθλό του.

«Έβγαλα γλυκό και πήρα 10.000 ευρώ. Θα το βλέπουν τώρα οι φίλοι μου οι μάγειρες και θα ζηλεύουν», είπε χαριτολογώντας ο νικητής του Silver Award στο MasterChef.

«H μέρα λήγει εξαιρετικά. Κέρδισα τον Τοίχο με την ομάδα μου, κέρδισα 10.000 ευρώ, ένα βιβλίο και μία πρόσκληση για σεμινάριο του Antonio Bachour στη Θεσσαλονίκη. Το συναίσθημα είναι: δεν επαναπαύεσαι, βαράς ακόμα ταχύτητες, δεν συγχωρείς τίποτα και πας – αν μπορέσεις – μέχρι το τέρμα», τόνισε ο Νίκος Τράκας μετά το τέλος της δοκιμασίας.

Το trailer 63ου επεισοδίου - Κυριακή 30.4.2023 - Το τελευταίο MasterClass!

Δειτε Επισης

Έλενα Κρεμλίδου: «Με θεωρούσαν εύκολη κι έβγαζαν φήμες για εμένα, επειδή δεν το έκανα μαζί τους»
Ξεσπά ο Τάσος Τρύφωνος για το δημοσίευμα περί εμπλοκής του σε σκάνδαλο με την Άννα Βίσση
Παγκόσμια συγκίνηση από την ερμηνεία της Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»